22

Анонимен

преди 1 година

Да отбележим едно - никой няма да постигне пълна победа в това противопоставяне, нито ще бъде тотално разгромен. Ще страдат всички, и най-вече народите на всички страни. Особено на по-бедните, по-малките и по-слабите. А в частност англосаксонците (САЩ, Англия най-вече) постигнаха една основна цел - отърваха се поне за няколко десетилетия от стратегическия си кошмар - съюз (или поне сътрудничество) между Русия и Германия. Не че така печелят Голямата игра, но постигнаха една главна своя цел.

21

В потрес!

преди 1 година

Май на разюздените гейове не им харесва като и тях ги ограничават?

20

западни мегалицемери

преди 1 година

"икономическа атака срещу нас от страна на Путин" - а санкциите наложени на Русия 'подкрепа' ли ги броим?

19

Анонимен

преди 1 година

Европейците все още не разбират. Те скъсаха с Русия и тя също скъса с тях. Няма как само едната страна да скъса (т.е. ние налагаме санкции - вие не реагирате). Скъсването на отношения е винаги двустранно. Тежко на Европа, и главно на бедните в нея, начело с нас. Германия и богатите страни ще купят ресурси на петорна цена от други доставчици и пак ще имат, макар и скъпи.

18

Дефицитна стока

преди 1 година

Е! Нали за това се борихте!

17

Анонимен

преди 1 година

много сте жестоки с народа си заради укрите сте в таково положение санкции до дупка за русия шест пакета готвите и седми пакет рус само с едно намаляване на газта и клекнахте и пак не ви е страх и обвинявате рус за политическа деиност с газта м ногот сте нагли

16

567

преди 1 година

До Анонимен 15. Еми той не иска да отменя санкциите. Русофилите ревете , че трябва да се отменят. Не знам дали разбирате, но на никой вече не му пука вече кво прави късия диктатор. Тая криза дето ни рисувате е само в главите ви. Излесте от вас и се огледайте, кръчмите пълни, на паркингите пред търг. цетрове няма места, по магистралите през уикенда задръстване към Гърция и морето. Къде я тая криза? А в Русия падат самальоти.

15

Българин

преди 1 година

Когато политиката надделее над здравия разум и логиката ... нищо добро не чака една държава. В момента газовите доставки са намалени заради технически проблем. А решението на проблема минава през това Канада да изпрати обратно ремонтиран компресор, за да има необходимото налягане. Но Канада казва, че има санкции и няма да го даде обратно. Как точно Русия е виновна в случая? Да пренапише законите на физиката ли?

14

Ludoto Lenche

преди 1 година

...ot sega natatak shte go duhate i shte eprete samo togava ,kogato Rusia otnovo razvee znameto nad Raihstaga !!!

13

Анонимен

преди 1 година

Добре де, ама нали Саудитска Арабия, Кувейт, Ирак, Бахрейн и т.н... имат петрол много, какъв е проблема не мога да разбера, може би сключените договори с Раша, знам ли :))

12

Анонимен

преди 1 година

13- АМИ ПИТАЙ ХАБЕК КОЙ Е ДО СТЕНАТА.

11

Анонимен

преди 1 година

Студените душове са полезни за здравето, а лечебното гладуване е дълголетие.

10

567

преди 1 година

Санкциите работят. Щом всички русофили реват с цяло гърло , колко е незаменим руския газ значи Русия е до стената.

9

Анонимен

преди 1 година

ВЪВ ГЕРМАНИЯ ПРОЕКТИРАТ ЗАВОД ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ПЕРАЛНИ,ХЛАДИЛНИЦИ,ТЕЛЕВИЗОРИ РАБОТЕЩИ СЪС ВЪГЛИЩА.

8

Анонимен

преди 1 година

Грета соларния панел забрави, че в Швеция няма слънце 8 месеца в годината.

7

Чавдар Михов

преди 1 година

"Спирането на петрола е икономическа атака срещу страната", заяви той.Къв петрол, бе Йоанче, като в заглавието и в цялата статия се говори за газ.?

6

БАНко

преди 1 година

ИМА ЛИ МАЛКО -УМЕН ЗАПАДНЯК , КОЙТО ДА ОБЯСНИ ЗАЩО ТРЯБВА ДА СИ РЕЖАТ ТРЪБИЧКАТА С РУСКА ГАЗ В ДВОРА ??? ИЗГОНЕТЕ СИ ПОЛИТИЦИТЕ И СЛЕД КОЛЕДА ВСИЧКО ЩЕ СИ ВЪРНЕТЕ , И СПОКОЙСТВИЕТО И ХРАНАТА И ТОПЛИНАТА !!!

5

Анонимен

преди 1 година

Нищо, важното е, че сте солидарни с войната на американците!

4

Анонимен

преди 1 година

Да минат на кимур..

3

Анонимен

преди 1 година

Нали има зелена зделка прогрес ще се топлят със слънчеви панели хаха ще ги видим зимата