49

До 50

преди 3 месеца

Нито РЮА, нито Бразилия са имали някога космически програми. Нямат нито капацитета, нито технологията да имат такива програми. Пич, не се ядосвай, но ти говориш за държави, където имат огромна престъпност и нулево образование. Знаеш ли къде бягат бразилците за да имат работа и да получават добри заплати? В Уругвай, която е 3 милиона и средната месечна заплата е колкото годишната в Бразилия.

48

555

преди 3 месеца

До Анонимен 50 Като гледам нивото Ви на интелект и грамотност, ще ви помоля да пишете по често коментари. Така нормалните хора ще добият ясна представа що за при*мати са феновете на Путин и Вгъзраждане.

47

Анонимен

преди 3 месеца

49 първо тайван е китай и даже сащ не смее да го отрича. Второ китай има собствени заводи на континента а ти знаеш само два на острова. Трето, не знаеш условият за бизнес в китай, включително и тайван. Китайците не случайно са сложили клаузи за технологиите. Който алчен накрая му излиза през носа.

46

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 50 Русия - бедност. Индия - бедност. Бразилия - бедност. РЮА - бедност. Китай - полубедност. Абе Б-то в БРИКС да не е "Бедност"? :))))))

45

Анонимен

преди 3 месеца

45 47 и колкото и да напишеш църкания още. аре само да не се правиш на улав. Имат всякакви банки. Имат пари. Имат и ресурси. Теб целта ти беше да низвергваш. Е не се получи и сега шикалкавиш. Между другото и юар и бразилия са имали космическа програма и могат пак да имат. Това е многополюсният свят. На теб свят ти си вие от това. Не можеш да си представиш че нразилеца е по умен от янкито на което се кланяш.А всъщото време китаеца и руснака също ти дава, а ти ги плюеш за няколко цента от другите

44

до 40

преди 3 месеца

TSMC освен че е тайванска, купува оборудването за фабриките си от холндската ASML. Това в подрепа на тезата ти, че големите технологични компании са в ЕС и САЩ

43

До 46

преди 3 месеца

Жалко е, че няма да го видиш, защото първо ще си погребеш децата, а след година и ти ще се споминеш.

42

До 43

преди 3 месеца

Успокой се бе, мишок, че ще спукаш някоя вена и ще пукнеш като баща ти преди да навършиш 45 години. Не се пеняви, а набий жена си и децата си, защото си едно лузърче в живота. Човекът ти е обяснил нормално, ама ти изглежда си последовател на израждане. На теб китайците може и да са ти дали много отзад, ама ние не се бъркаме в твоята сексуална идентичност. Стой мирен, както стоиш на работа докато шефът ти се подиграва и ти бие чимбери.

41

Анонимен

преди 3 месеца

И нека ти напомня че проксито не променя фактологията. Прокси ингилизите и янките са в клетка и ги чака смъртна присъда. Същото се отнася и за такива тролстващи с нацистка русофобия криеща се зад либерастии и "права и свободи" по цял ден под всяка статия като теб. Руснаците удариха една пропагандистка кула в Киев. Там имаше такива като теб. Сега са в ада. Колкото до БРИКС, страните в него казаха че могат да създадат трибунал за бандерите и техните помагачи. Тоест за теб. Затова хейтиш.

40

Късата памет

преди 3 месеца

До Анонимен43. Не съм казал, че няма Китайска и Азиатска банка за развитие. Казах че те нямат нищо обко с БРИКС - факт. Казах и че напрактика банката на БРИКС не работи, камо ли да измести МВФ и СБ. Това че парламентите на Русия и Китай са решили нищо си, не значи че то работи.

39

Анонимен

преди 3 месеца

Индия и Китай имат много население за премахване. Мисля, че Индия и Китай ще нападнат Русия с ядрено оръжие с две цели - да унищожат Русия и да вземат природните и богатства, втора цел е да намалят собственото им население чрез ответния ядрен удар на Русия. Русия изчезва, Индия и Китай се разселват на по-здравословен климат. Индийците ще бъдат много доволни.

38

Анонимен

преди 3 месеца

41 теб трябват да те лъжат много, защото ти лъжеш на поразия . Сега поне разбра че има и азиатска банка. Има и китайска. Има и на брикс. Ти нямаш нищо. Китайците ти дават. Шматарок лъжлив. Чети.Китайският парламент одобри създаването на "банката на БРИКС"Миналия месец(07 2015 )държавни медии съобщиха, че Китай ще внесе 10 милиарда долара в банката, след като китайският парламент одобри споразуменията. Русия и Индия ги ратифицираха още през април.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Този съюз е като съюз на пияници алкохолици, наркомани, гангстери и крадци. Те сами ще се избият един друг. Всеки ще се страхува и всеки ще удари първи.

36

Късата памет

преди 3 месеца

До Анонимен 33. Asian Development Bank) е регионална банка за развитие, създадена на 22 август 1966 г. Тая банка няма общо с БРИКС, Поне лъжете с мярка.

35

До 29

преди 3 месеца

Го казва човекът, който ползва американски Интернет, американска операционна система за да напише този коментар, с телефон работещ с амерински чип. Интел, АМД, Нвидия, Тексас Инструментс, Майкрон Технолоджи, всичко това са американски компании. ТСМ е единствената азиатска, която обаче е Тайванска, не китайска.

34

Анонимен

преди 3 месеца

Мисля, че ще избухне ядрена война между Русия и Индия, Китай. Китайците ще лъжат руснаците, индийците ще крадат руснаците. Индия и Китай ще хвърлят око на руските петрол и газ и руските жени. И това ще е краят на Русия.

33

Ха-ха-ха

преди 3 месеца

БИКС наложиха санкции на Р-то заради вероломното нападение над Украйна.

32

Анонимен

преди 3 месеца

Проекти за близо 300 млн. евро са подкрепени до този момент от Китайската банка за развитие в страната ни. Финансирането е допринесло за развитие на важни за икономиката на България проекти в областта на транспорта, възобновяемите източници, строителство, промишленост и други сектори. Това стана ясно по време на среща на министъра на икономиката Емил Караниколов и г-н Уан Уейдонг, директор на Китайската банка за развитие, клон Чунцин, отговарящ за България.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна вече е територия на Европейския съюз и там бие НАТО. БРИКС да си гледа тяхното. Там да бие Русия. Русия да управлява 3 милиарда индийци и китайци.

30

До 33

преди 3 месеца

Много бъркаш и нямат нищо.