19

SS

преди 1 година

Прогнозирам тук скок на криминалната и битовата престъпност,протести ,а може би и режим на тока зимата !

18

Анонимен

преди 1 година

а сега идва времето на гладуване и мръзнене в европа. чакайте само да си видите сметките за парното тази зима. всичко това предоставено от ес и нато.

17

Ужас

преди 1 година

Китайците се загрижили за страните в Европа, да няма хаос??? Тия в лъжите в един калъп ли са правени ? Остава и Си Дзин Пин, Ким Чен Ун, Военно-престъпникът Путин , Мадуро ... да се грижат да няма "хаос" в Европа и по света ! Даже и за виц не става!

16

БАНко

преди 1 година

ДОБАВЯМ : И МНОГО СМЪРТ , МНОГО ГЛАД , МНОГО СТРАДАНИЯ , МНОГО ПОЗОР ЗА ,,ДЕМОКРАЦИЯТА " !!!

15

Анонимен

преди 1 година

Азиатските "диваци" отвяха западните политтрегери!

14

Анонимен

преди 1 година

След като приключиме роZия идва вашият ред жълти пудели! Откакто ПуZин запецна в Украйна и щатското оръжие му избива зъбките един след друг, много миролюбиви станахте бе чайници кухи!

13

Боб

преди 1 година

До препърсДа СаЩ колониализират с пари и преврати ( цветни революции). Руснаците поне със собствената си кръв..Кое е по-добре..

12

Плашимир

преди 1 година

Дръпнатите печелят от ситуацията. И Индия ъфкорс.

11

Диф Селтак

преди 1 година

Де го тоя хаус ве?

10

Анонимен

преди 1 година

Европа е НАТО бе китайска тикво!

9

Ето проблема

преди 1 година

Преди месец в видео разговор Джордж Буш призна че са обещали на СССР/Русия че Нато няма да се разширява на изток и не са спазили обещание.

8

препърс

преди 1 година

Няма НАТО,няма НАТО има колониална политика,няма нужда да завземаш със сила,завземаш я с пари,и какво следва вземат ви ресурси,фирми предприятия без пари и печалбата за тях,я за местните нови заеми,здравеопазване нула,образование нула.Но има един малък проблем,такава ни е кармата че с нас всичко и всичко се разпада

7

мисъл

преди 1 година

Мисля да си потърся старите книжки по марксизъц-ленинизъм. Човек трябва да слуша внимателно какво говорят хората от Изтока.

6

Боб

преди 1 година

Европа е абсолютно военно зависима от САЩ и Нато е политически инструмент на САЩ в Европа. Шолц искал да прекрати енергийната зависимост от Русия. А военната от САЩ, в Германия се намират 100 000 американски войски във военните им бази от 1945 година...Русия си изтегли войските, САЩ не!

5

SS

преди 1 година

Скоро по мои прогнози ще настане хаос и тук ! Най късно до края на септември !

4

Анонимен

преди 1 година

КАТ СПРЯХМЕ ГАЗА НА РУСНАЦИТЕ И СПРЯХА РУБЛИТЕ, ПОЧВАМЕ ДА ЗАРАБОТВАМЕ ЮАНИ...

3

И това стана

преди 1 година

Нато са готови по трупове да ходят само и само да оцелеят.

2

Гост

преди 1 година

Мръсни лъжци. Китай е страната която може да спре войната в Украйна, но за съжаление са долни тоталитарни гадове и не го правят. Ако Китай заяви, че няма да увеличава вноса на нефт и газ от русия и, че няма да спаси *** на русия за стоки като автомобили и техника, русия ще увисне толкова брутално, че Путинхитлер ще му се наложи да спре войната. Светът трябва да се готви за война с Китай. Защото с това управление на Китай войната е почти неизбежна в близките 25 години.

1

Факт

преди 1 година

НАТО внесе война,разруха и смърт в Европа.