33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36 "Тцъ тцъ тцъ много се напреднала и развита циливилизация с много върховни технологии и изкуствен тилект - тепаме се за манджа." Ц, една примитивна страна се опитва да направи други примитивни страни да се тепат за манджа. Тия с върховите технологии си имат манджа.

32

Анонимен

преди 1 година

Как сме издържали без руски газ и петрол до преди ВСВ, сигурно е цяло чудо :))

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29 "то Путин никога няма да стане демократ." Ами, значи въпроса е приключен. :)))))))

30

Анонимен

преди 1 година

До 30. Не разбрахте ли, че повече Русия и Европа няма да работят заедно? :)))) Това е наследството на "шахматиста" в Кремъл. Европа ви даде шанс да станете част от европейското семейство, вие му се изплюхте отгоре, като при това доста нагло обвинихте Запада за собствените си проблеми. Путин пропиля шанса ви.

29

Анонимен

преди 1 година

До Fallschirmspringer Ама ти и от земеделие и генно инженерство разбираш? :))))) Впрочем, ако го нямаше генното инженерство света щеше да гладува, щото тия устойчиви на какво ли не култури нямаше да ги има. А иначе, като гледам постоянно увеличаващата се средна продължителност на живота и се чудя, как така преди с тая "чиста" от ГМО храна са умирали толкова млади, ти как мислиш? :)))))

28

Fallschirmspringer

преди 1 година

До Анонимен 24//"До Fallschirmspringer "генномодифицирана" Не ми казвай, че и ти мислиш, че "ГМО е отровно" :)))))"" Ами хапвайте,особенно са "полезни" тези,при които са използувани,транс-видови гени,както преди години "Монсанто" пусна един вид царевица с ген от скорпион-огромни мамули,никакво напояване,никаква допълнителна обработка,е след три-четири години,след това там нищо не расте,а трябва дълбока рекултвиция на площите

27

Анонимен

преди 1 година

Да сте чули нещо от САЩ за Украйна последните дни? Точно така нищо. Те в момента са на ръба на гражданска война. Търсете делото - Roe V Wade в САЩ, което бе гласувано вчера въз върховния съд на САЩ и отхвърлено като противоконституционно. Сега е повече от удобен момент за Е.С. да започне преговори с Русия за прекратяване на безсмислените убийства на европейска земя.

26

Анонимен

преди 1 година

До до анонимен 23____ Ако да си демократ означава да приключиш със суверенитета на националната държава и други неолиберални ценности,то Путин никога няма да стане демократ.

25

Анонимен

преди 1 година

Ние изнасяме много пшеница, жито и други подобни зърнени култури, не виждам нас да ни засяга това :)) Естествено русофилите спекулират и ще направят така, че едва ли не мадър Раша ни храни, а те са едно блато, никой не могат да изхранят :)))

24

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

Ню Йорк Таймс пише, че пиндостанските и еврохейските тъпинджоси не очаквали и били силно изненадани от разрушителните последствия от въведените от тях самите санкции срещу Русия за тяхните си икономики /най-вече за енергетиката и прехраната/.

23

Анонимен

преди 1 година

10, не си научил явно логиката!Азаровците в Украйна са извършили престъпления,убийства и това е явна провокация към Русия,която не е останала безучастна към съдбата на руски граждани,както би останала БГ към страдащи сънародници. Русия НЕ иска бази на НАТО до границата си,но Украйна игнорира това искане,което си е отново провокация. САЩ би ли искал руски бази до границата си? САЩ използва Украйна за да провокира Русия-това е причинно-следствената връзка-война! Украйна е курбана,който направи САЩ

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23 ЕС ще възобнови нормални отношения с Русия, когато Путин стане демократ. :)))))

21

Анонимен

преди 1 година

До Fallschirmspringer "генномодифицирана" Не ми казвай, че и ти мислиш, че "ГМО е отровно" :)))))

20

Анонимен

преди 1 година

Германия и Франция е време да излязат на протести. В САЩ не се интересуват от Украйна. Те си имат своите проблеми. Държавата е заляна от снощи с огромни протести заради отхвърлянето на узаконяване на абортите на федерално ниво. 26 от щатите главно в централен САЩ се подготвят да забранят абортите и хората са на нож. От началото на месеца има 7 запалени църкви и центъра за женско здраве. Време е Е.С. да се отдели от орбитата на САЩ и да търси мир за Украйна и възобновяване на отношенията с Русия.

19

Fallschirmspringer

преди 1 година

До Анонимен 15/"В БГ това не може да се случи, освен русофилските бизнесмени да надуят нарочно цените :)"" Ами няма страшно, а след това може да се внесе генномодифицирана и мухлясала ,американска пшеница.С царевицата вече имаме опит

18

Бай Илийчо

преди 1 година

Глад иде бря ! Библейски глад ! Ама още никой не верва,дорде не стане !

17

Анонимен

преди 1 година

Bloomberg да пише кои са организаторите на ,,игрите на глада".

16

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 1 година

До СПОРЕД МЕН,//та от тези 40 милиона, 20 милиона са рускоговорящи , а 75% от територията на Украйна са бивши руски губернии.

15

Анонимен

преди 1 година

До Fallschirmspringer "Русия е най-големият износител на пшеница в света и ще си прави със своето зърно каквото си иска." Тук не става дума за руското, а за украинското жито, и ако не се вземат в ръце, скоро ще се наложи да играе тоягата. :)

14

Анонимен

преди 1 година

като изнесат житото и нямаме в държавтия резерв ще видим хряб по 5 лв за 500грама.ама те ядат безглутенови хлябове с киноа.така ,че това въобще не ги касае , за Харвардите говоря,аз ям типов със краве сирене и домат.