258

Пак по опорката

преди 1 година

До Иван, И какво не е вярно от това което е казал? Всичко си е точно така.

257

Иван

преди 1 година

Уникален лъжец. Като шефа си , почти

256

Анатоли

преди 1 година

Европейски Съюз- почти 500 милиона + Урайна, Норвгия и Великобритания- 600 милиона... америка плюс канада 350 милиона... Само че Русия си е усрала дериджето и с Япония ( 150 милиона) ... и отдругата страна Русия 130 милиона. Проста аритметика товарищи. Време е да си разделим и нафтата и газта и рускините

255

Анонимен

преди 1 година

До до 263 Не знаеш значи български език и това е!!!

254

Много ясно

преди 1 година

Вие го почнахте тавариш Лавров! Сега д.упе да ви е здраво!

253

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Само че почти половината част от Европа е заета от европейската част на Русия така че не знам как Европа ще се брани от...Европа!!!Ама много сте невежи,затова има едни неща,географски карти се наричат!!!

252

до 263

преди 1 година

Бе пич да те питам нещо бе, какво е думата "угроза" на български, бе к'во значи туй "угроза" че не разбирам бе момче??? Да не е нещомкато гроздов сок, а? Познах ли? Или ферментирал гроздов сок, ракия, а???

251

кубанская столица

преди 1 година

Българи, не съмнявайте, русские ще приложат атомно оръжие при най-малката угроза за Россия. Всички разговори, ще отговорят ли русские , ако....(варианти) няма да струват нищо. Да, ще отговорят. Разбира се, всяка високотехнологична економика на запад (т.н. ЕС) =0. Тогава всички ще започнат с нул. И ще поглеждам, кой е стоек. Таква сегашна стратегия в Россия.

250

Анонимен

преди 1 година

Наблюдавайте лъжливо помиа.че накрая само вижте от къде ще дойде куршума

249

На цивилизованият

преди 1 година

свят не му трябва война с фашистка Русия, достатъчно е тотално технологично ембарго и изолация в следващите 100 години, това ще свърши по добра работа от войната

248

Анонимен

преди 1 година

МИЛИАРДЕРИТЕ ЖИВЕЯТ В ЛОШАТА ЕВРОПА А ХУНИТЕ В РАШИСТАН

247

Анонимен

преди 1 година

Европа няма работа със северноазиатскитее руски дивациии.....

246

Само че

преди 1 година

Светът не вярва на твоите крокодилски сълзи !

245

ТИЯ СА ЛУДНАЛИ

преди 1 година

ИСКАТЕ ДА ВОЮВАТЕ С НАС ЗАТОВА ЩЕ ДОЙДЕМ НИЕ И ЩЕ ВИ ИЗМЕТЕМ, ЩЕ ВИ ИЗБИЕМ ЩЕ ВИ РАЗРУШИМ ХУБАВИЯТ СВЯТ А НИЕ В РАШИСТАН НЯМА КАКВО ДА ГУБИМ- ТИЯ СА ТОЛКОВА ОБЕДНЕЛИ ЧЕ ЕДВА ОДЪРЖАТ *** СИ.

244

Анонимен

преди 1 година

ДА БЕ ЗА ВОЙНА, КОЙ ЩЕ СИ НАПУСНЕ ХУБАВАТА УРЕДЕНА ДЪРЖАВА ДА ХОДИ ДА ГО ГЪРМЯТ РАЗНИ ОТЧАЯНИ РАШИСТКИ ХУНИ- ПРИКАЗКИ В СТИЛ- РУСИЯ НЕ Е НАПАДАЛА УКРАЙНА И РУСИЯ НЕ СЕ НАМИРА В УКРАЙНА- ПРИБИРАЙТЕ СИ ХУНИТЕ И СИ ЖИВЕЙТЕ В БАНДУСТАНА- НА НИКОГО НЕ МУ ТРЯБВА ПОДОБЕН БАНДУСТАН И СИ ПРИБЕРЕ МИЛИОНЕРИТЕ ОТ ЕВРОПА.

243

Анонимен

преди 1 година

А защо не. То с такива като вас, кому е нужно това кълбо.

242

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен254 Ауууу, кой така ти е подпалил фитилчето на тампончето? Разбрахме, че в "БИВШИТЕ КОЛОНИАЛНИ ИМПЕРИИ" на никого не му пука за нищо, ама не ми стана ясно в настоящата руска империя какво е положението. Освободителна червена армия тръгна ли насам да ни освободи или нещо имат проблеми?

241

none

преди 1 година

Руснаците живеят в алтернатовна реалност..

240

ЬЬЬ

преди 1 година

ларва,ларва,плужекът е безгръбначно мекотело и за да "заприлича на нещо" ще му е нужна само есесовска униформа.Само така картината за терористична русия със сегашните си пл*уже*ци в кремъл ще бъде пълна,но краят на всичко това се вижда и разпада на рф е неизбежен,а международният съд ще има много,много работа по руските военни престъпления в Украйна.

239

Анонимен

преди 1 година

ЕС и НАТО събират точно такава съвременна коалиция за борба, а с голяма вероятност и за война с Русия. -----//----- Тоест, той си дава сметка, че ЕС се готви да се отбранява, а не да напада. И въпреки това смятат, че нямаме право на това.