86

Анонимен

преди 1 година

Икономиката на БРИКС като дял от световния брутен продукт е 25%, колкото само на САЩ и Англия, а трябва да се хранят 5 милиарда. Жалка работа.

85

Анонимен

преди 1 година

"БРИКС, най общо казано са колониите на запада." - забавното е, че Индия продава газ на САЩ през Русия. САЩ са толкова ядосани, че Русия им отрежда статута на колония на Индия, че започна да върти опашка на Венецуела и да им сваля санкциите. Ама за момента Мадуро има мадуро.

84

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 91 "И мостове които да им издържат танковете. Западняците нямат." Кой бе? :))) Ако не бяха холандците да построят моста към Крим рушките к-и още щяха да обикалят с понтони :))))))

83

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 89 "БРИКС, най общо казано са колониите на запада" Оня ден един индиец ми каза, че добре, че са били британците, та да имат някаква цивилизованост като държава, щото иначе местните им веломожи са някакви ***, а между отделните провинции постоянно има конфликти. :))))) Смятай! :))))))

82

Анонимен

преди 1 година

86 руснаците отдавна са направили пътища. И мостове които да им издържат танковете. Западняците нямат. Сега твоите църни натовчета се бъхтят мостове да правят, че закараха танкове пък не могат минат една вада.

81

Анонимен

преди 1 година

Не това беше мотото на срещата на БРИКС,ама иначе тенденциозно го изтипосавате като заглавие на вашата "новина"?

80

Анонимен

преди 1 година

БРИКС сигурно ще подкрепят Русия, защото на това което се случва на руснаците в момента, само Китай може и да устиска. БРИКС, най общо казано са колониите на запада. Държави богати на ресурси и с голямо необразовано население.

79

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 87 "Сащ дотолкова ги е яд че почнаха даже да им забраняват продуктите в щатите." Кой бе? :)) На коя компания? :))))

78

Анонимен

преди 1 година

82 технологичните компании са в Китай. Сащ дотолкова ги е яд че почнаха даже да им забраняват продуктите в щатите. Освен това Китай е на първо място в света по технологични патенти.

77

555

преди 1 година

"Камаз с десетилетия доминираше Париж- Дакар.". Тия руснаците кво ли не правят за да не построят пътища. Щото не могат де.

76

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 83 "Камаз с десетилетия доминираше Париж- Дакар." Искаш да кажеш европейските технологии с руска табелка ли? :)))))) Може, *** тва не е Камаз. Камаз са КамЬОнчетата с ДЪРВЕНИ рами и китайски гуми, които в момента биват бракувани с хиляди в Украйна. :))))

75

Анонимен

преди 1 година

Камаз с десетилетия доминираше Париж- Дакар.

74

Грозната истина

преди 1 година

Няма оправия с русофилите. Ти му показваш с факти кво блато е Русия, то ти вика да бе , но Бразиялия има космодрум на екватора, ти му показваш нагледно къде в света са технологичните компаннии, то ти пили , да бе ама руснаците имат Камаз. ти му обясняваш ква мизерия е в страните от БРИКС, той ти отговаря , а в америка бият ***. Шизфрения

73

Анонимен

преди 1 година

76 компанията в която "работиш" нищо не произвежда освен тролските ти коментари. Спонсорирана е от фондация "америка" за да плюе другите. Ти по цял ден с това се занимаваш. Брикс и банките иколо него са създадени точно за това - за да не се разчита само на държавно бюджетния ресурс. Обаче за теб това е вредно. И плюеш всичко. Няма как. Свиквай. Сащ са минало.

72

Анонимен

преди 1 година

76 компанията в която "работиш" нищо не произвежда освен тролските ти коментари. Спонсорирана е от фондация "америка" за да плюе другите. Ти по цял ден с това се занимаваш.

71

Анонимен

преди 1 година

До До 67 /76 "С тези пари освен за чистачки, за нищо друго не можеш да платиш" Ааааа, могат могат, няколко бюрократчета да обикалят по скъпи почивки и да пишат "отчети" колко много работа са свършили. :))))

70

Анонимен

преди 1 година

Ще се видим есента на урните. :-)

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 74 Кво могат? Да смучат правителствени пари срещу нулев резултат, в резултат на което тия пари, които трябва да помагат на държавата да се развива реално липсват и пращат хората в бедност. Егаааассси "имането".

68

До 67

преди 1 година

И Колумбия, и Мексико имат космически агенции. Това означава, че са космически сили ли? Не ставай смешен. Бюджет 49 милиона долара. Хахахахаха. Ще падна. Компанията в която работя годишният и бюджет е 800 милиона долара, а нямаме нищо общо с космоса. Моля те. С тези пари освен за чистачки, за нищо друго не можеш да платиш.

67

Анонимен

преди 1 година

Без китайските блага можеш да отидеш в САЩ да гледаш празни рафтове.