13

Анонимен

преди 1 година

В БГ това не може да се случи, освен русофилските бизнесмени да надуят нарочно цените :)

12

Fallschirmspringer

преди 1 година

В дyха на евро и американогейският,демократичен неолиберализъм,всеки си предлага стока на този,на който си иска.Русия е най-големият износител на пшеница в света и ще си прави със своето зърно каквото си иска.Освен жито произвежда към 8-9 милиона ръж,от която се прави разкошен хляб,за хапване на черен или червен хайвер.Произвежда огромно количество гречка,богата на растителни протеини.

11

Факт

преди 1 година

Всичко идва от санкциите срещу Русия.

10

Анонимен

преди 1 година

Последната седмица се говори, че САЩ ще влязат в гражданска война заради липсата на промишлен дизел.

9

Анонимен

преди 1 година

Държавите източници на суровини се оптределят като развиващи се, а останалите просто се хранят с айфони и плащат през тях в магазини управлявани от изкуствен интелект. Затова понякога става бой за тоалетна хартия с графенови нишки и нанодиаманти.

8

СПОРЕД МЕН,

преди 1 година

В науката ЛОГИКА има понятия като "причина и следствие". Повечето от вас, коментират "следствието", без да назовават " причината" за него. А на всички ПРИЧИНАТА е ясна- агресивната, завоевателна война, която води империалиста Путин! Той нарича хората от цяла Украйна "фашисти" и ги избива, разрушава градовете им. Може ли 40 милиона украинци да са "фашисти"? Не е възможно. Тогава? Тогава фашисти са тези, които ги нападнаха и ги избиват. Това е науката ЛОГИКА- "причина и следствие". Учете логика!

7

Бай Дрън

преди 1 година

Кво ме боли...за това, че екзохората щели да гладуват. Да са мислили като се въдят.Изобщо да не ни прехвърлят проблемите си. При нас положението е обратно-храна бол, хора йок

6

Анонимен

преди 1 година

Кажете на дедо Байдън през зимата да ви прати американски кожуси! Да се топлите

5

БАНко

преди 1 година

ЗАРАДИ САНКЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ СВЕТА ТРЯБВА ДА ГЛАДУВА , ДА СТОИ НА СТУДЕНО ...... НАТОВЦЕТА ОБЯСНЕТЕ ЗАЩО , НО НЕ МОЖЕТЕ !!! ТРЯБВА ВИ ВОЙНА , ПРОДЪЛЖИТЕЛНА ВОЙНА !!! А ГАЗА ОНЗИ ДЕН ПОСКЪПНА С 22% , С ОТКАЗА НА КАНАДА ДА ВЪРНЕ РЕМОНТИРАНИТЕ ТУРБИНИ НА СЕВЕРЕН ПОТОК !!! ОБЯСНЕТЕ НА НАРОДИТЕ. СИ ... ЗАЩО ????

4

Гаргамел Драгалевски

преди 1 година

Па кака ви *** каза че криза с шарлана нема да има ...и верно нема...навсекъде има олио ...по 6 лв!!!

3

Анонимен

преди 1 година

Кого лъжете UA е на последно място по износ на зърно ... всичко е спекула

2

Анонимен

преди 1 година

Не е нормално в смачкани държави жените да раждат по 12-15 деца и на всеки 15 години да си удвояват населението. Не успяха с ковид и други вируси да ни претопят, но с глада може и да успеят...

1

През зимата ще има

преди 1 година

Майка плаче, грамофон свири!