8

Спасителите да

преди 1 година

бъдат въоръжени със снайпери.Влизането и излизането от морето да е по сигнал със сирена като сирената на националната служба за оповестяване-протяжен вой и старчески глас да съобщава кога да се влиза и излиза.Който не изпълнява,да бъде гръмван със снайпера(споко,да изстрелва спринцовка с упойка).Почиващите когато не са в морето да пеят песни и маршируват,може и без джапанки.Ред и дисциплина,за три нарушения на почиващия да се налагат три дни обществено полезен труд и порицание.

7

Анонимен

преди 1 година

Морето ни не е за къпане а за изхождане само вече

6

Анонимен

преди 1 година

Където има плаж без спасители е най-хубаво.... от един спасител.

5

ФАКТ

преди 1 година

Абе *** ствойто повтаряне ,,панелката,, слон да ти го натакова. Панелните жилища са милиони пъти по устойчиви от новото строителство ,или пък кашонените жилища в сащ за милион долара , които първото торнадо ги заличава все едно не са съществували. Жалки комплексари. Приятна лятна ваканция на нормалните хора.

4

Анонимен

преди 1 година

До 2- Да си щастлив с пари в джоба е богатство и го може всеки. Да си щастлив без пари е ПРЕСТИЖ и го могат малко хора. Щастливите без пари ще са щастливи и с пари, но тези изградили щастието си около пари ще бъдат ли щастливи и без пари? Някои хора са толкова бедни, че единственото, с което разполагат е пари. - Боб Марли

3

Анонимен

преди 1 година

"Стой в панелката за най-евтино" - имам три панелки в Младост, София. (Най-любимото ми място на планетата защото съм роден в него.) Една на 5ти етаж с източно изложение за зимата и есента за да посрещам изгрева, една с южно изложение на четвърти за пролет и есен да си гледам Витоша докато вечерям. И една със западно на първи етаж под дърветата за да си почивам лятото. Децата до 35 годишна възраст трябва да осъзнаете, че живота не е въпрос на пари, а въпрос на вкус. ;)

2

Анонимен

преди 1 година

"Скъпо ти е на морето. Стой в панелката за най-евтино." - мен ме кефи в панелката. Всички в панели могат да живеят и в къщи, но малко хора от къщи могат да живеят усмихнато в панели. Със съседите сме си приятели от деца и постоянно си правим гаргари едни с други. Мен съседа от втори етаж нарочно ме буди в 6 сутринта с тропане и викате, а аз нарочно му блъскам в тръбите на парното в 3 сутринта и му крещя "лягам си да ме събудиш в 6", а като се видим бири и смях по цяла вечер. В нас ми е най-яко.

1

Нямаш левче за WC ?!

преди 1 година

Скъпо ти е на морето. Стой в панелката за най-евтино.