89

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 88 "Който и да замърсява ме възмущава. Но въпросът е че когато се прави такъв удар се взима предвид и произтичащите щети" Явно не те възмущава достатъчно, защото след като се оказа, че няма как да е от тези платформи разлива (т.е. вероятността не украинците, а руснаците да са причина за разлива стана реална), изведнъж активността ти секна. :)))) А такъв удар се прави когато държавата се бори за оцеляването си, ако ще и всички руски войски да се пишат екоактивисти.

88

Анонимен

преди 1 година

Медиите и журналистите успешно манипулират партиите но не могат да излъжат всички хора и целия бг народ. Могат да ни трият или убият но не могат да ни излъжат.

87

Анонимен

преди 1 година

По радиото което е изцяло проукраинско по друго казаха. По лаконични бяха.

86

r3v0lv3r

преди 1 година

До ФЕЙК НОВИНАТи си фейк новина, украинците вече дни се измъкват и бяха оставили само ариегард и сега и той се отегли. Руснаците отново останаха с пръст в уста.

85

r3v0lv3r

преди 1 година

До до r3v0lv3rПълни глупости, от дете си спомням мазутните петна, които оставаха по краката при всяко посещение на плажът. От баща си знам, как руснаците са изпускали петрол при всякакви проблеми. Сега петролът не се сваля в Бургас, но това не значи, че практиките им са се подобрили. Рогозин ни го каза в очите, ние сме страхливи, за това те смятат, че могат да правят каквото си искат при нас.

84

Анонимен

преди 1 година

Доколкото знам, украинският областен управител на Луганска област се намира в Киев и от там дава абсолютно достоверна информация.

83

Анонимен

преди 1 година

Който и да замърсява ме възмущава. Но въпросът е че когато се прави такъв удар се взима предвид и произтичащите щети. Значи ти удобряваш разлив на петрол само защото украинците са разрушили руски платформи така ли да разбирам?

82

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 86 "Сондите са газови и нефтени." Сондите могат да се използват и за двете, но конкретно тези са газови, тъй че няма как да има огромен нефтен разлив от тях. Сега кажи , защото руснаците замърсяват Черно море и това не те ли въззмущава? :))))

81

Анонимен

преди 1 година

Сондите са газови и нефтени. снимката е американска и това че четеш само днеса си е твой проблем. Причинноследствена връзка НАТО праща ракети , Украйна цели нефтена сонда , НАТО членки ще имат мазутни плажове

80

Евроатлантик

преди 1 година

Напишете нещо че до Лесичанск са попаднали в обкръжение 2-3 х украински войници,или тях Зеленски ще ги евакуира.

79

Анонимен

преди 1 година

дааа знаем ги тези преводи от украински, на пленените им казват евакуирани, на паническото бягство настъпление или в краен случай такрическо отстъплениеза решаване на оперативни задачи по стратегическия замисъл..... колко НАТОвски прозвуча

78

до r3v0lv3r

преди 1 година

абе папагал, пясъка около бургас винаги е бил сивкаво черен, такъв е седимента от който се е образувал. Нефтопристана на Лук ойл е заграден с боново заграждение от години и от там нефт няма как да излезе към Бургас и Слънчака.

77

Анонимен

преди 1 година

така са ги отблъснали, че гледам само видео как се предават. Онзи ден пак са се предали около 100 Урки, иоставени постове, складове, западно оръжие с което ги заляха и около 200 урки си отиват на ден. М даааа отблъскват ама комарите

76

Анонимен

преди 1 година

До r3v0lv3r Остави го малко да се позабавляваме. Сега става наистина въпрос, след като е наблюдавано такова нефтено петно (че чак и от сателит, все пак :)))) ) откъде се е взело то, след като сондите са газови? :))))) Тия руснаци само замърсяват Черно море. Сега същия русофил еколог ще ги разкритикува :))))))

75

r3v0lv3r

преди 1 година

До Анониментея сонди са за газ, стига писахте глупости и ако има разлив е от поредното руско корито, за това и пясъкът по бургаския плаж е черен, защото руснаците не спазват никакви екологични норми.

74

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 77 Русофили еколози. Денят започва с доста вицове днес.

73

Анонимен

преди 1 година

и колко са тия РСЗО Химарс, като ги разпределиш на 700 км фронт по колко се падат на 100 км. И колко им е наличния БК. Два залпа хахаха

72

Анонимен

преди 1 година

Тея укри са мн *** да цялата петролна сонда. Вчера имаше сателитни снимки с петролен разлив диаметър 6 квадратни километра който се движи по течението посока Румъния. С две думи след откъснатите морски мини Украйна заплашва за втори път нашият туристически сезон и ти се радваш. Това показва нивото на младото население и проамериканските тr0лчета ,нивото просто липсва и те немогат да мислят

71

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29 "Откъде ще си точат Газчица руснаците? Я пак. Я ПАК" Ще искат да си точат от Донбас, но е трудно под ракетен и артилерийски обстрел. Да питат Груз 200 на трите газово/нефтени сонди, които отидоха на официално посещение при МаЦква. :))))

70

Анонимен

преди 1 година

Изтеглят се, за да могат да използват без проблеми новите Химарси. На opките честито :)