8

След като

преди 1 година

цените на хранителните продукти непрекъснато скачат,каква е била ролята на "незаслужено сваленото"правителството за овладяването им?Явно никаква.Тогава защо да е било незаслужено свалено?Напротив,заслужило си е свалянето с невъзможността си да овладее инфлацията и скока на цените.Е,на разни министри, зам.такива и прочее управленски състав,които не са се справяли с работата,но са получавали мега заплати и всякакви екстри,им е тъжно.А сега накъде?По фирмите които са облагодетелствали.

7

Анонимен

преди 1 година

Безпринципни мнозинства ..... и снимка на череши?!?!

6

Анонимен

преди 1 година

Маргаритов правеше впечатление на мъж, който се владее, докато отговаряше за КЗП.Откакто го направиха зам.министър, вече стана речовит и иска да покаже, че дори и кривата линия е права.Защото е успоредна партийната на ПП.Явно не е разбрал че предстои оставка..

5

перко

преди 1 година

УПРАВЛЯВАЩАТА КОАЛИЦИЯ КАКВА Е? ТОЧНО ЗА ТОВА СИ ОТИДЕ. ОЕЛ, РАК, ЩУА И ОХ . ЮВ!

4

Shark

преди 1 година

До Майора Нека дойде 28/вторник/, да видим дали ще гласуват бюджета, дали ще проявят отговорност да се появят на работа. Ама предполагам че да, дано са наясно, че ако не се гласува бюджета, партиите, които свалиха правителството ще получат наказание от избирателите наесен.

3

Майора

преди 1 година

За пореден път ти о твоята партия лъжете! В момента се обсъжда бюджета на ДОО в комисията на парламента , вчера бе приет бюджета на НЗОК! На 28/втрорник/ НС ще гласува актиализацията на бюджета! Така че престанете както просто Киро и вие да лъжете!

2

Анонимен

преди 1 година

Какво е това флуктуация - няма ли българска дума ?

1

Анонимен

преди 1 година

моля пишете на разбираем български - нищо не разбирам от това заглавие