39

Анонимен

преди 1 година

Какво против има този заблуден персон срещу справедливата борба за свобода и независимост на ЛДНР. Не стига че тия хора толкова изстрадаха. Потресаващо е че българи са против борбата за свобода и независимост. Че българи искат да убиват. Забележете че говори за 13 души. Какво ви говори това има ли промисъл някаква. Май да

38

Щирлиц

преди 1 година

По времето на омразния вам социализъм,съветски войски у нас нямаше,и всички се чувствахме съвсем свободни.Сега си мечтаете да ни натресете окупационна армия,която да храним!Вървете на ммайната си.

37

Хюго Бос

преди 1 година

Поредния измислен ястреб, който не спират да ни натрапват. С дисертация от СССР ли беше този или учил в СССР?

36

Анонимен

преди 1 година

А кое не му е надеждното на Калашников? Не е прашка, не е лък, той е правен в Казанлък! Разбира се, който не го е държал, ще извади от девет кладенеца вода...

35

Анонимен

преди 1 година

Предлагам да го раздадете на народа,пък той да реши какво да го прави,така и ъака е купен с народни пари.

34

Анонимен

преди 1 година

Бойко нали е атлантик, та ни зароби на 100% зависими от газ, нефт, ядрено гориво и стара варшавска техника и уръжейни системи, който се ремонтират в Русия. С парите дето ги дадохме на Русия, те си купуваха висши чиновници (депутати, министри) да им провеждат тяхната политика. Не случайно сме дъното на ЕС

33

До Rednik

преди 1 година

Въобще не се съмнявай, така е. Още във военните университети са русофили, а освен това в армията не отиват много умни, по-голямата част, не познават историята.

32

Rednik

преди 1 година

Имам чувство че голяма част от нашите офицери и сержанти симпатизират на Путин и вътрешно са на страната на Русия във войната с Украйна ,Нека да се направи и статистика на наборниците преди години и предполагам ще се установи че за Старшини школници са взимани преди всичко деца на партийни хора.Предлагам всички Офицери да се подложат на полиграф за истина с въпроси,,Симпатизирате ли на Русия във войната с Украйна,

31

Анонимен

преди 1 година

*** как го виждаш това "отделяне"?Повече от тридесет години не можем да се отделим,над 80% от техниката и въоръжението в армията все още е съветско даже не и руско а тоя се упражнява на тема отделяне!

30

Анонимен

преди 1 година

ПОЗОР ГНУС натовски храненик махай се

29

Анонимен

преди 1 година

Значи да се откажем от оръжие което произвеждаме и дори изнасяме и да се нататрузим да купуваме. Алооооооу Колко кинти получи за това или само ти обещаха. Продажник. И бил министър на отбраната, ***. Сам сложих звездичките.

28

демек,

преди 1 година

... заменяме руските самолети с чертежи на стари американски самолети.Ако не беше тъжно,щеше да е смешно.

27

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Сюлейманов да мълчи и да оди да си отклепва задните субстанции с ръце,както им е традицията на евреите турци.Турклякавица жалка!

26

Анонимен

преди 1 година

Тоз е *** . Трябвало да се откажем от съветското оборудване . За западното се плащат лицензи и нямаме производствени мощности . Имаме само за 152 мм снаряди . Ако се откажем да произвеждаме ракети град с кво ще ги заменим като никой от ,,съюзниците ,, ни няма да ни даде да ги произвеждаме ?Да се откажем от съветското означава да сложим край на армията си и тя да е някаква социална служба за помощи на безработни под формата на ,,войници,, Ние и сега нямаме възможности заради такива като тоя

25

Анонимен

преди 1 година

"По-сериозно разполагане на междунационални сили у нас, иска той..." ----- И какъв е тоя да "иска" окупация на България от чужди войски. Защото ако започне война, ей такива като него ще си хванат самолетите и ще харчат грантовете в чужбина. Тоя заслужава не бой, както пишат по-долу, а направо някой да ги застреля.

24

Анонимен

преди 1 година

След края на заглавието става зле взимаме остаряло западно

23

Анонимен

преди 1 година

Честно казано - ако видя този Шаламанов в София, такъв бой ще му хвърля, че не знам дали ще оживее. Аман от военнолюбци.

22

Анонимен

преди 1 година

И какво не разбрахте от войната? Че Укрите искат всякакви въоръжение. Дори и мигове. А както ви каза украинският посланик-вие имате 144гаубици.Нищо, че са руско производство, нека ги унищожи. А утре ако се наложи, за кво са ни? На Българите им е нужна само писалка, и един лист хартия.

21

модел 60-та

преди 1 година

това е пъпната връв на русофилщината в България, един льотчик станал ли е "генерал" на руска бандура цял живот е лоялен

20

Анонимен

преди 1 година

Шарлатанов, събирай парички за ново оръжие и не ръси глупости. Народа е гол и бос и пари за железарии няма.