283

Кой пусна кучетата

преди 1 година

Захарче,ну по руский говориш А Ние по Български па ако кажеш и по македонски,нема нужда да ни даваш наклон у живото.

282

.

преди 1 година

До До 299 - Пропускаш "дребния" факт, че съселяните, които хлебарят е убил са убили децата му (на хлебаря). Така картинката става малко по-пълна.

281

Koko

преди 1 година

Каква си ти бе мамашке, ние сме суверена държава ? Какво ти плямпа употребяваната устна кухина нас не ни интересува. Това е български Министър- председател, може да говори свободно и с достойнство. България не е руска колония! Ще повторя за възражденци- България не е руска колония! Това е страната на Левски и Ботев, а ние сме горди българи!

280

Анонимен

преди 1 година

До До 301 - Не е голям грях да сгрешиш словосъчетанията в изразяването на мисълта . Когато на човек му е чиста съвеста и душата му е спокойна. Има такива краснописци във форума дето за 5 лева се продават.

279

Анонимен

преди 1 година

Захарова излъга за Украйна, прави се на ударена и сега. Всички знаем кой плаща на медиите в България

278

До 301

преди 1 година

До .!.1. "Значи както не веднъж съм казвал..." - Граматика българска учил ли си? Първо-изречение не се започва със "значи", а дори да е в контекст след "значи" следва да има запетая.2. "Явно им харесва да им го натаковат отзад!" Брутално изказване, на мен никой не ми го нат.. отникде. Грамотните хора четат, а не чакат накой като теб да ги светне3. "Това е положението за най-голяма жалост"-жалко за теб и тебе подобни.Пиша с малки букви, защото не заслужаваш моето уважение.

277

Анонимен

преди 1 година

Пресалкаше Захарова или госпожа два стакана . Толкова ли се свършиха рускините че поставиха тая чучундра .

276

москва

преди 1 година

За Македония това е дело на русофилите които от 2 години се хвалят че България с помощ от русия ще превземе македония

275

Анонимен

преди 1 година

До анонимен 303 "СЛАВА НА РУСИЯ! СЛАВА НА БРАТУШКИТЕ!" Амин, кога е погребението?

274

РЕАЛИСТ

преди 1 година

Нищо против нямам руския народ,но руската имперска политика е друго нещо! Освен оръжия тази страна трудно би се похвалила с други постижения! Няма нито една руска марка с висок рейтинг и качество на стоката! За автомобили ,какво да кажем....Малко хора знаят ,че огромна Русия има по-малко магистрали отколкото малка Бг. Два града витрина и една мечта всеки човек от провинцията да живее там или на Запад!

273

До 276

преди 1 година

До АНОНИМЕН: "Тази дама с керемидено лице и мъжествена визия да си гледа своите началници - дали са добре или не..." Жената си е баш славянка и много добре изглежда, а и умно говори. Визията явно само на теб не ти допада-е, не всички са хора естети. Никой не ти казва не си харесваш дамата до теб-ама да обиждаш така- не е достойно мъжко поведение. Очевадно ти бръщолевиш глупости, а дали нямаш/имаш халюцинации и изобщо дали си добре с акъла-*** на лекар, бе човек. Просто съвет.

272

Чупи

преди 1 година

555 Хеей вземи се гръмни! Не се излагай! Със 100 долара в Русия можеш да живееш така както с 2000 лева в България, че дори и по добре!

271

555

преди 1 година

До До 258 Дай с факти. Кръчмите в България са пъни - факт. Русия БВП на глава от населението 2021 около 10 600 долара, България окоро 11 300 долара. В Русия 29 000 000 души живеят с под 100 евро на месец, в България минималната пенсния е 400 и не помня колко лева. Това е сравнение с България, а с развита страна ???

270

.!.

преди 1 година

Значи както не веднъж съм казвал руския ботуш НЕ Е НАПУСКАЛ БГ! Тука има толкова платени путинофили, че идея си нямате! Във всеки форум ги има! Но рския ботуш е на БГ територия от 09.09.1944г насам и продължава да ни тъпче! И някои "друзя" тука продължават да се дупят на русия! Явно им харесва да им го натаковат отзад! Това е положението за най-голяма жалост!!!

269

До 299

преди 1 година

А ти нямаш против да купуваш суровини от агресори и убийци и да им даваш пари да си поддържат войната?Значи...нямаш против някой да убива дръг, стига това да не засяга теб?Тук има нещо много по холямо от просто цените на горивата. Ако в селото имаш само един хлебар, койъо изхранва цялото село, но разбереш, че убива съселяните ти...ще си затвориш ли очите и ще кажеш..мен не ме интересува? Или ще се оъкажеш от него и ще приемаш по висока цена за хляба...доставка от съсвдното село?

268

До 258

преди 1 година

Икономиката ни продължава да расте, а "народа", дето според тебе загива, не можеш го изкараш от кръчмите" - огледай се, кои са по кръчмите."Руснаците преди да дават акъл на развитите държави да си погреднат блатната икономика, дето не можах да я намеря сред първите 60 по БВП на глава от населението" - Криво гледаш, ама кой ти е виновен? Смени си очния доктор или психотерапевта.

267

Петров

преди 1 година

Руския ботуш? да купуваме американски газ за 3,50 метана и да му правим кефа на деда ни Байдън не е американски ботуш?

266

Гражданин

преди 1 година

Той съвсем правилно отсвири руския ботуш от България! Браво на него за това!Но и от Империята на злото започнаха с неговото сваляне като премиер тотална дестабилизация на Балканите. Коя ли ще е следващата им Балканска държава?Рашъните винаги са искали ХАОС на Балканите..за тях и ние сме Запада.

265

Анонимен

преди 1 година

Слави е знаел, преди да се отцепи, че това правителство ще подпише за Северна Македония.

264

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 292 Спешно давай на офталмолог! Очевадно е че имаш проблем с очите. Ако това са добре изглеждащи дами (едната трудно се вписва в женски образ), то тогава просто няма какво да се добави...