152

ББ

преди 1 година

и да напомня на приятелите ни от РСМ,ЕС не кандидатства да станат македонци,слезте на земята хора,заради децата и внуците си,ЕС е Справедлив и Солидарен Дом за много Народи...Достойни и Справедливи...ако не сте готови не ни губете времето моля!!!

151

ББ

преди 1 година

манипулират ви,не правим нищо за да сте ни "благодарни",правим го защото ви чувстваме като братя,избрали собствен път,манипулират ви и ви използват в гео...и с нас го правят,крадете историята ни,отричате общата ни,тя не ви задължава с нищо...горите трибагреника ни бре...що не запалите сръбският?ще лежите в затворО!ама не е нужно да си палим...можем да живеем добре в Справедлив ЕС...България посочи Западните Балкани за членки в ЕС,идват Чехия след дни и ще чакате още десетилетия,Свободни хора сте

150

Анонимен

преди 1 година

До ББ. Епа не ве мразиме и точка. Како прво, договорот не беше справедлив за нас. Ние сме благодарни за секоа помош, без разика од коа држава доага. Тенковите и онака беа за скрап, ако ние не ги уништевме, вие ке ги уништевте. Да, брзавте да не признаете први, не дека сме неблагодарни, ама ако не бевте први ке бевте втори, пети, десети - премногу значение давате на тоа. Се тоа се факти. Факт е и дека ние немаме проблем со вас, туку обратното. Компромис мора да има, ЕУ тоа го бара.

149

ББ

преди 1 година

До Анонименама мразете си ни бре,Ветото...ами подписахте Договор който не спазвате,справедлив Договор който по никакъв начин не накърнява права...е как да си вярваме,когато авера ви рама изпрати ордите албанци да ви налагат албанска "демокрация" с оръжие първи се притекохме да ви помагаме,...вие продадохте танковете на скрап,първи ви признахме за Независима...само факти...сърбите ви манипулират с рама,унизи ви ...Свободни хора сте,изберете как ще продължите,Български компромиси няма да има!!

148

Анонимен

преди 1 година

Хората са началото и краят, алфата и омегата, Бог и Дявол и с хората мно-о-го трябва да се внимава. Македонците са етнос, народ и нация независимо как са станали такива. В рамката на ЕС ще бъдат погълнати и обезкървени точно като нас. Никой не е обещавал на никого светло бъдеще в този формат. Добре са дошли и Дай Бог, живот и здраве да си гледаме Балканския сеир.

147

Щирлиц

преди 1 година

Нищо против нямам хората,мислещи се за македонци,а против насилственото им създаване като отделен народ,с изфабрикувана история,т.е открадната от България.Какво се получава от такива експерименти?Ами вижте Украйна,и си представете какво би станало на Балканите,само че при участието на повече народи.А Ислямът не е виновен,както всяка религия сама по себе си,виновни са хората,които я изкривяват за своите цели.

146

Анонимен

преди 1 година

Не сте прав, познавам македонци работещи в България, те са харесвани, дори толерирани. Балканите са лоша геополитическа зона заради границата с исляма, сблъсъка на интересите на Турция, Русия, ЕС, САЩ, Англия. Мирът е единственото наистина важно нещо на този свят и се надявам на всички да ни стига акълът за да го разбираме.

145

Щирлиц

преди 1 година

Българите от българската област Македония един ден ще изтрезнеят,че главите им са препълнени с коминтерновски небивалици,но може и да е безвъзвратно късно,защото западът никога не е държал на България,а винаги е гледал на нея като опасен враг.Ето защо западът ще подкрепя винаги Сърбия,Гърция,Румъния,Албания.Е,в "Македония"има доста албанци,пък и Косово е наблизо...

