101

Анонимен

преди 1 година

В Лисичанск, великата руска армия след неравен бой и тежки загуби в техника и жива сила е успяла да улови 3 украински лисици. Трофеят веднага е изпратен в Москва където шивача на Путин ще му ушие топли кюлоти.

100

Аман вече

преди 1 година

Писна ми от руско грандоманство и надменна бруталност !

99

юбералес

преди 1 година

Лоскутивка е важно геостратегическо село, там е тайната квартира на Сорос, а Оликсандривка е ключът към Киев и Берлин.

98

юбералес

преди 1 година

Измъчиха се ребятата с тоз Донбас, километър на ден.

97

Анонимен

преди 1 година

След Лисичанск Украйна нямат повече войници и червената армия ще стигне Киев.

96

анализатор

преди 1 година

До: номер 109 Украинската армия вече има планове за връщане на окупирания Крим. Началото ще започне със взривяване на моста който го свързва с Русия. Ау, военна тайна ли издадох току що? Мне. Хич даже - руснаците го знаят това. Но нищо не могат да направят по въпроса.

95

Анонимен

преди 1 година

Северодонецк Русия го взе преди седмица, има някакви нацисти останали в завода Азот само. Борбата вече е за Одеса, пичове ;P

94

До 104

преди 1 година

Така де така, *** забравяш, че и руснаците стояха бая време в афганистан и накрая и те зибягаха от там! После Така до колкото се вижда руската армия не е кой знае какво! Нищо, че се води 2 рата най-голяма армия в света! Не за друго ами с уружия на по над 20г при това не голям брой украйна успя да спре и даже и да отблъсне втората най-гляма армия в света! Стигна се дотам, че пращат Т62 танкове на фронта понеже Т90М бяха избити! Та това е някак си действителността!

93

Анонимен

преди 1 година

Това е разликата - в Ирак американците пращаха рейнджъри, докато в Украйна пращат оръжие.

92

Анонимен

преди 1 година

До До НАТО феновете Аланкоолу в момента Украйна разполага с 93000 противотанкови гранатомети от тип Джавелин, NLAW и Carl Gustav, всички танкове по света са по-малко от 93 хиляди. Тяка че недей да филосовстваш на тема русофилство на кой ще му свърши по-рано оръжието. Колкото и да се напъва Русия максималния брой танкове Т90 които може да произведе великата руска индустрия е 3 танка седмично и то ако има френски термовизьори и нужната американска електроника и понеже ги няма не произвежда нищо.

91

До Мr . STARBUCKS --- Защото пропускате нещо много важно. Онази "операция" 'Пустинна Буря' се проведе с пълното одобрение на ООН и всички демократични сили. Да, щатските рейнджъри изпотрепаха сумалък садамлък, но ОСВОБОДИХА Кувейт, който беше нападнат ненадейно и превзет, а Салам Хуйсеин наруши всички международни правила. Следователно, онова беше чиста военна операция. Случаят с Украйна е подобен. Руснаците са агресорите нападнали една напълно суверенна държава. Повече оръжия за укрите !

90

до 90

преди 1 година

До АнонименВсяко нещо с времето си... руснаците тръгнаха като на парад,защото предполагаха, че няма да има кой знае патаклама. Ама урките се бяха взели на сериозно и стреляха безпощадно. След това се коригираха и взеха по-сериодно да се отнасят. А ти виж колко време САЩ и НАТО стояха в Афганистан и си тръгнаха като..... после смятай коя армия колко е силна

89

защо

преди 1 година

Фейк нюз!!! Братската, непобедима украинска армия, жъне успехи по всички фронтове и само от време на време евакуира някои подразделения.

88

Анонимен

преди 1 година

Мужиците щели да превземат Киев.

87

До Мr . STARBUCKS

преди 1 година

Значи да разбирам ли, че най-накрая в главите на п.ткинофилията се е прояснло, че русия нападна украйна!? Щото ако е така то това е голям напредък! Все едно еволюционния скок от едноклетъчните към динозаврите! Та след като русия напада украйна това значи, че украйнците могат и трябва да направят всичко да се защитят! От което следва, че могат да взривяват палят разрушават всичко руско на коя да е руска територия! Та съгласен ли си с това?

86

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен 94 --- Следвайки тази логика ще стигнем до умопомрачението, че и България, и Полша, и Чехия, и Словакия, и Румъния, Унгария, че даже и ГДР са руски придатъци. Става интересно. Как ще превземат Литва, а след това Латвия и Естония, не ми стига акъла. Те една Украйна превземат вече повече от 3 месеца. Наистина съм разочарован от *** "постижения".

85

До А

преди 1 година

Мдаа! Значи знам, че лъжеш, но само да те попитам нещо! Кой власти биеха руснаците в чечня? А кои власти биеха руснаците в Грузия, а кои власти биеха руснаците в беларус а кои власти биеха руснаците в Молдова! Питам не за друго ами и там руснаците изклаха иляди от цивилното население и окупираха доста територия! Та кой власти? Няма да засягам въпроса за "руснаците" в окупираните територии! Та, дай отговор на въпроса кой власти и защо все "руснаците" "бият"? Особено в чечня!

84

Мr . STARBUCKS

преди 1 година

До 88 На 24.02.2022 година Русия започна военна операция за набиване на канчето на Окраина. Операция, също като: Решителна сила, Съюзна сила, Благородна наковалня, Преднамерена сила. Но любимата ми е ИРАКСКА СВОБОДА!!! Тук съм се хилил с глас. Значи руснаците не могат да си наричат военните игрички "опрации", а американосите могат, тъй ли? Е, щом американците могат да си разиграват кончето по целия свят и да избият милиони цивилни, защо тогава руснаците да не набият кофата на укрите? А?

83

А

преди 1 година

До До А"Само това ми кажете щото виждам, че и това не знаете даже! Бах го!!!??"Хе хе, това ли пак, абе пич, киевските власти биха 8 години руснаците в собствената си държава кат маче у дирек, накрая от ДНР и ЛНР викнаха бате на помощ и бате се намеси. Да, РФ нападна Украйна, това си го знаем. Само не знаем 'що цялата вина се хвърля върху Путин, при положение, че пан Зеленский не се е отказвал от плановете да си връща Крим и Донбас със сила. Щo армия беше разположена в Донбас :)

82

До НАТО феновете

преди 1 година

Гледате в чуждото канче. Само може да мечтаете Русия да свърши боеприпасите и военната техника. Пълно е със военни заводи бълващи продукция и в мирно време, а сега работят на пълна пара. Да не говорим че почти всички "цивилни" заводи могат за кратко време ако се наложи да минат на военни релси. Колкото до природните ресурси...няма смисъл да ви убеждавам че в Русия са необятни. А вие си вервайте на пропагандата че Русия ще бъде изтощена !? По добре вижте във канчето на Украйна какво е останало ?