30

Гошко

преди 1 година

И какво станА.СтанА това , че Кирчо е бил на правилен път.И що го свалиха тогава.Що Славчо напъва хемороидите си.....МАКЕДОДИЯАААА.Що беше .Да угоди на Доган и компания Да дестабилизира държавата.Нещо което го виждаме вече 30 години от страна на ДПС.Да трупа Шиши печалба Да беднее българина.Да роптае срещу ЕС.Да съжалява защо е трябвало да излизаме от орбитата на СССР....Доган и Кремъл пирува.....

29

Анонимен

преди 1 година

Никой не ви вярва, давайте какво сте обещали и стига лицемерие.

28

Анонимен

преди 1 година

30 Много сте патетични от ПП и компания, станате за смях.

27

Никой

преди 1 година

Да бе приели сме всичко насериозно....докато макета.а не приемат нашите искания и не клекнат да ни се молят и извиняват,НЯМА ВЛИЗАНЕ ВЪВ ЕС

26

ФАКТ

преди 1 година

Христофор Събев предложи на престъпника Тиквар с голямата картуна/,,глава''/ с кръст в ръка да излезе пред аудиторията на БНТ да дойде да целуне кръста и се закълне че не е крадец. До ден днешен бившия главатар на силова групировка няма смелоста да го направи. Страхува се от Божието възмездие за лъжа и кражби от народните пари. За мен това е достатъчно да зная че срещу себе си народа има един обикновен престъпник. Той е политически труп също както бяха Костов ,Софиянски , ***....Но те го раз

25

Анонимен

преди 1 година

Запада ни взе Македония. Освобождавахме ги от турско, сръбско, гръцко робство. Бежанците бягаха от сърбите и гърците в България. Македония е една реализирана Източна Румелия на Франция, Великобритания, Австрия, Германия.

24

Анонимен

преди 1 година

ЕС прокарва интересите на сащ в този си вид и и вархеи и урсулата американски агенти

23

Анонимен

преди 1 година

Еврогейци, не ви интересува нищо в БГ само си гледате интересите. То да бяха ваши а те са на САЩ. Пълна трагедия сте.

22

Стига бе

преди 1 година

Стига лицемерие, изобщо не ви пука за България, само ви интересува геополитиката ви !

21

Ха-ха-ха

преди 1 година

Много са забавни щатните плювачи! Европа ни била направила държавата "бедна"? А само как цъвфтяхе при Виденов и Луканов, още има оцелели да разправят!

20

Анонимен

преди 1 година

След 1919 г. българите са прогонвани или избивани а се заселват гърци и сърби и албанци там които се обявяват за македонци, славянски гърци, власи, помаци или всякакваи но не небългари.

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14 Македония е окупирана 1919 г. от Сърбия Гърция и Франция. Българското население е избивано или прогонвано а селата запалени. 1919 г. няма никакъв коминтерн бе *** скапан..

18

Анонимен

преди 1 година

Какво да се очаква от бездуховници, освен бакалско мислене и далавераджийство.

17

Тоя маджарски боклю

преди 1 година

откъде изпълзя да прави реклама на Боко? Няма ли да сподели каква е ролята на унгария в цялата игра? Най-малко да осветли цялото човечество как Груевски отърва затвора бягайки при Орбан.

16

Анонимен

преди 1 година

И аз призовавам темата за присъединване на РС Македония към ЕС да бъде разгледана в НС с едно предложение: РЕФЕРЕНДУМ! Същото важи за Албания, Молдова, Черна гора и Грузия, въпреки че за тях притеснения нямам.

15

rm

преди 1 година

Боеку каза вчера "ще ги пускаме" и РСМ-донците веднага се озъбиха - айдее, мина номера ни - си казаха, тръгнахме.Голяма грешка, но Боеку му е все тая какви ги плещи.Защорм РСМ само това чакаха - оттук нататък ще си продължат пак така - нищо няма да правят, но сега вече ще казват - нали казахте, че ще свалите ветото, сваляйте.

14

Анонимен

преди 1 година

Ако не махнем ветото ке ни изхвърлят нас от еврогейския съюз ли?А дано ама надали!!

13

Анонимен

преди 1 година

КАК сега копейкин и слави ще сеГушнат сБоко и дпс ?

12

Аз да питам

преди 1 година

Защо са сложили унгарец да натиска за шиптародонците. Нали уж Унгария е троянско кон на Русия в ЕС. И други ли троянско коне иска да вкара? ЕК този въпрос не си ли го задава?

11

Анонимен

преди 1 година

Оливер Вархеи да се обърне към скопяните да признаят за своя само историята от създаването на държавицата си от Коминтерна 1944 г.Защото от тогава съществуват.Да не си присвояват древната българската история, както и борбите на българи за освобождението на българската част от ТЕРИТОРИЯТА Македония от османско владичество.Да признаят българско малцинство в Скопландия и език-български диалект.Тогава може да помислим за вдигане на ветото.Нищо по-малко.