22

Магелан

преди 1 година

Шок и ужас.Открихме топлата вода.Тази прктика за прехвърляне наречено с морския език лимна е стара практика и се извършва когато корабите на котва.

21

Анонимен

преди 1 година

До Питанка - не е изчезнала - вече получаваме тестово газ от Гърция. Все пак нали рашистан ни спря газа, а газ продължаваме да имаме - сеш се?

20

до Насочили са се

преди 1 година

аахахахахаххахахх те моята не могат да уловят, защото пеша не могат да ме стигнат, трябва да си сменят лозунга първо, аи оня финансовия гаранция произвежда повече пръдня от мен, все пак има по-широк заден изход.... хахахаххахахаайде на гей парада, продължавайте пеша... хахахахана изборите ще се видим, 2-3 хил. платени протестъри, народа ревал за тях, да бе да, в кой филм живеят те.... хахаххххаах ай чав

19

Насочили са се

преди 1 година

До газ....да уловят твоята!Тъкмо да не вмирисваш нета с вонята и!

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 7"Венецуела купува руски петрол"? До какво води комунизма?Ако комунистите вземат властта в Сахара, ще започнат да внасят пясък.

17

expert

преди 1 година

До АнонименМноо си кух! Украинците реват в землянките и се чудят колко ще оцеят вече! А Венецуела КУПУВА петром от Русия, защото играе ролята на посредник , ЗА ДА се получи финта на санкциите!

16

газ

преди 1 година

абре, какво стана с краварската газ, тия от ПП - продължаваме пеша не успяха да уловят пръднята от кравите май ... хахахаххахахах

15

Ами променете

преди 1 година

Правилата.Всеки танкер с изключени геолокатори да се глобява с глоба равна на процент от товара му или да губи право да превозва нефт и да стои закотвен някъде,където да плаща пристанищни такси,докато се научи да спазва правилата!

14

Анонимен

преди 1 година

Тези нашите слагачи удариха дъното. Венецуела купува петрол ? Абе, мушмороци, по-голяма глупост не можахте ли да измислите?Даже и Иран купувал??? Знаете ли цената на горивата там? Явно нищо не знаете, след като пишете фантазии.

13

Анонимен

преди 1 година

За какво и е на Венесуела петрол? Те си имат повече от достатъчно?

12

Питанка

преди 1 година

Случайно някой да каже, какво стана с газта от краварите, и тя нещо изчезна?

11

опетков

преди 1 година

Написаното е височайша глупост. Корабът не може да изчезне от радарите. Изключва се т.н. AIS сигнал, който се базира на данни от GPS a на кораба. Радарите нямат нищо общо с определянето на местонахождението на караба.

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 Ц. Путин продава с гигантски отстъпки. Санкциите работят, защото тия повишени приходи идват на цената на ЗНАЧИТЕЛНО повишени разходи и пропуснати ползи. А това означава, че като се позапълнят петролните резерви на сегашните нелегални купувачи, и търговийката ще намалее, но разходите - не.

9

Анонимен

преди 1 година

А вие продължавайте да дъните санкции сякаш ще накажете някой друг освен нас.От както е започнала войната ,Путин не е печелил толкова пари преди от горивата както сега. Печалбата му се е вдигнала яко. Кой наказвате? Опитаха се да му извадят очите та му изписаха веждите накрая се получи

8

Анонимен

преди 1 година

Венецуела купува руски петрол!!! Е там на свършване ли са им кладенците, или го продават на щатите за долари, пък купуват от Раша за рубли. Явно Мадуро е тарикат.

7

Бензиностанция EC

преди 1 година

Продаваме бензин" ЕВРОПЕСКИ ЦЕННОСТИ" цена за лятото 4.00 лв. Бъдете щасливи.

6

Анонимен

преди 1 година

Щото украинците ги потапят.

5

Гаварит Брюксел

преди 1 година

Зимата ще се отоплявате с европески ценности. Има ряско покачване на търсенето на файтони, каруци и талиги.

4

Бай Пешо

преди 1 година

Американците го купуват и после ни го продават на двойна цена.Евроантлантически ценности

3

Анонимен

преди 1 година

"Венецуела купува руски петрол"? До какво води комунизма?