46

555

преди 1 година

До Анонимен 50 Като гледам нивото Ви на интелект и грамотност, ще ви помоля да пишете по често коментари. Така нормалните хора ще добият ясна представа що за при*мати са феновете на Путин и ***.

45

Анонимен

преди 1 година

49 първо тайван е китай и даже сащ не смее да го отрича. Второ китай има собствени заводи на континента а ти знаеш само два на острова. Трето, не знаеш условият за бизнес в китай, включително и тайван. Китайците не случайно са сложили клаузи за технологиите. Който алчен накрая му излиза през носа.

44

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 50 Русия - бедност. Индия - бедност. Бразилия - бедност. РЮА - бедност. Китай - полубедност. Абе Б-то в БРИКС да не е "Бедност"? :))))))

43

Анонимен

преди 1 година

45 47 и колкото и да напишеш църкания още. аре само да не се правиш на улав. Имат всякакви банки. Имат пари. Имат и ресурси. Теб целта ти беше да низвергваш. Е не се получи и сега шикалкавиш. Между другото и юар и бразилия са имали космическа програма и могат пак да имат. Това е многополюсният свят. На теб свят ти си вие от това. Не можеш да си представиш че нразилеца е по умен от янкито на което се кланяш.А всъщото време китаеца и руснака също ти дава, а ти ги плюеш за няколко цента от другите

42

до 40

преди 1 година

TSMC освен че е тайванска, купува оборудването за фабриките си от холндската ASML. Това в подрепа на тезата ти, че големите технологични компании са в ЕС и САЩ

41

До 46

преди 1 година

Жалко е, че няма да го видиш, защото първо ще си погребеш децата, а след година и ти ще се споминеш.

40

До 43

преди 1 година

Успокой се бе, мишок, че ще спукаш някоя вена и ще пукнеш като баща ти преди да навършиш 45 години. Не се пеняви, а набий жена си и децата си, защото си едно лузърче в живота. Човекът ти е обяснил нормално, ама ти изглежда си последовател на ***. На теб китайците може и да са ти дали много отзад, ама ние не се бъркаме в твоята сексуална идентичност. Стой мирен, както стоиш на работа докато шефът ти се подиграва и ти бие чимбери.

39

Анонимен

преди 1 година

И нека ти напомня че проксито не променя фактологията. Прокси ингилизите и янките са в клетка и ги чака смъртна присъда. Същото се отнася и за такива тролстващи с нацистка русофобия криеща се зад либерастии и "права и свободи" по цял ден под всяка статия като теб. Руснаците удариха една пропагандистка кула в Киев. Там имаше такива като теб. Сега са в ада. Колкото до БРИКС, страните в него казаха че могат да създадат трибунал за бандерите и техните помагачи. Тоест за теб. Затова хейтиш.

38

Късата памет

преди 1 година

До Анонимен43. Не съм казал, че няма Китайска и Азиатска банка за развитие. Казах че те нямат нищо обко с БРИКС - факт. Казах и че напрактика банката на БРИКС не работи, камо ли да измести МВФ и СБ. Това че парламентите на Русия и Китай са решили нищо си, не значи че то работи.

37

Анонимен

преди 1 година

Индия и Китай имат много население за премахване. Мисля, че Индия и Китай ще нападнат Русия с ядрено оръжие с две цели - да унищожат Русия и да вземат природните и богатства, втора цел е да намалят собственото им население чрез ответния ядрен удар на Русия. Русия изчезва, Индия и Китай се разселват на по-здравословен климат. Индийците ще бъдат много доволни.

36

Анонимен

преди 1 година

41 теб трябват да те лъжат много, защото ти лъжеш на поразия . Сега поне разбра че има и азиатска банка. Има и китайска. Има и на брикс. Ти нямаш нищо. Китайците ти дават. Шматарок лъжлив. Чети.Китайският парламент одобри създаването на "банката на БРИКС"Миналия месец(07 2015 )държавни медии съобщиха, че Китай ще внесе 10 милиарда долара в банката, след като китайският парламент одобри споразуменията. Русия и Индия ги ратифицираха още през април.

35

Анонимен

преди 1 година

Този съюз е като съюз на пияници алкохолици, наркомани, гангстери и крадци. Те сами ще се избият един друг. Всеки ще се страхува и всеки ще удари първи.

34

Късата памет

преди 1 година

До Анонимен 33. Asian Development Bank) е регионална банка за развитие, създадена на 22 август 1966 г. Тая банка няма общо с БРИКС, Поне лъжете с мярка.

33

До 29

преди 1 година

Го казва човекът, който ползва американски Интернет, американска операционна система за да напише този коментар, с телефон работещ с амерински чип. Интел, АМД, Нвидия, Тексас Инструментс, Майкрон Технолоджи, всичко това са американски компании. ТСМ е единствената азиатска, която обаче е Тайванска, не китайска.

32

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че ще избухне ядрена война между Русия и Индия, Китай. Китайците ще лъжат руснаците, индийците ще крадат руснаците. Индия и Китай ще хвърлят око на руските петрол и газ и руските жени. И това ще е краят на Русия.

31

Ха-ха-ха

преди 1 година

БИКС наложиха санкции на Р-то заради вероломното нападение над Украйна.

30

Анонимен

преди 1 година

Проекти за близо 300 млн. евро са подкрепени до този момент от Китайската банка за развитие в страната ни. Финансирането е допринесло за развитие на важни за икономиката на България проекти в областта на транспорта, възобновяемите източници, строителство, промишленост и други сектори. Това стана ясно по време на среща на министъра на икономиката Емил Караниколов и г-н Уан Уейдонг, директор на Китайската банка за развитие, клон Чунцин, отговарящ за България.

29

Анонимен

преди 1 година

Украйна вече е територия на Европейския съюз и там бие НАТО. БРИКС да си гледа тяхното. Там да бие Русия. Русия да управлява 3 милиарда индийци и китайци.

28

До 33

преди 1 година

Много бъркаш и нямат нищо.

27

Хахаха

преди 1 година

Нека почнем с русия, там е ясно, 100 години назад. Следва Бразилия, 70% от населението живее с под 1 долар на месец, а бандитските групировки са 3 пъти по-добре въоръжени от полицията и армията взети заедно. РЮА - 60% болни от СПИН, най-голямата престъпност в световен мащаб, нищо не произвежда, само взима помощи от САЩ. Индия - имах удоволствието да бъда там, 50% от населението са мюсюлмани, всички живеят в огромна бедност, освен работещите за западни компании. Китай, единствената силна икономик