113

Анонимен

преди 2 месеца

116 Не умееш да смяташ. Виж, Косово е било също толкова години българско, колкото и сръбско 300. Само че в България е имала косовската земя преди Сърбия, което е много важно. Сърбите са дошли на Косово, когато българската държава е била вече там, с всичките си институции, построила е църкви, манастири, които сърбите си присвояват и достралояват, администрация- за онова време. Имало е българска нация там. И до дтес има българи в Косово.

112

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки може да се научи да разсъждава по друг начин. Зависи от ползите... пардон - от причините.

111

Анонимен

преди 2 месеца

Отворете си календара и смятайте. Аз колкото и да смятам тази територия повече от 350 г не е била българска, откакто свят светува. Над 500 г. е била турска, 700 г. минимум е била римска, а гръцка бог знае преди това колко години е била. Защо изобщо сме решили че ни принадлежи незнам. Утре ако италианците кажат Македония е наша ще имат два пъти повече право от нас.

110

Анонимен

преди 2 месеца

историята им до 1945-та е българска:Днешната Македония от 1913 година е част от Югославия. Преди това е част от Осм.И. В Осм.

109

Анонимен

преди 2 месеца

Око продължи да праща репортажи от България, македонската журналистка ще стане свидетел на още изненади.

108

Анонимен

преди 2 месеца

Последно Македония е била българска провинция през 1390г. плюс минус няколко години. Да не говорим, че турците са ги владяли повече години от българите. Реално от историческа гледна точка имат много повече право върху тази територия от нас. Това е истината. Всичко друго са патриотични глупости и блян по отминали времена.

107

Do 95

преди 2 месеца

Толкова са ме научили в университета, все пък не съм от България. :). Но пък се старая да пиша правилно, нали?

106

Анонимен

преди 2 месеца

110 Вярваш ли си изобщо. Като спрат паричките от Европа и ти ще се пишеш македонец в паспорта ако трябва. Глада е по-силен от тока.

105

Симитли

преди 2 месеца

България клекна само за 6 ( часа).

104

Анонимен

преди 2 месеца

Спокойно, идва следващия парламент, който ще отхвърли всякакви френски предложения и кирчовски излагации. Иначе просто народа излиза и сваля следващото правителство и следващото правителство - докато не се набие в канчетата на северняците: езика им е български и историята им до 1945-та е българска!

103

Ясен Желязков

преди 2 месеца

Лелята уж разбира, ама само наужким. По официални данни към 90 хиляди така наречени северномакедонци са си взели и български паспорти. Значи, те самите се признават за българи (искат да са българи, европейци или нещо такова, не знам точно в главите им какво се е измътило). Така. Колко е населението на Северна Македония? Два милиона. 1.3 милиона говорят на македонобългарски. Което означава, че 6-7 процента от тях директно се признават за българи. Правете сметка колко са се отказали от администрат

102

Анонимен

преди 2 месеца

трябва поне две поколения за да се преформатират мозъците отново и да си признаят че са българи.

101

Анонимен

преди 2 месеца

Защо продължават да ни занимават с тези? Изюркаха депутатите да предадат националните ни интереси, какво повече се иска от нас? Македонци ли са, от Луната ли са или от Марс, техните дивотии вече не са наш проблем. Нали това се искаше? Като не са доволни - ей къде е Брюксел. Айде, друм!

100

Анонимен

преди 2 месеца

Тези смешници не знаят бабите и дядовците им какви са ! В никакъв случай не са били северняци !

99

Неразбрал

преди 2 месеца

*** още ли ще ни занимават с тия? Нали уж вече не са наш проблем? Какво ни интересуват техните глупости?

98

До 95

преди 2 месеца

До Do Anatoli- първо изречение - пише се интелИгентен- второ изречение - подлoга се членува: проблемЪт- трето изречение - незавршено, липсва подлог, освен че датите са неверни- четвърто изречение - извинявай, не зная какво е "гротото" и врзката с цивилизациятаПри такъв неграмотен правопис, кой грамотен човек би се вързал на твоята логика, а???

97

Анонимен

преди 2 месеца

Никой нищо не караме. Стойте си там, където сте.

96

Хан Драган

преди 2 месеца

Е, те това само не разбирам: Македонци, Македонци, па Сите со Бугарски Имена?!!!

95

Гз

преди 2 месеца

Колкото повече години минават, толкова съм по прав. 1990 г не трябваше да признаваме македония и никога не трябва да имаме гранични пунктове с македония.

94

Оптимист

преди 2 месеца

Има, има!