263

Ганди

преди 1 година

Кирето не е гепил нищо,има няма почти два месеца вече,та затова Линда сладкарката е вдигнала цената на тортичките и пастите с 35%,при инфлация от 17%, все пак трябва да има и печалба

262

Анонимен

преди 1 година

Умен,красив,гелосанте това е Кире,канадска ливада

261

Ганди

преди 1 година

Абе Кире,защо се вземаш насериозно,голяма работа че си изкарал един семестър в Харвард,не си хванал дядо господ за шлифера,айде кротни се ,че си много ,ама много смешен

260

Анонимен

преди 1 година

Мизерният Борисов предаде българските национални интереси за да го потупат по тъпата глава! Най големия национален предател и *** отгоре на това .Кирил Петков не падна в капана и защити България и ветото .хахаааая Всъщност капана щракна за Герб

259

МИРО

преди 1 година

РАДЕВ ОБЪРКА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!!! ТОЙ ЗА КАКВО НИ Е???САМО ДА НИ ПРЕДАВА И ПРОДАВА ЛИ??ПЪЛЕН СРАМ И ПОЗОР ЗА НЕГО!!!ТОЙ И НИКАКВА ПРАВИЛНА ПОЛИТИКА НЕ МОЖЕ ДА ВОДИ!!!!

258

Киро, не те искаме в

преди 1 година

Киро, не те искаме вече - НАЙ-НЕАДЕКВАТНИЯ НА ТАЗИ ПОЗИЦИЯ от Жан Виденов. Румен Гечев беше тогава министър на ИКОНОМИКАТА!!Киро, не те искаме вече - НАЙ-НЕАДЕКВАТНИЯ НА ТАЗИ ПОЗИЦИЯ от Жан Виденов. Румен Гечев беше тогава министър на ИКОНОМИКАТА!!Киро, не те искаме вече - НАЙ-НЕАДЕКВАТНИЯ НА ТАЗИ ПОЗИЦИЯ от Жан Виденов. Румен Гечев беше тогава министър на ИКОНОМИКАТА!!

257

Исо

преди 1 година

Надявам се Кире да изчезне кат НДСВ и РЗП и БББ, т.е. на следващите избори!

256

Бареков

преди 1 година

Четворната коалиция победи тройната на Станишката по неудачни решения с 6:0

255

Протеста

преди 1 година

Искаме Кирооооооооо. *** на лешникккк. И бензина 4.2000000000.И Корни министъррррр.И на Костов хоратааа.

254

ЦРУ

преди 1 година

Може ли некви харвадски възпитаници да са по зле от БОКО. *** падението За управленски кадри търсете школата. Абе, защо ББ никога не е споменавал за докторантурата си по психология? Да знаете - не е случаен!

253

Найденов

преди 1 година

Киро е най-простия премиер до сега. Само се хили като гламав. Асан и той. Спрямо тия Бойко е професор.

252

До 268

преди 1 година

Май и покрай оградата не е минал! Не може да са обучавали такъв ид*иот, че и диплома да му дадат!

251

Анонимен

преди 1 година

я да проверят в Харвард,само покрай оградата ли е минавал...,че редовно послъгва.

250

Анонимен

преди 1 година

Кире, вратата е там. Не забравяй на изпроводяк, освен пъстрата си свита, да си вземеш БСП и ченгетата, начело с Рашков, Гечев...

249

Анонимен

преди 1 година

262 Мислиш, първата съпруга на Саркози? Сесилия Саркози изигра доста голяма роля, за освобождаване на медиците ни. Силна, очарователна и смела жена, която не познава прегради, щом е за справедлива кауза. Лично се срещтна с диктатора Кадафи и срещата имаше позитивен ефект.

248

Анонимен

преди 1 година

Киро просто е пшшман премиер, вече го свалиха. Още от първата СТЪПКА.

247

Анонимен

преди 1 година

Ще е интересно ,ако бокйко дойде на власт ПП къде песен криете

246

Някой си

преди 1 година

Грешка,бях премиер!Айде Кире кой откъдето дошъл да си ходи!

245

Анонимен

преди 1 година

Спазването на българските национални интереси е МИСИЯ НЕВЪЗМОЖНА за болшинството депутати и политици. Защо -- разсъждавайте си сами. Би трябвало в София да се кръсти една улица на бившия френски президент Саркози, отиде в либия при кадафи и за един ден освободи медиците, които бяха затворени там с години и никаква българска дипломация не можеше да ги освободи. В момента Саркози има някакви проблеми с френското правосъдие, но това не променя факта.

244

Анонимен

преди 1 година

"Аз съм премиер и когато кажа нещо, си спазвам думата" -- вече не си премиер, просто един измамник, къде са ти изпълнените предизборни обещания, дал си обещание на чужди посланици? И ние си спазихме думата, бяхме казали, че до 15 август трябва да бъдеш свален, имаме преизпълнение. Чети и се радвай, ха-ха хи-хи!