72

Питам

преди 7 месеца

А заплата ще получат ли.ми тоя месец и за 50 стотинки работа не свършиха.фъс от кораба.

71

Проблемът

преди 7 месеца

НЕ Е БЮДЖЕТА, А РСМ БЕЗ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА КАКВОТО И ДА Е ОТ ДОГОВОРА ЗА ДОБРОСЪСЕДСТВО ОТ 2017 ГОД.!!!

70

ира

преди 7 месеца

Ще ядът хурката накрая Вола като ритал .....

69

Ние

преди 7 месеца

Тичайте в БТВ и НОВА, в парламента днес няма да можете да се обяснявате колко сте велики.

68

Реалист

преди 7 месеца

Ако предателите от ГЕРБ, ДПС,ИТН и Разяждане не приемат бюджета народа ще ги изрине и забрави.

67

Анонимен

преди 7 месеца

мчи той пеевсия по принцип не ходи на работа, а се води депутат от всяко НС... правете си изводите

66

Веселинъ 7112136860

преди 7 месеца

Тия трябва да бъдат вкарани в клетки и поставени в връз турското гробище при техните си. Под "турското гробище " да се разбира сградата пред Паметникът на Цар Освободител. Нито една парламентарна група не представлява Българските Народ и Държава! Това,което правят е да унищожат тотално Родината ни! Този път ще се лее кръвъ ! И парадоксалното е,ще ще се избият помежду си разните им там кланове ,които са от една и съща антибългарска мафия.Гнусилища !

65

Анонимен

преди 7 месеца

мдааа предателите на България вече ясно се видяха, надявам се народа да си е направил изводите и да накаже престъпниците на изборите, отново тези антибългарски мафиоти от герб,дпс и възраждане + президента хвърлиха държавата на ***

64

Исторически парк

преди 7 месеца

Нормално.. все пак днес трябваше да се гласува за нов шеф на КПКОНПИ ;)

63

Анонимен

преди 7 месеца

Пеят в хор всички Митрофански *** строени под знамената на Путин . Най доброто е че се видя кой държи на къса кайшка ДуПиСе и мъдреца от Банкя , а другите са просто труженички от околовръстното без значение дали е в Плевен или Варна / просто каки/

62

Анонимен

преди 7 месеца

Ееее, нема такава държава, нема, Слаааавчо, е те това е твоята държава, ти си я заслужаваш, само че защо и ние трябваше да се повлечем след теб, жал ми е за младите, които те послушаха, не знаеха че си страхливец. Заслужаваш бесило моето момче, ей така на площада, но първо ще кажеш какво направи за "суверена" докато беше на власт , нали това искаше, бе мой човек?

61

Анонимен

преди 7 месеца

Тиквата да го направят председател на НС от новата коалиция. Може и Доган. Или Слафчу Холограмата. И Копейката става.

60

Анонимен

преди 7 месеца

Вдигат бензина с 1.50 и щели да ми дадат цели 25 стотинки отстъпка. Е мерси за социалните ви мерки. Марш на село

59

Анонимен

преди 7 месеца

Троловете на кирчовците за какво се мъчат, нещата вече са ясни. Отива се на избори. Септември месец пак може да се напъвате, сега вече мача е свирен

58

ДА

преди 7 месеца

Е,що бе!?Друго си е да взимаш към 10 бона месечно и да не ходиш на работа!Гадове ниедни,за отстрел сте!

57

СБОГОМ

преди 7 месеца

Социални МЕРКИ. СБОГОМ ПЕНСИИ. МОЖЕ БИ КОГА ЩЪТ ЗА 5 ЧАСА ЩЕ ПРИТУПАТ БЪРЗО ВСИЧКО. За какво ВЗИМАТ ЗАПЛАТИ? ТА ТЕ СИ РАБОТЯТ КОГА ЩЪТ. ДЕ ТАКИВА РАБОТОДАТЕЛИ И ЗА НАРОДА.

56

Анонимен

преди 7 месеца

До анономен 48 ЩО СПОРЕД ТЕБ ГЕРБ СТАВАХА ЛИ ОСВЕН ДА ТЕГЛЯТ МИЛИАРДНИ ЗАЕМИ КОИТО ПОСЛЕ КРАДЯХА ЧРЕЗ ПОСТАВЕНИ ФИРМИ НА ПЕЕВСКИ ПО СТРОЕНЕТО НА МАГИСТРАЛИ, КАКТО ГРАНИЧНИЯ ЗДРАВЕН КОНТРОЛ КЪДЕТО Е БИЛО ЗНОЙНА ЯМА ЗА КРАДЕНЕ И ТО ПО ВРЕМЕ НА ГЕРБ. АДЕ КАЖИ МИ, ЧЕ ГЕРБ ЧЕСТНО СА УПРАВЛЯВАЛИ А НАРОДА БЛАГОДЕНТСТВАШЕ ЩЕ ТИ ПИША 6+.

55

Анонимен

преди 7 месеца

Да им се спре заплатата - който не работи не трябва да яде

54

Анонимен

преди 7 месеца

Понеже 2 от партиите в новата коалиция са мафия - ГЕРБ и ДПС, а две патерици които са аут на следващите избори - ИТН и въZZраждане гледайте - няма да могат да се разберат да изберат председател на НС! Вън мафията от парламента!

53

анонимен

преди 7 месеца

АМИ НЯМА ДА РАБОТЯТ ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА ЩОТО ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАТ СОЦИАЛНИТЕ РАЗХОДИ И ПО СПЕЦИАЛНО ПЕНСИИТЕ. А ТЕЗИ КОИТО СВАЛИХА ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ ИСКАТ ПЕНСИОНЕРИТЕ ДА ПОЛУЧАВАТ ПО ГОЛЕМИ ПЕНСИИ А ИСКАТ ЧАС ПО СКОРО ДА ИЗМРАТ ТА ДА ИМА ПОВЕЧКО ПАРИ ДА КРАДЪТ ОСОБЕНО ГЕРБ. АМА И ДРУГИТЕ ДВЕ ПАРТИИ НЕ ИМ ОТСТЪПВАТ. ВСИЧКО ЗА ТЯХ И САМО ЗА ТЯХ. ТОВА Е ДЕВИЗЪТ ИМ.