106

ГОЧО

преди 1 година

Аржентина и тя се включва в БРИКС, а като дойде гладната зима много други ще я последват! От ЕС, НАТО и ХАМЕРИКА хищо няма да остане след няколко години. Ще вият като гладниПОМИЯРИ в краката на БРИКС!

105

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Джим О'Нийл от щатската банка 'Голдмън Сакс' въвежда понятието БРИК още през ноември 2001, което е записано в годишния анализ. Това дава началото на най-бедната, безсилна и импотентна организация от джуджета, където Китай е като огромен колос, който може да погълне останалите без да се задави.

104

Анонимен

преди 1 година

С крадци никой не преговаря .

103

456

преди 1 година

Брикс е кух съюз. Съществува от около 12 години и нищо не е направил. Събират се , пият по едно, хвърлят прах в очите на хората и дотам. Нека някой ми каже реални действия, с реален резултат от тоя съюз.

102

Анонимен

преди 1 година

Интересно, Украйна обяви че напуска Северодонецк преди 24 часа а от Москва няма никакви хвалби, надуване на фанфари и дитирамби по случай голямата победа, завземането на срутището Северодонецк.

101

Анонимен

преди 1 година

БРИКС е умряла работа. Просто е реанимирана временно с руски пари за да прокара искането на Кремъл за примирие на сегашното положение в Украйна. Такова примирие е крайно наложително за Русия предвид разгромената и армия и липсата на достатъчно подготвени солдати и оръжие. Това е най-добрия вариант за Москва който да и даде няколко години почивка и възстановяване на силите след което неминуемо ще има втора серия нападение над Украйна. Руският номер няма да мине. Ще има бой до *** на Русия.

100

Анонимен

преди 1 година

Я стига с тия подтоянни подмятания на русофилски глупости я от Макрон, я от БРИКС, я от друг загрижен за лицето на Путин и унижаването на Русия. Що се отнася до лицето на Путин то отдавна е лице на един бандит, а унижаването на Русия си го направи самата Русия нападнала Украйна с идеята че ще я окупира за няколко дни. Самоунижението на Русия вече продължава 4 месеца и ще продължи до тогава докато Русия не бъде прогонена от Украйна. Преговори с унижения Кремъл може да има едва след това.

99

Чешит

преди 1 година

Ония гавази от БРИКС са като ония - от ООНето, всъщност реинкарнация на ОФето. Абе, казали там нещо. При социалния "комунизъм" имаше девиз: "Дайте, да дадем" и толкоз.

98

Joe

преди 1 година

95% от тази сюрия е неграмотна и живее с 1 долар на ден. Всички ресурси се харчат за ракети, диктатори и олигарси.

97

555

преди 1 година

До Анонимен 104. Тролските глупости са от данни на руската статистика. Прочети и виж. Щото гледам не си много умен просто сметнах процентите в брой хора . Щото на сайта на руската статистика са в проценти. На тях вярваш ли ?

96

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 103 Няма такива компании :)))))

95

Анонимен

преди 1 година

102 кое ти е факт на теб. Само тролски глупости о т сорта" в румъния има точно 3000 врабчета и нито едно повече или по малко." Трябва да напишеш нещо за да вземеш гранта.

94

Анонимен

преди 1 година

98 ама ти явно не знаеш че американските флагове и военни униформи също доскоро бяха правени в Китай. Аз ти се подигравам, ти чакаш още 5g да ти дам като китайците имат вече 6 че и 7

93

55

преди 1 година

До Анонимен 99. А що не оспориш фактите, да сбърсал съм с Мумбай

92

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 99 "и само в Мумбай има поне две Българии в ай ти сферата." Съртифайд Майкрософт дивелопър. :)))))))

91

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 91 Ти сериозно ли говориш че в Русия има пътища?? В Русия няма и 1 млн км пътища. Това за тая територия е все едно в България да е само пътя София - Перник

90

Анонимен

преди 1 година

96 пише се Мумбай и само в Мумбай има поне две Българии в ай ти сферата. И с толкова много глупости и грешки подозирам че даже не си българин. Хващай си кръглите числа и заминавай в яху. Тук не вървиш, ама там демократите поне ще те поокастрят

89

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 97 Кви китайски униформи бе? :))) Питах те коя технологична компания е забранена в САЩ.

88

Анонимен

преди 1 година

88 даже и е на таяКитайските" униформи на американските олимпийци предизвикаха скандал в САЩ

87

555

преди 1 година

Сега за БРИКС. Китай не го коментирам, наистита голяма икономика и приличен стъндарт (изключвам липсата на свобода, те са свикнали). Русия 29 000 000 живеят с по малко от сто долара на месец, 35 000 000 нямат каналиция, 20 000 000 нямат течаща вода в домовете си. Бразилия: престъпност, неграмотност, за приличен доход се смята 1 долар на ден, Индия: една снимка на гетото в Момбай говори достатъчно. ЮАР просто няма икономика, там няма какво да кажа, все едно до коментирам Буркина Фасо