26

Анонимен

преди 1 година

БРИКС ще дадат свои територии на Русия като компенсация на териториите на Крим и Донбас които Русия ще върне на Украйна. Това би задоволило както Москва така и Киев.

25

Късата памет

преди 1 година

Помня преди десетина години от БРИКС казаха, че ще си правят тяхна световна банка. Всичкото русофил припадаше от кеф как МВФ и СБ били умрели. Десет години по късно тая банка няма нито един проект. Преди години пак от БРИКС щели да правят незнам си ква резервна валута, русофилите пак припадат, викат долара и еврото умреха, още я чакам тая валута, а долара 1 и еврото 2 световни валути. Сега чакам пак русофилите да ми обяснят кво ЩЕ стане НЯКОГА, но не сега. Побързайте че вече не съм млад :))

24

Анонимен

преди 1 година

Мъск дето купи Туитър за 44 милиарда това влиза във БВП, а реално нищо не е произведено, а се местят едни пари от едни хора. Икономика е да произведеш вертикално от болчето до смарфонът, САЩ само сглобяват иначе нямат капацитет да произведат болче, гайка или панел , всико това се прави в Азия.

23

скачени съдове

преди 1 година

Интересно ми е как някои тълкуват къде било производството и си мислят, че това е крайно полезно за произвеждащите. Примерно-купувате си климатик Дайкин-японски като марка, дистрибутор Дайкин-Белгия, произведен в завод в Малайзия или в Турция. По пътя на логиката би трябвало малайзийците или който е там, да са най-печеливши защото на кашона пише, че те ги правят, но не е така. Същото е и с "великия" Брикс и не-произвеждащия Запад. Всички са скачени в днешно време

22

Анонимен

преди 1 година

Някой като започне да ми хвали САЩ, каква икономическа сила са та ми става лошо. Всичко се крепи на дългове, печатане на пари и краде не на ресурсите на цял свят. Англосаксите са най-големите противняци. И тая дъртата я слагам в кюпа Елизабет.

21

Брикс май ес

преди 1 година

Никакви преговори с руските терористи и фашисти!

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 6 "Брикс икономически са доста по-големи от САЩ и сателитите му от ЕС, Великобритания, Канада, Австралия, Япония и Южна Корея, особено по население суровинно и индустриално." Хихихи. Брикс е пълно с фалирали държави. Само малко глад и Индия и Китай са фалирали също.

19

Анонимен

преди 1 година

До Грозната истина Точно те са си вкарали едни цифрички и си мислят, че са много големи БВГ се гледа по покупателна способност, а не по голи цифри.

18

Анонимен

преди 1 година

Хубаво е, че се дава шанс на Украйна да се реабилитира. Не са лоши хора, народа им изстрада достатъчно. Хубаво е разместването на икономическите пояси. Африка, Азия и Южна Америка заслужават да живеят не по-зле от европейците. Хубаво е да има равенство между народите. Ще се радвам да видя Е.С. Украйна и Русия да се помирят. Войната ни научи на много неща и най-вече, че можем да се справяме и с по-малко. Много обич за Украйна и Русия, дано се помирите скоро!

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14 "Не знам дали е вярно, но Русия обмислят да спират газта изобщо за Европа" С нетърпение чакаме да го направят. Ще стане като със спирането на газа в България. Русофилчетата твърдяха, че нямало как без него, а се оказа, че има. Така ще стане и с газа за Европа. А после, после Блллатото поема по курса на МаЦква. :))))

16

555

преди 1 година

До Анонимен 18 Кифлите в Русия дали не си правят процедури ??

15

Анонимен

преди 1 година

Сгреших Китай има нови патенти между 30-40% от световните патенти много са зле.

14

Грозната истина

преди 1 година

До Анонимен. 6 Глупости. Общия БВП на БРИКС е около 20 трлн долара. САЩ и ЕС по отделно имат по голям БВП. От БРИКС само Китай е голяма икономика. БВП на САЩ около 23 трлн БВП на ЕС около 27 трилн. Тия легенди, че БРИКС измествал запада ги слушам от 12 години. БРИКС върви надолу (с изключение на Китай). За Русия да не говорим тя е на предпоследно място в БРИКС по БВП.

13

Анонимен

преди 1 година

Например някоя кифла с Ню Йорк си направи процедура за 500$ това влиза в БВП, ако Китай произведе 5 смерфона или лаптопа пак е толкова. Кой има по-добра икономика, ако трябва да разчита на себе си без внос и износ- санкции?

12

Анонимен

преди 1 година

Вече не е БРИКС, а БРИКС+ на срещата се обсъждаше главно присъединяването на Казахстан, Саудитска Арабия, Аржентина, Египет, Индонезия, Нигерия, Сенегал, ОАЕ и Тайланд. Имаха слеща месец Май. А Украйна не е на дневен ред, докато Германия и Франция не осъзнаят, че САЩ и Англия не могат и не трябва да говорят от името на Е.С. на мен войната не ми пречи, но е жалко е за САЩ и Англия, че си разбиват реномето. Харесвам украинци и руснаци и им стискам палци да заровят ябълката на раздора.

11

Анонимен

преди 1 година

Само новите патенти в Китай за миналата година са повече от на колективния запад заедно. :-)

10

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали е вярно, но Русия обмислят да спират газта изобщо за Европа, явно на руснаците им писна да ги разиграват като маймуни, а това изобщо не е добре за Европа.Ще се молите на арабите и турците и ще купувате на по-високи цени и чрез посредници , ли? Луди ли сте? Статията е в "Скандално.нет", пише, че руснаците ще спират газта за Европа, дано не е вярно.

9

9

преди 1 година

От война, медикаменти и наркотици се печели най-много. Сега помислете защо Щатите и Великобритания сумарно имат над 700 бази извън границите си...

8

Анонимен

преди 1 година

Да кажем, че БРИКС има суровините, а запада производството ок това е баланс, ама запада само печта пари испекулира.

7

Анонимен

преди 1 година

Всичко се произвежда в Азия, ЕС и САЩ да си говорят каквото искат, но това не е добре за тях освен суровините и производството да не е в тях.