144

Анонимен

преди 1 година

Обичате ли шкембе чорба? Чърчил е казал, че Европа свършва там, откъдето започва да се яде шкембе чорба. Не смятам, че в конкуренцията кой да е по-роболепен на Господарите на запад, една нация изгражда здрав гръбнак. Има нещо много сбъркано по нашите Балкански земи

143

Анонимен

преди 1 година

Иазикот на омразата е двопосочна улица. Вие иа гледате раската во нашите очи, а не иа гледате гредата во вашите. Ако иас кажам дека сум македонец од Македониа и зборувам на македонски иазик, тоа за вас претставува говор на омраза. Никои од мк блгари не е дискриминиран, инаку ке имаше вик до небото во европските институции. Ако имало проблем со спомениците, тоа било во минатото, пред 70 год, така да и тоа не држи. Вие сакате да ве мразиме, посебно со ветото и вашите небулози, ама тоа не е вистина

142

Анонимен

преди 1 година

Нямаме проблем нито с езика ви, нито с държавата ви. Вие имате проблем с езика на омразата и филксацията върху България при все, че големият проблем ви е Албания и Рама мно-о-го съзнателно направи шегата със Западна България, защото работливите и плодящи се мюсюлмани ще ви изтласкат от Македония като се пръснат децата ви из гладната за специалисти Западна Европа. България има същия проблем.

141

ББ

преди 1 година

нищо не искаме от вас и от рама,още по-малко от сърбите...пътя е дълъг...и ние ще сме тук!то не е започнало вие...да ни...не дескриминирайте хората с българско съзнание и паспорти...лошо ли е?не крадете от Историята ни,сте наследници на Александър бре!ама гърците...?не учете децата си да мразят децата на хората в чийто дом искате да влезете...да,да ЕС е и дом на Българите!не рушете паметниците на дядо ми загинал за освобождението на македония!лошо ли е?мислене...плащат ви като на роби мАсква

140

Маке

преди 1 година

До до маке. Не можеме да мешаме географски региони со држави. Ние денес немаме повеке аспирации кон соседните земи, биди спокоен. Нема како да има книги на мк литературен азик пред 45-та зошто не бил кодифициран. Тоа е факт кои не го одрекуваме. Пред тоа се користел старословенски македонски диалект, сличен на блгарскиот, од кои се развил денешниот мк иазик. Ако така се погледне на работите, не знам што ви е проблемот со нашиот иазик.

139

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не ви искаме! Но вие гледате в Пиринска Македония като да е ваше. Не сте дорасли за да сте част от ЕС. Вие сте шовинисти. Същите сте като сърбите вероятно защото сте си сърби. Всичко живо, което не е било сърби или не се е сърбеело Цръна ръка са прогонили или утрепали още през 1914 г

138

Маке

преди 1 година

До висини. Никои денес не вика дека сте фашисти и татари, тоа вие си го велите за да си имате оправдание. Другото што си го навел, се тоа се ситници за да го оправдате ветото. Германците биле фашисти, ама не се однесуваат како вас оштипани невести. Дедо ми имаше поговорка за вашето однесуване - "Црн ти мечко гас"

137

До македонците

преди 1 година

Прочетете "Войната се завръща" на френския автор Анри Пози съвременник на 1СВ за издевателствата на сърбите над българското население във Вардарска Македония. НЕ ВИ ИСКАМЕ! Но се вижте какви сте!

136

До маке

преди 1 година

Македония е област, мнооого по-голяма от държавата ви. Ако бяхме като гърците, трябваше и ние да изискаме да се наречете "Северозападна Македония", защото така е коректно. Как може държава, която не е съществувала допреди век, да претендира за части от други държави, че й били взети? Изглеждаш неконфликтен, помисли, бе човек! Проф. Божидар Димитров беше обявил голяма награда, ако му покажат автентичен документ или книга на македонски език от преди 1945г. А идентитетът ви да е халал, не го оспорв

135

Висини

преди 1 година

До макеАко с десетилетия съм наричал някого татарин, фашист, окупатор, рушил съм паметниците му, преправял съм книгите му, обсебвал съм мъртвите му граждани, еднозначно обявили се за българи, наричал съм министрите му фригидни ***, горил съм клубовете и знамената му, спирал съм книги и учебници на езика му ( които не са нито фашизъм, нито порнография или екстремизъм), та ако съм се държал така - първо в себе си ще потърся причина . Абе немците не са ли фашисти, или за тях не помните?

134

Анонимен

преди 1 година

Виж му слога на мисълта:Пиринска Македония? Защо не Егейска, а?!

133

Анонимен

преди 1 година

Същата история като с Украйна, САЩ хващат някакви ***, ръсят пари и акъл за да ги нахъсат, зомбират ги и ги правят камикадзета. Жалка картинка!