7

Питам

преди 1 година

А след това ще го има ли БСП ? Президента уби партията си.И да питам : Онази Йотова е непрекъснато да президента и гледа едно важно и умно.Да не е залепена за него с каникулит ? И тази предаде БСП .Не морални и не благодарни хора.

6

Баджанакът ще

преди 1 година

работи до последно,че откъде да знае,може на следващите избори за НС да се класира само кака му Корни с 5-6 избрани нейни юнаци.А иначе по приказките какво правят за народа никой не може да ги надприказва.Царе са на заблудата и превратното коментиране на факти.Този,Симов,нашето момче Божанков,та дори и професорът Михайлов,следствен за съсипването на хематологията. Пеят в един глас с харвардските мошеници,но вчера видяхме,че вече не им вярват. Е капиталисти-социалисти-свърши се вашата.

5

пияница мистик

преди 1 година

Слушайте го тоя и си правете изводите. Държава дето работи само за пенсионерите, а не за младите е фалирала и закрита. Откъде пари за пенсии бе, Свиленски, като няма млади да ги изработят????

4

БОЙКО СВАЛИ НИНОВА

преди 1 година

ЧЕСТИТО ДРУГАРЕ.....

3

Анонимен

преди 1 година

БСП са най трезвомислещата партия за момента,ама това е като докажи че нямаш сестра,всички ги свързват с БКП и затова само пенсионерите гласуват за тях..

2

Анонимен

преди 1 година

НЕКА ОБЯСНЯТ ДОКОГА МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ТАКА И ДА НЕ СЕ ХОДИ В НС? КАКВО СЕ ПРАВИ ПО-НАТАТЪК И ПРЕЗИДЕНТЪТ ЗА КАКВО Е?

1

Анонимен

преди 1 година

Ти отдавна ги изработи гражданити :)))