109

ГОЧО

преди 2 месеца

Аржентина и тя се включва в БРИКС, а като дойде гладната зима много други ще я последват! От ЕС, НАТО и ХАМЕРИКА хищо няма да остане след няколко години. Ще вият като гладниПОМИЯРИ в краката на БРИКС!

108

Оберщурмбанфюрер

преди 2 месеца

Джим О'Нийл от щатската банка 'Голдмън Сакс' въвежда понятието БРИК още през ноември 2001, което е записано в годишния анализ. Това дава началото на най-бедната, безсилна и импотентна организация от джуджета, където Китай е като огромен колос, който може да погълне останалите без да се задави.

107

Анонимен

преди 2 месеца

С крадци никой не преговаря .

106

456

преди 2 месеца

Брикс е кух съюз. Съществува от около 12 години и нищо не е направил. Събират се , пият по едно, хвърлят прах в очите на хората и дотам. Нека някой ми каже реални действия, с реален резултат от тоя съюз.

105

Анонимен

преди 2 месеца

Интересно, Украйна обяви че напуска Северодонецк преди 24 часа а от Москва няма никакви хвалби, надуване на фанфари и дитирамби по случай голямата победа, завземането на срутището Северодонецк.

104

Анонимен

преди 2 месеца

БРИКС е умряла работа. Просто е реанимирана временно с руски пари за да прокара искането на Кремъл за примирие на сегашното положение в Украйна. Такова примирие е крайно наложително за Русия предвид разгромената и армия и липсата на достатъчно подготвени солдати и оръжие. Това е най-добрия вариант за Москва който да и даде няколко години почивка и възстановяване на силите след което неминуемо ще има втора серия нападение над Украйна. Руският номер няма да мине. Ще има бой до кончината на Русия.

103

БРАВО БРИКС,ЧУДЕСНО

преди 2 месеца

СТИГА С ТАЯ АЛЧНОСТ И СВЕТОНА ПОЛИЦЕЙЩИНА,НА ТЕЯ НЕНАСИТНИ ЗА НАДМОЩИЕ И ВЛАСТ КРАДЦИ И ПИРАТСТВО, ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ,ЕВРОГЪЗИЙСКИ СЪЮЗИ И Г-7ЦИ......ПЕЧАТАТ ДОЛАРИ И ЕВРО БЕЗКОНТРОЛНО,ПОДКУПВАТ СТРАНИ КАТО ГИ ОБЕЗЛИЧАВАТ ,ПОДЧИНЯВАТ..ПАРИТЕ СА ТЯХАТА ВЛАСТ ,С ТЯХ СИ НАПАЗАПУВАТ СТРАНИТЕ ЧЛЕНКИ.НИЩО ДРУГО НЕ ГИ ЗАДЪРЖА В ТЕЗИ БЕЗДУХОВНИ СЪЮЗИ И ПОДОБНИ..ИЗМИСЛИХА ТОВА ИЗКУСТВЕНО ДЕЛЕИЕ НА ХОРАТА И СТРАНИТЕ ,ПОДКУПВАЙКИ ГИ ЗА ДА СИ ОСИГУРЯТ ВЛАСТ. ДАНО ,ДАЙ БОЖЕ БРИКС ДА СА КОРЕННО РАЗЛИЧНИ .

102

Анонимен

преди 2 месеца

Я стига с тия подтоянни подмятания на русофилски глупости я от Макрон, я от БРИКС, я от друг загрижен за лицето на Путин и унижаването на Русия. Що се отнася до лицето на Путин то отдавна е лице на един бандит, а унижаването на Русия си го направи самата Русия нападнала Украйна с идеята че ще я окупира за няколко дни. Самоунижението на Русия вече продължава 4 месеца и ще продължи до тогава докато Русия не бъде прогонена от Украйна. Преговори с унижения Кремъл може да има едва след това.

101

Чешит

преди 2 месеца

Ония гавази от БРИКС са като ония - от ООНето, всъщност реинкарнация на ОФето. Абе, казали там нещо. При социалния "комунизъм" имаше девиз: "Дайте, да дадем" и толкоз.

100

Joe

преди 2 месеца

95% от тази сюрия е неграмотна и живее с 1 долар на ден. Всички ресурси се харчат за ракети, диктатори и олигарси.

99

555

преди 3 месеца

До Анонимен 104. Тролските глупости са от данни на руската статистика. Прочети и виж. Щото гледам не си много умен просто сметнах процентите в брой хора . Щото на сайта на руската статистика са в проценти. На тях вярваш ли ?

98

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 103 Няма такива компании :)))))

97

Анонимен

преди 3 месеца

102 кое ти е факт на теб. Само тролски глупости о т сорта" в румъния има точно 3000 врабчета и нито едно повече или по малко." Трябва да напишеш нещо за да вземеш гранта.

96

Анонимен

преди 3 месеца

98 ама ти явно не знаеш че американските флагове и военни униформи също доскоро бяха правени в Китай. Аз ти се подигравам, ти чакаш още 5g да ти дам като китайците имат вече 6 че и 7

95

55

преди 3 месеца

До Анонимен 99. А що не оспориш фактите, да сбърсал съм с Мумбай

94

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 99 "и само в Мумбай има поне две Българии в ай ти сферата." Съртифайд Майкрософт дивелопър. :)))))))

93

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 91 Ти сериозно ли говориш че в Русия има пътища?? В Русия няма и 1 млн км пътища. Това за тая територия е все едно в България да е само пътя София - Перник

92

Анонимен

преди 3 месеца

96 пише се Мумбай и само в Мумбай има поне две Българии в ай ти сферата. И с толкова много глупости и грешки подозирам че даже не си българин. Хващай си кръглите числа и заминавай в яху. Тук не вървиш, ама там демократите поне ще те поокастрят

91

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 97 Кви китайски униформи бе? :))) Питах те коя технологична компания е забранена в САЩ.

90

Анонимен

преди 3 месеца

88 даже и е на таяКитайските" униформи на американските олимпийци предизвикаха скандал в САЩ