12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12 Такива като теб, които го избиват на "свойски" жаргон за да прикрият неграмотността си, не е лошо малко да си озаптите ентусиазъма. Ако беше прочел статията, щеше да знаеш, че "национализация" не е правилния термин. Става дума за нещо, което си е германско. Обаче кой да чете.

11

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Абе, нали уж санкции!? Защо спасявате фалираща руска компания ?

10

Хаха

преди 1 година

И като ги национализира, ще цъфне и ще върже, ако са празни тръбите и без газ!

9

Анонимен

преди 1 година

Ама каква е тази национализация бе чичовото, нали западняците бяхте против социализма, комунизма, фашизма и били вредни? Втората по сила икономика в НАТО се върна в 30те за по-малко от 6 месеца? Хах. Хайде, малко по-сериозно германци, докато нападахме Мала Азия и Африка не национализирахме нищо, нали? Да не влязохме в Е.С. за да ни връщате в каменната ера? ;}

8

Анонимен

преди 1 година

И ние веднага Нефтохима

7

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Само на далтонист може да му хрумне,че вече има некаква си турска псевдодържавица Германия. Вижте с къв цвят на кожата са у фашистка Германия,па тогава пишете. Арапи некви.

6

Анонимен

преди 1 година

Пълна трагедия. Наблюдавахме 20г икономическото самоубийство на Германия. Първо си премести 1/3 от производството в Турция, после друга 1/3 в Китай и Индия, а за останалата в Германия 1/3 смениха източниците на енергия от Ядрена към газ. И всички обясняваха, че откъм сигурност това е ненормално, откъм икономика е съвсем ненормално, но те говореха за някакви емисии, глобални затопляния и глупости, все едно завода в Германия има повече емисии от тоя в Китай! Сега са зависими от Китай, Русия и Турц

5

Анонимен

преди 1 година

До Бкп "Кога преминават кьм обща национализация на активите" Когато се стигне до РЕПАРАЦИИТЕ, които руските нацисти ще трябва да плащат на Украйна, а те ще бъдат СВИРЕПИ.

4

Бкп

преди 1 година

Кога преминават кьм обща национализация на активите

3

Анонимен

преди 1 година

СП2 е погребан. Ако германците могат да правят нещо с тръбите - да го правят.

2

hasmokar

преди 1 година

Урсула спря да се къпе, щото не я сайдисват.

1

химика

преди 1 година

Много яко! Ще си имат една празна тЪрба под водата... и ако е достатъчно тихо, ще слушат как гние.