114

Изводи

преди 1 година

Руснаците се адаптираха за водене на военнид ействия срещу НАТО тактика.

113

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

За да бъда по-ясен и по-конкретен, ще дам "народен пример". Ако турция нападне България и по-контретно Хастовския и Кърджалийския вилает със селцата наоколо, колко българи ще бъдат изтрепани и колко - турци. Заб. Задача за размишление по "17 мига от пролетта".

112

Анонимен

преди 1 година

Три дни до Киев, обещаваха Шойгу и Лавров. Днес е 121-вия ден, и краят не ми се вижда. Явно че натиска на окупационните войски не работи по план. Украинсците запазват боевите възможности и прерязват снабдителните линии на окупационните войски, като действат по цялата окупирана територия. И на други места е имало връщане, но когато се прережат линиите за снабдяване окупационите войски клекват. Така е било когато Наполеон напада, така е било и в Хърватия.

111

ЯСНО ЛИ СТАНА?

преди 1 година

Ясно ли ви стана защо беше излята вчера цялата тая информационна по мия? - Чиста западна злоба в новинарски формат!

110

защо

преди 1 година

"присъствието им променя "картината на бойните действия" И Как? От 80 на 100% разрушени жилища, от "изтегляне" на "евакуация" на останалите живи войници и стотици невинни жертви?

109

Заданието на уркита

преди 1 година

Заданиете на укропитеците е да унищожат зоните с рускоговорящо население. Като се стигне до Лвов дали ще се крият в населените зони?

108

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

НОРМАЛНО!.... Скоро да не стане " ЦЯЛА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Е ПОД РУСКИ КОНТРОЛ"

107

АнонимеН

преди 1 година

ВЪРХОВНАТА РАДА: ЗА МОМЕНТА ВСИЧКО ВЪРВИ ПО ПЛАН!!!! ПЪРВА ФАЗА Е ДА СЕ ИЗБИЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ПУТАНОФИЛИ ПЛАТЕНИ! ВТОРА ФАЗА Е СМЪРТТА НА ПУТИН И РЕЖИМА В КОМУНДЕЛИСТАН И ТРЕТА ФАЗА Е ПЪЛНО ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ЗАГРАБЕНИТЕ ТЕРИТОРИИ ОТ КОМУНДЕЛИСТАН В ДОНБАС И КРИМ!

106

Анонимен

преди 1 година

До АнонимеН: няма пък

105

covid_22

преди 1 година

Този резултат е от 2 от два дни, пак ни баламосват че ВСУ са наредили оттегляне, загубита не ВСУ в Северодонецк са около 70 % от намиращите се там сили. Това в хора са повече от 12 000 човека, и никой няма да го каже на наш терен. В Лисичанск мачът е подобен, там укрите са почти пометени, това е една последните добре укрепени позиции, подготвяни за война. Скоро и Лисичия град ще падне !!!

104

Анонимен

преди 1 година

117- оръжието какво прави? съсипва,разрушава.да не пискат нацистите.

103

АнонимеН

преди 1 година

ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ БЕЗ ЯСЕН ПСЕВДОНИМ, ЗАЩОТО КАТО ТРИЯТ ПОСТОВЕ И ПСУВАМ ГРЕШНИТЕ ХОРА!

102

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен 115 --- Точно в десятката. Съборените сгради и превзетите селца и паланки са били населени с 90% руско население. Добър червен урожай за Путин. Руснаците изтрепаха с кеф другите руснаци. Това като да се бъхтаме за Северна Македония. От другата страна на границата и около 80 км в дълбочина - ***.

101

Анонимен

преди 1 година

119 е отговор на 115. Нарочно трият и разместват коментари .

100

Анонимен

преди 1 година

Войната ще стигне и до Западна Украйна. Тогава украинците ще се предадат, за да избегнат тотално разрушение на градовете си. Но на изток стана негодно за живеене и населението с руско самосъзнание ще се премести на запад. Украинците ще трябва да се спасяват в Полша и Германия. Пак няма да им излязат сметките!!! Безсмислено е това разрушение.

99

Анонимен

преди 1 година

до 116 -Излиза че Путин воюва на своя си територия.Ми кво реват УКРИТЕ. Да е нападната УКРИЯ?

98

Страхова невроза

преди 1 година

Искате хем да сте с Русия, хем да ползвате благинките на Запада,нарочно ви подвеждах, да ви разбера акъла,само да се отнеме правото да се работи,да се учи на запад,да сложат визи,за посещение на запад,с вас и ваще лидери е свършено,2.5 милиона българи ще ви пометат като цунами, младите и българи ще ви изкарат от дупките ви

97

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Още щатски и западно-европейски оръжия за укрите. Руснаците напредват и умаляват, всичко е разрушено и така или иначе тези градове ще си останат руини, а територията необитаема за най-малко 100 години.

96

Анонимен

преди 1 година

114-ЗА 8 ГОДИНИ ВЪВ ДНР И ЛНР ЛИ?- НА ТЕЗИ 300 ДЕЦА СЪЛЗИТЕ ЛИ БЕ.

95

Анонимен

преди 1 година

Руснаците сами съсипаха градовете на руското малцинство там :))) Това си е успех за Украйна. Войната все още не се води на територията, където има Украйнци масово.