71

Питам

преди 1 година

А заплата ще получат ли.ми тоя месец и за 50 стотинки работа не свършиха.фъс от кораба.

70

Проблемът

преди 1 година

НЕ Е БЮДЖЕТА, А РСМ БЕЗ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА КАКВОТО И ДА Е ОТ ДОГОВОРА ЗА ДОБРОСЪСЕДСТВО ОТ 2017 ГОД.!!!

69

ира

преди 1 година

Ще ядът хурката накрая Вола като ритал .....

68

Ние

преди 1 година

Тичайте в БТВ и НОВА, в парламента днес няма да можете да се обяснявате колко сте велики.

67

Реалист

преди 1 година

Ако предателите от ГЕРБ, ДПС,ИТН и Разяждане не приемат бюджета народа ще ги изрине и забрави.

66

Анонимен

преди 1 година

мчи той пеевсия по принцип не ходи на работа, а се води депутат от всяко НС... правете си изводите

65

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Тия трябва да бъдат вкарани в клетки и поставени в връз турското гробище при техните си. Под "турското гробище " да се разбира сградата пред Паметникът на Цар Освободител. Нито една парламентарна група не представлява Българските Народ и Държава! Това,което правят е да унищожат тотално Родината ни! Този път ще се лее кръвъ ! И парадоксалното е,ще ще се избият помежду си разните им там кланове ,които са от една и съща антибългарска мафия.Гнусилища !

64

Анонимен

преди 1 година

мдааа предателите на България вече ясно се видяха, надявам се народа да си е направил изводите и да накаже престъпниците на изборите, отново тези антибългарски мафиоти от герб,дпс и възраждане + президента хвърлиха държавата на ***

63

Анонимен

преди 1 година

Пеят в хор всички Митрофански *** строени под знамената на Путин . Най доброто е че се видя кой държи на къса кайшка ДуПиСе и мъдреца от Банкя , а другите са просто труженички от околовръстното без значение дали е в Плевен или Варна / просто каки/

62

Анонимен

преди 1 година

Ееее, нема такава държава, нема, Слаааавчо, е те това е твоята държава, ти си я заслужаваш, само че защо и ние трябваше да се повлечем след теб, жал ми е за младите, които те послушаха, не знаеха че си страхливец. Заслужаваш бесило моето момче, ей така на площада, но първо ще кажеш какво направи за "суверена" докато беше на власт , нали това искаше, бе мой човек?

61

Анонимен

преди 1 година

Тиквата да го направят председател на НС от новата коалиция. Може и Доган. Или Слафчу Холограмата. И Копейката става.

60

Анонимен

преди 1 година

Вдигат бензина с 1.50 и щели да ми дадат цели 25 стотинки отстъпка. Е мерси за социалните ви мерки. Марш на село

59

Анонимен

преди 1 година

Троловете на кирчовците за какво се мъчат, нещата вече са ясни. Отива се на избори. Септември месец пак може да се напъвате, сега вече мача е свирен

58

ДА

преди 1 година

Е,що бе!?Друго си е да взимаш към 10 бона месечно и да не ходиш на работа!Гадове ниедни,за отстрел сте!

57

СБОГОМ

преди 1 година

Социални МЕРКИ. СБОГОМ ПЕНСИИ. МОЖЕ БИ КОГА ЩЪТ ЗА 5 ЧАСА ЩЕ ПРИТУПАТ БЪРЗО ВСИЧКО. За какво ВЗИМАТ ЗАПЛАТИ? ТА ТЕ СИ РАБОТЯТ КОГА ЩЪТ. ДЕ ТАКИВА РАБОТОДАТЕЛИ И ЗА НАРОДА.

56

Анонимен

преди 1 година

До анономен 48 ЩО СПОРЕД ТЕБ ГЕРБ СТАВАХА ЛИ ОСВЕН ДА ТЕГЛЯТ МИЛИАРДНИ ЗАЕМИ КОИТО ПОСЛЕ КРАДЯХА ЧРЕЗ ПОСТАВЕНИ ФИРМИ НА ПЕЕВСКИ ПО СТРОЕНЕТО НА МАГИСТРАЛИ, КАКТО ГРАНИЧНИЯ ЗДРАВЕН КОНТРОЛ КЪДЕТО Е БИЛО ЗНОЙНА ЯМА ЗА КРАДЕНЕ И ТО ПО ВРЕМЕ НА ГЕРБ. АДЕ КАЖИ МИ, ЧЕ ГЕРБ ЧЕСТНО СА УПРАВЛЯВАЛИ А НАРОДА БЛАГОДЕНТСТВАШЕ ЩЕ ТИ ПИША 6+.

55

Анонимен

преди 1 година

Да им се спре заплатата - който не работи не трябва да яде

54

Анонимен

преди 1 година

Понеже 2 от партиите в новата коалиция са мафия - ГЕРБ и ДПС, а две патерици които са аут на следващите избори - ИТН и въZZраждане гледайте - няма да могат да се разберат да изберат председател на НС! Вън мафията от парламента!

53

анонимен

преди 1 година

АМИ НЯМА ДА РАБОТЯТ ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА ЩОТО ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАТ СОЦИАЛНИТЕ РАЗХОДИ И ПО СПЕЦИАЛНО ПЕНСИИТЕ. А ТЕЗИ КОИТО СВАЛИХА ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ ИСКАТ ПЕНСИОНЕРИТЕ ДА ПОЛУЧАВАТ ПО ГОЛЕМИ ПЕНСИИ А ИСКАТ ЧАС ПО СКОРО ДА ИЗМРАТ ТА ДА ИМА ПОВЕЧКО ПАРИ ДА КРАДЪТ ОСОБЕНО ГЕРБ. АМА И ДРУГИТЕ ДВЕ ПАРТИИ НЕ ИМ ОТСТЪПВАТ. ВСИЧКО ЗА ТЯХ И САМО ЗА ТЯХ. ТОВА Е ДЕВИЗЪТ ИМ.

52

Пич

преди 1 година

Браво, браво! Новата коалиция Ориент Експрес за пореден път случайно и напълно непреднамерено не отиде на работа. Копейкин и Тошко отново ще ни убеждават, че не е имало никакво предварително договаряне. Просто понякога така се случва.