212

нищо

преди 1 година

с кражбата на Техноимпекс с 9 милярда за 9 дена с нищо милиционера милиардер с 19 имота години търси кой влиза в резиденция с пистолет и кюлчета до президента .

211

Анонимен

преди 1 година

О-о скъпа майко България и неграмотните ти журналистии - . . . нека се върнем към предицборинте програми. . . . Въпреки всичко, това е Нелата и синтактични, морфологични и др. тука са стандарт!

210

Анонимен

преди 1 година

Този пак ли се назлъндисва да го слушаме по всички канали.Омръзнал ми е отдавна, само като го видя и се връщам мислен в дивия поскомунистически 30 годишен преход

209

Реалист

преди 1 година

Да сравняваш управлението на Борисов с Кирчо и Кокорчо, трябва или да си сляп, или да си обикновен платен *** ! Борисов прекара държавата в най-голямата финансова криза, мигрантската криза, Ковид кризата..., а хранениците на Радев , нямаше криза в която не ни забиха! Обикновени комунисти, сър!

208

Зает

преди 1 година

Кабинетът падна заради гн.усната ви клопка и защото почна да ви бута бутафорията и изпаднахте всички в паника, разтичахте се като пилци. Скоро пак избори, но да видим на колко ще успеете да платите, за да гласуват пак за вас.

207

Този Хулти

преди 1 година

Въобще не ми липсваше.Аре разкарай се вееееееее.

206

Анонимен

преди 1 година

До Не - 205 - много ми е интересно какво направи Борисов, че нещо не се сещам, освен, че станахме най-бедната,с най-зле живеещите хора, държава в Европа!

205

L(

преди 1 година

Е сега знаем КОЙ ще направи парителство. ...Още не сме свободни хора, явно не сме се борили достаъчно.

204

Анонимен

преди 1 година

тулупстера се надява пак да източва милиарди с подставени фирми, оле

203

Аз промяната

преди 1 година

211 виж своята тиква става ли изобщо за нещо любителите на Киро са маргинали горива инфлация саботажи фалиране спиране на развитието на България любовните авантюри на Киро и *** назначенията на свои излагация в Европа а Кокорчо е толкова немощен по финансите че фалира буквално всичко тук Е Вън Вън Вън и РАЗСЛЕДВАНЕ ЕДНОЛИЧНО СПИРАНЕ НАГАЗ И НАЗНАЧАВАНЕ НА КОМИСИОНЕРИ ПО 100 МИЛИОНА НА МЕСЕЦ ЗА НУЛЕВАЦИТЕ И ПАК РУСКИ ГАЗ КУПУВАМЕ НО ЗА НАШИТЕ НУЛЕВАЦИ МИЛИОНИ

202

Лойко

преди 1 година

Продадоох за се за кюлчета и за $.

201

Gogo

преди 1 година

Боко не е арогантен, тиквата е скромна, въпреки:участието си в групировки от прехода, трафика, мокрите поръчки, рекета, заграбените милиарди от обществени поръчки, собствения футболен отбор, оргиите по ловни стопанства, мата хари, мис дупе, барселона гейт, къщата на палмата в дубай, танцът със саби с арабите, колениченето пред ердоган, танцьорките, които кара да му викат аве цезаре, лошия матрял, разпадащите се пътища, кюлчета, пачки, чекмеджета, джипки, журналистки... мястото свърши! Аве тикво!

200

До 215

преди 1 година

Киро дойде на власт след редовни избори. С преврат Борисов и Доган свалиха Орешарски през 2014 и Петков през 2022.

199

Анонимен

преди 1 година

Боко замазва гафовете, лъжите, бездаността на Кирчо и Кокорчо пред ЕС, та поне не ни мислят за третия свят и ни приемат насериозно.

198

цецо пинъса

преди 1 година

тикво,добре те помним!!!10 години не пипна пенсиите на лошия материал...*** много си нагъл,ва!

197

Анонимен

преди 1 година

Тиквата и Со пола щели да сменяват Дългия. Не си вършел добре работата, за която са го назначили. От Копейката били доволни - добре се справял. Засега.

196

Анонимен

преди 1 година

Кой ли му е звънял на Борисов , че така си смени позицията за РСМ. И направо е докаран до истерия . Не е лесно да си слуга . Господарят винаги може да има нови и нови претнции . Ако те държат с компромати, тогава е още по-страшо . Както беше изчезнал ББ , пак започна денонощно да се явява . Не за друго , а да защитава интресите на РСМ и Албания . Голям рев , големи молби за вдигане на ветото . А сам признава , че не всичко по предложенито е ок. И разбира се, Путин е виновен .

195

Аз промяната

преди 1 година

ЗА КОЯ МАФИЯ ПИШЕТЕ НЕ СТАВА ЯСНО ТАЗИ КОЯТО ПРЕВЗЕ ВЛАСТТА С ПРЕВРАТ ШАЙКАТА ОКОЛО КИРО ПЪПЪ *** БКП ДАЙ БЪЛГАРИЯ ТОЛКОВАКРАЖБИ ТОЛКОВА.ЛЪЖИ ТОЛКОВА ГРАБЕЖИ ТОЛКОВА НАЗНАЧЕНИЯ НА СВОИ ИЗХВ РЛЯТ ЕДНИ И НАЗНАЧАВАТ ВСЪЩНОСТ ОВЛАДЯВАТ СВОИ ДОБРЕ ЧЕ ЕКИРО НАРУШИТЕЛЯТ НА КОНСТИТУЦИЯТА КУПУВАЧЪТ НА ГЛАСОВЕФАЛИРА САБОТИРА ХЕМУС ИЗХАРЧИ ОСТАВЕНИТЕ ПАРИ ЗА ХЕМУС МАНТИНЕЛИТЕ ПО ПЪТИЩАТАНАТРОШЕНИ И НИКОЙ ОТ НУЛЕВАЦИТЕ НЕ ГО Е ГРИЖА А СПИРАНЕТО ЕДНОЛИЧНО НА ГАЗТА И НАЗНАЧАВАНЕТО НА КОМИСИОНЕРИ 1

194

анонимен до 211

преди 1 година

Така ли говориш на майка си като те кара да си ядеш броколите?

193

Анонимен

преди 1 година

Баце вече е по спокоен,няма арести има изгледи да покрие нещатата.А може и до депутатско местенеце да се докопа.