183

Боб

преди 1 година

Ако зависеше от него, щеше и война на Русия да обяви да се подмаже на шефовете в САЩ ( да покаже, че сме авандгарда на демокрацията ха ха ха). Поне ще му остане снимка за спомен със Зеленски, върха на Кировата политичиска кариера ..

182

Анонимен

преди 1 година

сещам се за Симео Дянков, дето и той щеше да пляскаа руснаците и после отиде да работи за тях, та и Кирето меля срещу руснаците, ама усигори дерогация за Лукойл та да си пълнят гушките, говори ни за диверсификация ама нито цент не даде за разработване на собствените находища, абе само приказки, досущ кат Баце

181

МММ

преди 1 година

До ФАКТ - и да продължим КГБ-иската ти мисла - значи, образованите са гласували за Копейкин. Щото драпат за РуШкия Рай. А? Оня ден гледах репортаж от протест на Възраждане - млади родители протестираха за това "..детето им да не учи никаква друга история и география..освен българската?!..". Строшиха ***! Е това сте всичките фенове на Копейката - "образовани" неудачници.

180

ПроСоТо

преди 1 година

До Анонимен..това е голема глупост,дето написа!..Че кой ще си даде парите за ПРЕДРЕШЕНА загуба бре?!...Виж,като дойдат избори ,може и да се бръкнат /както впрочем и става/..Но за гласуване в парламента,при това с ясен резултат още преди гласуването,просто... смешно е това,което си написал за 50-те лева..Па и друго:-В Студентския град не се намират поддръжници на Тиквата,това не е Махалата !

179

Анонимен

преди 1 година

Вече не се усмихва а се зъби. Що ли.

178

Анонимен

преди 1 година

Ти си премиер в оствка още малко,марш в Канада!

177

м...да

преди 1 година

Видяхме, че с пародия на премиер. Затова си отиде след половин година управление строителят на нова България щото до каквото се докосна всичко се разруши.

176

Анонимен

преди 1 година

Тоз михлюз откъде-накъде ни представлява!

175

Българин

преди 1 година

Разбра се, че Киро не само е *** но и глупав. 6 месеца подготвя предложение към Макрон за Македония, прави всякакви гимнастики и накрая да го зготват на ***. Неговото предложение да гласува опозицията, а той да твърди, че не знае. Пък някои били страхливи.

174

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 170-каква платена групичка те гони?Точноти си от нея.Искали били хората да хвърлят страната в хаос.От този по-голям в който ни вкара това продажно и некадърно правителство здраве му кажи.За 6 мес. управление не свършиха нищо за страната си.Но може пък и да са.Като се замисля България не им е страна.Теглят милярди които изчезват а ще плащаме ние.Рекордна инфлация.Цяла Европа продължи да плаща руска газ,само наш Кирчо купува американска на по-висока цена.Идва зима.Ще има студ и глад.

173

Анонимен

преди 1 година

Нинова излезе по мъж от Слави и Бойко .

172

МММ

преди 1 година

Смел си! Така както смело подкрепи Украйна. Кака Корни ти стъпи на гръкляна и ти смело подви опашка. Така станаха две неща едновременно - ем продавате оръжие - т.е.лъжете русофилите, ем за пред тея дето подържаме Украйна сте меки китки. Сега с РСМ същото. Вместо да внесеш в НС предложенето и да изразиш мнение, смело се скри зад НС. И пак постигна две неща - хем знаем, че искаш да пуснеш РСМ, хем за пред тея дето смятаме за разумно пак се сгърчи пред Корни за власт. Особена смелост е това!

171

Анонимен

преди 1 година

най-смешно ми е като почне да говори за Митрофанова и Русия, бе той с най-големото прокси на Путин в коалиция, ама видиш ли...

170

Владо

преди 1 година

Това дали РСМ ще бъде в ЕС или няма да бъде, не е съдбоносно за България, но явно за този Петков е, щом толкова много драпа за това. Политиката в България е един куклен театър. Куклите се сменят, кукловодите не. Правете си изводите сами.

169

Анонимен

преди 1 година

Радев, Гешев къде сте?

168

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТо, това са хората на Ристо пич, излезнали са да надъхват Кирето, ама той нема акъл да разбере че тия всичките ще гласуват за Ристо, от ония дни имаше и такива митинги във Варна и Пловдив даваха ги по телевизията, точно по 15 човека

167

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТо:Вчера са се разходили някакви в Студентски град и са раздавали по 50 лева да ходят пред НС в подкрепа на ПП.

166

Жерава

преди 1 година

И са кво...като Царя навремето....он си бега у Испания ти си бегаш у Канада и че ревеш по BBC как мафията те прецакала разбиришшшшш ли? хахахахаххахахахахаха

165

трюдо

преди 1 година

ела си кире да продаш картофи пак , не се мъчи там , ела си и без това още си ми гражданин може и запас да те взема

164

ФАКТ

преди 1 година

Ако се замислим реално точно зле образованите българи са гласували за Киро, защото чуят ли ХАРВАРД и Траволта се впечатляват неимоверно, образованите знаят, че и Харвард и Траволта отдавна са опадъчен материал в краварското общество !