9

ПОЗОР И РЕЗИЛ

преди 10 месеца

МАЙТАП ДАМАДЖАНКОВ РАЗТУРИ МВР- ХВАЛА НА ТАКИВИ ГАУЛАЙТЕРИ- ХАДИ СИГА У КОНПИТУ ДА ВЪРНЕ ИМОТИТЕ НА ОЛИГАРХИЯТА А И ЗА СЕБЕ СИ ОЩЕ ДА НАПАЗАРИ.- ТОЗИ Е ПОЗОР И РЕЗИЛ

8

Анонимен

преди 11 месеца

Всичко което е далеч от МВР, казано простичко, върши работа. Като цяло шуробадженакорушветчийските лапачи , правеха всичко възможно 112 да не работи както трябва, особено в началото, защото остават следи и трудно потулват нещата.

7

Богданов

преди 11 месеца

КАКВО ИМ ПРЕЧИ И СЕГА ДА РАБОТЯТ,В МВР ИЛИ ЗАПЛАТИТЕ СА ПО-ГОЛЯМИ В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ????

6

Шот

преди 11 месеца

Винаги е била в МВР. Чудят се какво да измислят.

5

Тогава

преди 11 месеца

Се обезмисля името МВР. Би трябвало тогава да се нарича М-во на полицията и се обезмисля съществуването на ГДНП. Депутатите да бъдат така добри да погледнат историята на МВР и тогава да решават. Нека да погледнат и МВР от 2007 г., какво е съдържало, когато сме приети в ЕС и че тогава структурата е направена в съответствие с европейското законодателство. Забелязва се, че службите излезли от МВР са с по-високи заплати. Пример Агенцията за бежанците.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Излишна структура. Защо е необходима? Бях в Агенция по Вписванията в Сряда за Удостоверение за тежести. Давам лична карта и копие от нотариален акт. Искам да ми кажат на МОЯ имот, както е вписан по нотариален акт дали има тежести. Тия ми викат имате ли скица. Абе маймуни нали ви давам нотариален акт? Трябва скица. Върнах се вкъщи, взех скица, нося им скица, ние работим до 14ч с ф.л. Къде го пише? Никъде, ако питате ще ви кажем. Имат отворен 55 гишета! ПЕТДЕСЕТ И ПЕТ! Безполезна администрация!

3

Анонимен

преди 11 месеца

ОООООХХХХ МАЙКООО! МАЙКООО! Още една ОТДЕЛНА държавна администрация измислиха. Ами създайте още 15 министерства и 20 агенции, да създадете още безполезни работни места на хора на хранилка на данъкоплатеца! Не остана кой да плаща данъци вече! Кой ще ги храни тия?

2

Анонимен

преди 11 месеца

значи вече можем да бием пожарникари на воля като лекари и учители!

1

NoirFire

преди 11 месеца

Ще е в структурата на Герб, Бойко ще се отзовава на тези номера.