134

Нищо ново

преди 1 година

Украинците героически бягат, руснаците страхливо напредват.

133

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 153 Дочакахме да се срути СССР, ще дочакаме да се срути и Русия. :)))))

132

Чебурашка

преди 1 година

И нито дума за пленените 2000 войници на Украйна в котела на Горское

131

Анонимен

преди 1 година

Украинци събудете се! В България не могат да сложат пейки на спирките за автобуса, а сме от 20 години в Е.С. На къде сте тръгнали? Подарявате си бащите, мъжете, братята, децата, внуците на хора, които не са ви дали нищо никога. Цялата държава, всяка плочка, всяка сграда, всеки засаден домат, всеки завод в Украйна са построени от ръцете на украинци, руснаци, българи, румънци, унгарци, молдовани, белоруси, прибалтийци, поляци, а не от американци! По-лошо от това, което е сега - накъде?

130

Анонимен

преди 1 година

До оня ден Е как "в Украйна", нали Донбас беше "Русия"? :)))) Аааааа, така ли билооооо ... :))))))

129

Тайния план

преди 1 година

кока комадващия Кермит явно е имал таен план за объркване на противника - контраОтстъпление!

128

Анонимен

преди 1 година

Да пък москва след 4 месеца влиза скоро в поредното село в Донбас, който беше уж техен преди войната :))) За 4 месеца , 40к жертви, хиляди танкове и техника, 10 кораба, 10 генерала, над 30 самолета, над 50 вертолета.... евала голям успех :)))

127

Анонимен

преди 1 година

До Други изводи Силно преувелиен е броя на оставащите й на Русия читави танкове и бронетехника. :))) А ако руснаците можеха да произвеждат такава техника, щяха да го правят, ама не могат. :)))))))

126

оня ден

преди 1 година

Тука един твърдеше че руснаците отстъпвали оня ден?! Явно руснаците пак са объркали посоката на отстъпление и навлизат още в Украйна!

125

Други изводи

преди 1 година

НАТО вече не говорят ра решаване на конфликта на бойното поле!

124

АнонимеН

преди 1 година

КОМУНДЕЛИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЩЕ ПЛАТИ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ЩЕТИ КОИТО НАНЕСЕ НА УКРАЙНА С ЛИХВИТЕ В ТОВА ИЗОБЩО НЕ СЕ СЪМНЯВАЙТЕ! А ПУТИН НЯМА ДА Е СРЕД ЖИВИТЕ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА ТОЙ Е БОЛЕН ОТ ЗЛОКАЧЕСТВЕН РАК И ПЕСЕНТА МУ Е НАПЪЛНО ИЗПЯТА! ТЪЙ, ЧЕ ВСИЧКО СЕ ДВИЖИ ПО ПЛАН В МОМЕНТА! А УКРАЙНА ЩЕ СИ ВЪРНЕ НЕ САМО ЗАГРАБЕНАТА ТЕРИТОРИЯ НО И В ЕС ЩЕ ВЛЕЗЕ , ЧЕ И КОМУНДЕЛИСТАН С ГОДИНИ ЩЕ И СЕ ИЗДЪЛЖАВА ВЪВ 100-ЦИ МИЛИАРДИ ЕВРО РЕПАРАЦИИ

123

до срахова невроза

преди 1 година

Споко. Много си неврозен. Да не би да те е страх от нещо? Не се притеснявай, до дни, дори до часове украинците влизат в Москва, после следва Владивосток. Путин е мъртъв от 30 години, а последният му двойник е болен от рак и се крие в бункера. Ще разделим ресурсите на Русия, за БГ ще са магарешките ойове. След това ще дойдат зелените енергии и всичко ще е ОК. Споко.

122

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 130 "Агонията на Украйна е мехлем за душата. Дано по бързо да ги затрият та света да се успокои." Вместо това агонията на НАцистка Русия ще е мехлем за душата на целия свят с десетилетия, при това ДЪЛГО след като Путин е сдъвкал ампулата, защото този път Запада няма да направи грешката да приеме Русия обратно сред държавите, които ще имат нещо общо с него.

121

Анонимен

преди 1 година

"от два дни, пак ни баламосват че ВСУ са наредили оттегляне" - не ни баламосват. Просто не си разбрал новината правилно. 700 на ден се оттеглят към отвъдния свят, а 300 на ден се оттеглят в посока Русия с високо вдигнати ръце. САЩ ги няма никви и вече не говорят за Украйна. Имат вътрешен държавен конфликт забраняват абортите в 26 щата и жените са на улиците и протестират. Пиши в тубата Roe V Wade да видиш с кво се занимава чичо Сам, докато украинците чакаха войски от НАТО да им помагат.

120

Други изводи

преди 1 година

Дроните са добро оръжие. Байрактарите не са добро оръжие. Военната тежест на джавелините е силно преувеличена. Скоро ще се появят руски подобрени джавелини и руски байрактари от които има смисъл.

119

Анонимен

преди 1 година

До Други изводи Кво, ще удължат обхвата на руските оръдия с мисъл ли? :)))))

118

Да видим

преди 1 година

Руснаците обсаждат районите, в които живееШЕ значително население, което поне на хартия се броеше с руско самосъзнание (нали все пак лъжеха, че в Донбас има несправедливости срещу "руснаци"), започват МАСОВИ РАЗРУШЕНИЯ. Превземат нещо, в което няма почти никакви хора, всичко е разрушено, няма елементарни условия за живот и хора скоро там няма да отидат по желание. Варианта е да заселят от Русия, но в Донбас дълго време ще се води война, тъй че никой няма да отиде доброволно.

117

Други изводи

преди 1 година

Малките количества западна техника само имунизира руската арния срещу западните технологии. Двете френски модерни гаубици Цезар в руски ръце ще са добра основа за анализ и прилагане на контрабатарейна война срещу западна артилерия например.

116

Анонимен

преди 1 година

До 135 Какво Нато сънуваш бе клоун. Ако във небето над Украйна вшязат ф22 ф35 стелт , знаеш ли как ще ги адаптират руснаците обратно към москва :)) Къде виждаш Нато в Украйна? Това че дават оръжие няма нищо общо с НАТО и тяхната подготовка.

115

Страхова невроза

преди 1 година

до 108 Анонимен,няма пълно щастие, хем да си с Русия ,хем да си пълноправен европеец.Попитай Костадинов,парите си в рубли ли ги държи?твойте в рубли ли са? като си толкова голям русофил,всичко в рубли и не ходете на запад, само на исток с рубли.Знаеш ли,кои са Захари Стоянов и Стефан Стамболов?Мисля бегло си чувал,нарича ли са ви корумпирани рубладжии.