49

дядо йоцо гледа

преди 1 година

До r3v0lv3r-----знам, оправданията с ''живия щит'' минават един път.

48

мазепа

преди 1 година

До Поп Грую----след Луганска област има Донецка област. И нея ли ще я чакаме четири месеца да падне.

47

r3v0lv3r

преди 1 година

До дядо йоцо гледаТова е ясно, никой военнен не иска да има цивилни, които да му издават позициите и да хабят продоволствия.

46

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Измъчиха се ребятата с тоз Донбас. Два месеца Мариупол, два месеца Северодонецк, следва два месеца за Лисичанск, явно ''живият шит'' в Мариупол е пречел повече на украинците.

45

r3v0lv3r

преди 1 година

До Поп ГруюТи си *** брат, аз не казвам, че не взимат градът, а че бълнувате за хиляди предали се украинци.

44

Там

преди 1 година

Който не вярва да отиде в ютуб на канала "сила в правде"човек който живее в донбас пуска новини и карта от цялата област хора му пращат всеки частно новини и сведения за битката.

43

Поп Грую

преди 1 година

До r3v0lv3r Сериозно? А как ти звучи това: "Лисичанск е ПОСЛЕДНИЯТ град в Луганска област, който е изцяло под украински контрол, ОТБЕЛЯЗВА РОЙТЕРС"! Ройтерс, момче! РОЙТЕРС! Не RT, не някой друга руска медия! А това как ти звучи: "Украинските сили ще трябва да се изтеглят от Северодонецк. Получена е заповед за това", съобщи Гайдай в Телеграм, ПРЕДАДЕ ФРАНС ПРЕС"! Ти по рождение ли си толкова тъъпп или си ходил на допълнителни курсове?

42

r3v0lv3r

преди 1 година

Руснаците казват, че са изпуснали украинците в Золотое-Горское, ама българските ботове говорят за хиляди предали се :DВярвайте на руснаците, ама и на тях след като пуснат видео, защото те обявяват победи преди да са станали.

41

Нострадамус

преди 1 година

Огън и жупел ще се лее върху руските окупатори.Предсказано е!

40

Това е

преди 1 година

Русия благодари на Франция за две пленени френски оръдия в Донбас.Сега ще има и писмо към сащ....

39

Минаващ

преди 1 година

Русия загуби тази война. Руската армия се разбяга и от Донбас.

38

Интересно

преди 1 година

Отгога преместването в Сибир му викат изтегляне

37

Фактите

преди 1 година

Тези дни простигат тежките оръжия от САЩ и Украйна ще мине в контра-настъпление.

36

Анонимен

преди 1 година

До Скоро 37 Не се учудвай, такива са. Наш'те джypналя бяха писали преди време, че укрите са си върнали Херсон. Умрях от смях, спуках ги от гавра през TOR-a, че ме бяха блокирали по IP. Аматьори жалки.

35

r3v0lv3r

преди 1 година

До джоСпряха руските канали, защото лъжат много и промиват мозъците на ***. Вече за 3-4 път лъжат за някакви обкръжения и все се оказва, че са хванали на вятъра опашката. Пабеда нет

34

джо

преди 1 година

Какви ги пишете какво отстъпление, те вече са в обкръжение. Сега ясно се вижда защо спряха Руските канали,просто да могат нашите тука да лъжат както им отърва.

33

Скоро

преди 1 година

По всички фронтове в Донбас укро нацистите бягат и умират като кучета а нашите пишат само глупости.....Дори и Харков да падне нашите пак ще се правят на луди но това няма да спаси режима в Киев от бесилката.

32

Анонимен

преди 1 година

Тук нещо не ми се изясни - в началото на статията пише Сергий Гайдай - областен управител на Луганска област. В края на статията чета: "Ако Северодонецк падне, единственият град в областта, който ще остане в украински ръце, ще е Лисичанск". Та въпросът ми е: Каква точно длъжност изпълнява въпросният господин, след като областта му е под руски контрол?

31

Анонимен

преди 1 година

Отблъснали друг път. Обкръжили са ги в Залатое . Около 3000 украинци са обкръжени и украинците се уплашили и другите да не бъдат обкръжени и ще се изнасят . На отстъплението в Украйна му викат - Маневрена отбрана :)))

30

Анонимен

преди 1 година

Засега 800 пленени и 1000 утрепани укри в обкръжението Золотое-Горское, които вече са превзети от ВС на РФ. Лисичанск влиза в обкръжение, тази сутрин са се водили боеве на 6 километра от града.