41

Анонимен

преди 1 година

Евала БСП 20 против и 7 възд,. но ГЕРБ ДПС ПП и ДБ са яничаре,

40

Анонимен

преди 1 година

гласуване вето въздържал се , така и ние на изборите ще гласуваме за вас

39

Мазен и лъжлив

преди 1 година

комунист:.......Ние ще правим само това, което ни каже Жужака от Масква.Предатели!Както лидера на бекапето -Гошо Тарабата предаде България по македонския въпрос ,така бесепарите продължават с предателството към Българския народ.

38

Анонимен

преди 1 година

Заради такива България ще е начело място по корупция.

37

Биби

преди 1 година

Гърците държаха фронта 17год.,докато не се прие приемливото за тях име. Ние се предадохме бързо бързо. После ни е криво, че не гледат с тежест към нас.

36

ББ

преди 1 година

г-н Вигенин,толкова много можехте да направите за България и Народа ни...вие червени...обслужващи русия,партизаните и ятаците гласуващи за вас...ги няма отдавна,имате историческият шанс да се превърнете в модерна,милееща за България,робувате на клишета хора,на миналото...имате 16 зарати тези болести...и ще става още по-зле...младите вземат животите в ръцете си,помагайте им за да оцелеете и да сте уважавани и БГ да просперира!!!

35

Анонимен

преди 1 година

33 България отдавна е направила своя избор, а това са ЕС и НАТО. Всичко, като "Отворени Балкани", "Обединени Балкани", "Балканска федерация", "православие", "славянство", служи на имперските интереси на Русия и доминацията на нейния сателит на Балканите Сърбия. Историята помни два опита за Балканска федерация, неуспешни. Когато Ракови и Левски виждат нескритият апетит на Сърбия да оглави такава федерация и вторият, провалът на т.н Гошо терабата, или антибългъринът Георги Димитров/Коминтерна.

34

Анонимен

преди 1 година

Вигенини БСП мисли само, как партията му да остане във властта, защото след предсрочни избори няма да има шанс.

33

ДС + ЦРУ = ВНЛ

преди 1 година

***, не го подкрепихте, защото в случая математиката излизаше и без вашите гласове. Всички козирувате на едни и същи хора, които птк козитуват на едни други хора зад океана. И аз, и ти го знаем. За националното предателство няма давност.

32

Анонимен

преди 1 година

И защо ви е страх от Обединени Балкани??? Или продължавате да изпълнявате партийни поръчения вместо да почнете да мислите!!! България е част от Обединена Европа, забравете за вашите червени линии!!!

31

Честименски

преди 1 година

Явно че е започнало вече пълното унищожаване на страната ни, с помощта на платени краварски шпиони /Банкяра и Кирчо/ по върховете на власта.Започна се с газа, ще продължи с електроенергията, водата и храната. На финала - продадохме и братятна си в Македония.И когато местното ни население бъде изтребено или прогонено, ще могат спокойно да дойдат тук джалатите от АЗОВ и ДЕСЕН СЕКТОР за да си основат . . .новата държава !Защото от старата им, няма да има и помен !?ДА ЖИВЕЕ ВЪЗРАЖДАНЕ !!!

30

Киро Х

преди 1 година

Дайте поименно именат на гласувалите "ЗА" френското предложение, т.е., имената на предателите на България!

29

И правилно

преди 1 година

след като признаят българите в Макия!

28

Ньхсйс

преди 1 година

BAГИHИH , пак ли ти бе , амн от тебе бе отивай си на село.

27

Анонимен

преди 1 година

А какво направихте бе Вигенин? Вместо да гласувате въздържали се да бяхте гласували против. Само четирима от вашата партия се осмелиха да гласуват против.Вие бяхте златният пръст на Кире простото канадеца.Както навремето бялата Златка Сидеров беше златния пръст на интелектуалеца от Банкя,дето ни тормози с присъствието си 12 години

26

Хохохо

преди 1 година

К.в.и червени линии в Европейска България. Нещо бъркате държавата, другаре!!!

25

Анонимен

преди 1 година

Да беее, направо ви вЕерваме станишковции

24

Анонимен

преди 1 година

Е заради тези червени линии от години, се разпадате! А вие живеете в България член на ЕС и НАТО!!! Еми разделете се с червените линии или ще се разделите с управлението и Парламента занапред!!

23

Анонимен

преди 1 година

Червената линия е поставена от началството на БСП в Москва и забранява на порусначените български социалисти да допуснат РСМ в ЕС.

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17 Коминтерна ли управлява Югославия в 1930 г. или Франция и Англия които направиха Югославия в 1915 г. Това какво е рещил Коминтерна няма никакво значение тогава. През 1930 г. няма и македонска нация в Югославия а всички са сърби или хървати. Македонска нация се прави чак в 1945 г. но забележи че е пак подчиена на Югославия а не като отделна нация. Така че пак не е българска. Можеше да стане македонска нация в рамките на България напр. но защо пък НАТО не даде Македония от Гърция