42

До Щирлиц

преди 1 година

Не, не могат. Спътникът не следва кораба, а орбитира около земята и само от време на време минава над мястото където е корабът. Преди да мине отново през същото място минава доста време. Спътникът не ти е нито вертолет или дрон, че да виси над кораба като облак.

41

Гост

преди 1 година

Държава терорист контрабандист.

40

Щирлиц

преди 1 година

Сигурно не могат да бъдат проследени от спътниците?Ей,другари евреи,много лъжете.

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Промит от руската пропаганда мозък. Ай помисли пак върху думата "евтин"

38

Анонимен

преди 1 година

Всички купуват петрол, газ и метали от Русия! Но дрънкат глупости пред медиите. Санкции....няма такова нещо. Трябва да си пълен *** за да НЕ купуваш евтините руски ресурси. Всички купуват и ще продължават да купуват до края на света. Ако ще и тайно и през всякакви врътки и схеми. Лошото е че ние позволихме на САЩ да застане като посредник между нас и Русия. И сега пак ще купуваме руските ресурси но на двойна цена. Толкова е акъла на нашите политици.

37

Наблюдател

преди 1 година

Това е руският петрол, които ще си купим от западните партньори, но с добавена комисионна.

36

Анонимен

преди 1 година

Може танкера да е слязъл до Масква!

35

Анонимен

преди 1 година

Един в самото начало твърди че нефта бил за Китай. Не четете ли че става въпрос за Атлантическия океан. Русия и Китай имат сухопътна граница. Китай не е страна по санкциите. Какъв е проблема. Китай открито си купува нефт от Русия. Атлантически океан. САЩ и Канада са там на отсрещния бряг.

34

Хаха хаха

преди 1 година

До до Насочили са се.....Няма да се видим,оти такива Рубладжии и Майцепредатели няма да влязат в Парламента,за да крадат и извиват ръцете на народа!

33

Анонимен

преди 1 година

Да не се окаже че който налага имбарго той купува нефта. Обаче лъже собствения си народ че за високите цени е виновна Русия и имбаргото а той просто купувача прибира печалбата и вдига цените.

32

Анонимен

преди 1 година

При 111долара за барел (159л.) Цените по бензиностанциите е 3,50 лв ????????Защо???

31

Анонимен

преди 1 година

Нещо информбюро издиша

30

Анонимен

преди 1 година

Експерта много си се загрижил за украинците от землянлите. Тяхното правителство да поиска мир да седне на масата на преговорите и всичко се решава културно и цивилизовано ама нали му дават американците оръжие и то само си избива народа.

29

Анонимен

преди 1 година

Не е обяснено какво става. Кой и по каква заповед следи танкерите. Не е ли свободно корабоплаването. Санкциите са от ЕС. Те не важат за всички държави. Явно някой който се има за световен джандарм следи другите страни. Това значи че който следи иска война. Света е на прага на ТСВ. Глобалистите я искат.

28

Скептик

преди 1 година

До Бензиностанция EC-При 4 лв бензин,българските туристи към морето ще намалеят минимум с 20%.То и сега 23.06 морето е празно.

27

За да изчезнат

преди 1 година

от радара(както пишете),те трябва да са построени по СТЕЛТ технология,като ЮС разрушителя "Цюмволт".Но вие явно имате предвид изключване на транспондера, който е като паспорт с виза за кораба,служи за регистриране и регулиране на трафика.

26

Анонимен

преди 1 година

Защо израза "пълномащабна война....." нарочно и умишлено се използва във всяка статия. Нито в клин нито в ръкав. Явно някой взвема читателите за глупави. Такава беше войната на САЩ и Великобритания в Залива. Освен това те сами си я рекламираха и сами се хвалеха но са избили май доста повече хора. В случай както и в други статии изричното използване не е необходимо и веднага прави впечатление на читателя. Че го вземат за глупав и му правят внушения. Нали за танкери говорим. Защо някой ги следи..

25

Къде се товарят

преди 1 година

танкерите с руски нефт и какъв маршрут следват до Азия?

24

НеРазбрал

преди 1 година

Ама кукло, да не кажа кифла. Четеш ли какво пишеш, преди да го пратиш за отпечатване? Къде последно се претоварват корабите- в средата на океана, или до брега? И това за прехвърлянето , си е стара практика, нищо ново. И с техниката си много зле - какви радари, какво засичане ? Много сте неграмотни.

23

Хъ пък...

преди 1 година

А на мен Трабито ми мое да бръмка и под вода!