59

Иванов

преди 1 година

Ти ли бе предател ти си дал информация какви руски оръжия имаме на украинския посланик този трябва незабавно да бъде атестуван,и всеки който е замесен по веригата за даване на секретна информация

58

Анонимен

преди 1 година

Идеята е да се купи ново на кредит и държавата ни да стане зависима от САЩ. Евентуално, ако дойде някой читав политик ще го натиснат, че ще вдигнат лихвите по заемите за въоръжаване и ще ни държат на къса каишка. Толкова много предатели в България и съществуваме като държава....

57

Анонимен

преди 1 година

И после кво? Американско на кредит, който ще плати българския данъкоплатец

56

Анонимен

преди 1 година

И аз това казвам! Махаме съветското оръжие и си получаваме безплатно руско.

55

55

преди 1 година

Ей махай се от България ,докато ощене сте я предали цялата!

54

Анонимен

преди 1 година

България през соца имаше над 300 бойни съветски самолета, които бяха нарязани. Сега колко от тези 300 самолета са заменени с 300 броя Ф-16 или 300 броя Ф-35? Да не говоря за най голямото престъпление, което бе унищожаването на българската артилерия и ракетни войски ---- точно такива оръжия ние нарязахме и такива като Шаламанов продадоха за сркап, точно с такива оръдия и ракетни системи Русия сега печели войната, а Украйна проси от целия свят.

53

Трудно е

преди 1 година

България е отдавна завладяна държава от ***,кгбисти и агенти на бившата ДС. Дано успеем час по скоро да се освободим от руските агенти. В тази връзка войната,която показа кой кой е, ни помага.

52

5KOF

преди 1 година

Шаламанов, шушумига си беше, шушумига си остана! Като курсант колко системи западно оръжие си изучил и можеш да твърдиш, че е по-добро от наличните на въоръжение. Като първи в МО колко системи западно производство бяха разучени и внедрени. Само шляпаш като мокър ***, за да не те забравят телевизиите и вземеш някой долар, за да не умреш от глад. И естествено ако съответните посолства харесат, казаното от теб.

51

Анонимен

преди 1 година

Ми то добре ще се оттървем от съветските пушкала,*** после ще трябва да търсим на Боримечката черешовото топче.

50

IQ 3.14

преди 1 година

До Бай Дрън колко сърбите помогнаха на "новите държави" толко и тия. след 10 години мариупол ще е украински, а азовци ще са герои на новото време

49

Опичайте си акъла

преди 1 година

На следващите избори много внимавайте за кого гласувате! Специално за мъжете на възраст между 20 и 40 години без двойно гражданство. Това важи за техните майки и бащи, а също за жените им, ако не са решили да стават вдовици. Ако си мислете, че ще избягате някъде в държава на ЕС, няма да стане - сега точно връщат организирано украинци на тази възраст от Полша и Германия за да ги правят войници на Зеленски. Да не стане, че ние си мислихме, че си правим майтап с Путин и Русия, а то какво излезе.

48

Бай Дрън

преди 1 година

НАТО пак не отчитат нещо важно. Русия вече постигнаха целите си, да помогнат на новопоявилите се държави. Вече няма накъде да настъпват, освен към Киев, където явно са останали само укроезични. Тоест, това развързва ръцете на Путин за една зверска война.И кой ще пострада от цялата работа? Единствено останалата неруска част от Украйна! НАТО пак ще излъжат Украйна, но тоя път с много тежки последици.

47

SS

преди 1 година

Когато купим ново ,тогава ще се освободим от старото ! А никой не дава оръжия без пари !

46

Анонимен

преди 1 година

Поредния гнусен ястреб- слагач! Само че недей жертва народа БЕ!

45

Иван

преди 1 година

Който и да дойде на власт в България сега, със сигурност ще получи подкрепата на народа, ако предприеме стъпки към: напускане на НАТО и ЕС, прекъсване на всякакви връзки с Краваленд, възстановяване на добрите търговски връзки с Русия, пълна забрана на ЛГБТИ извращенията!

44

ББ

преди 1 година

време е за отговорна политика в отбранителната ни,имаме уникален шанс да сменим трабантите с...мерцедеси...и политическата ни го отказва под натиска на раша и прокситата им,става въпрос за отбранителни оръжия,модерни,способни да защитят домовете и децата ни при нужда,имаме нужда от бутикова,модерно въоражена армия,щадяща животите на децата ни при нужда...останалото е руска пропаганда водеща ни към...нищото!!!Подкрепа г-н Шаламанов...баща на синове съм...мачкан български баща съм,бесен съм!!!

43

Анонимен

преди 1 година

Гад предателска марш при козите

42

Анонимен

преди 1 година

До демек, къде са руските самолети. Щото полска медия твърди че Ан са заминали за Украйна. Никой не го отрече до сега.

41

Анонимен

преди 1 година

Сатаната от долу много си си повервал. Как ще стане това като има една ядрена страна в региона на ЧМ. По два три лайка събираш но се драскаш ли драскаш. Мисля че старшина от зпс.

40

52

преди 1 година

Наистина днешните западни блюдолизци, бивши *** и наследниците им са в пъти по-отвратителни и мазни в сравнение с ерата на Съветския съюз.Даже тогава не се подлагаха толкова отвратително.