95

Анонимен

преди 1 година

Една печка замърсява, колкото над 8000 автомобила, но ще спрем автомобилите, а не печките

94

до 95

преди 1 година

Прав си, конституционно е. Конституционно е било и решението на нацистите в Третия Райх на определени групи хора да им се забрани да карат коли. Като евреите например! Никой не се е родил с кола, както казват някои нацисти от ГЕРБ-СДС. Да, и евреите не са се родили с коли нали така?И ние, дето не сме бандити също, нямаме пари да си купим луксозни нови лимузини, затова искат да ни изритат от хубавите (но криви) жълти павета на София!!!Обиколил съм много държави - дори в Сърбия е по-чисто!

93

Анонимен

преди 1 година

Нали ви е ясно, че даже да спрат всички автомобили в София, то пак ще си има същото наднормено замърсяване с ФПЧ. Сега ни пробутват лъжи с цел да освободят място за автомобилите на мутрите в центъра на София, където замърсяването е в нормите за разлика от някои квартали.

92

Анонимен

преди 1 година

Това решение на SOS противоречи а чл. 6 от Конституцията.

91

Край

преди 1 година

Няма как 6.3 АМГ от 2017 г. да замърсява по-малко от 1.2 2000г. - който каквото иска да ви разправя. Нито 3 тона ГЛ да троши тротоарите и да заема по- малко място от сузуки суифт.

90

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 96 Напълно съм за това да наложат драконовски мерки и за ползване на отопление на твърдо гориво. Надявам се, че и вие сте съгласни с това. :))))

89

Браво

преди 1 година

Е най накрая някой да му стиска за здравето и живота на другите, вместо да гледа само себе си

88

Анонимен

преди 1 година

При замърсяване на максимално допустимите норми, дела на колите е половин процент, на неизмитите улици е 20%, 79% са от отоплението и половин процент е по други причини. При замърсяване пет пъти над нормите, 95,8% от това замърсяване е от отоплението, 4% от неизмитите улици, 0,1% от колите и т.н.

87

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 92 Интересно. Я обясни кое го прави противоконституционно.

86

да попитам

преди 1 година

"Затова ще бъде въведена и нискоемисионна зона и за този вид отопление, като тя ще влезе в сила през 2025 година и ще обхваща районите, в които вече има изградена инсталация на топлофикация или възможност за свързване с газ." С руски газ?!

85

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 90 "Аз пък няма да ви спазвам киpливите забрани и ограничения, к'во ше ми направите???!!!" Като стигнеш до белодробна болница пак се сети за това колко голям тарикат си.

84

Анонимен

преди 1 година

Това ограничение е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО. Чао!

83

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 86 Може да са малък замърсител, но за сметка на това доста опасен. Изгорелите газове от автомобилите са ДОСТА отровни.

82

Анонимен

преди 1 година

Аз пък няма да ви спазвам киpливите забрани и ограничения, к'во ше ми направите???!!!

81

Анонимен

преди 1 година

"дълбоката провинция" както обичат да казват в София. Направо се родих. Правя си каквото си искам." - и аз съм така, ама от 4 години. Бачкам дистанционно, имам 5 растения трева на лампи и 3 декара двор. Роден съм в София, ама след 15 години дискотеки преоткрих своя любимия приятел - Аз-ът. ;) но и от София не се отказвам. Връщам се 2 пъти на месец за по 4 дни (работя 4/4) за фитнесче и за срещи с мацки от тиндъра. Навсякъде, стига да е балансиран, живота е хубав.

80

Анонимен

преди 1 година

"Ние не разчитаме на глобите да бъдат възпитателно средство, ние разчитаме на ограничението и показването на хората, че никой не се е родил с кола и никой не се е родил с правото да преминава с коли под Евро 3", каза Колев." Както и никой не се е родил кмет на София, да добавя от мене!!!

79

Анонимен

преди 1 година

АМИ ГЕРМАНСКИТЕ КАРУЦИ КАТ СА НА ВЪГЛИЩА ВЕЧЕ КАК ША ВЪРВЯТ?

78

Анонимен

преди 1 година

Винаги, когато заговорят за автомобилите и замърсяване на въздуха, значи ни манипулират и лъжат. За съжаление толкова често го правят, че много хора вярват, че автомобилите са голям замърсител, а те са малък замърсител

77

Прахови частици

преди 1 година

А печките на твърдо гориво кога ще ги забранят, а са почнали от колите!

76

Анонимен

преди 1 година

Няма никакво значение колко замърсява даден автомобил - все е малко. Огромният замърсител е твърдото гориво - гуми, стари дрехи, въглища и т н., Вторият по големина замърсител са неизмитите улици и тротоари, но това е доста по-малко. Двигателите на автомобилите замърсяват 30-40 пъти по-малко от неизмитите улици.