17

Анонимен

преди 1 година

Каква бе коалицията, която безславно бе изритана от властта? Киро просто, Нинова приватилизаторката, Христо Буйкикев и Слави" бившия певец влва чалга" , сиреч ПП,ДБ,БСП, ИТН.

16

Г-ЖА ЛЪЖА

преди 1 година

ПРИНЦИПА НА БСП Е - ОТКРАДНИ КОЛКОТО МОЖЕШ И БЯГАЙ БЪРЗО!

15

Анонимен

преди 1 година

Забелязал съм едно. Всеки път когато БСП дойде на власт следват някакви БЕЗУМНИ харчове и някакви НЕВЕРОЯТНИ кредити се теглят, които после не се знае за какво са изхарчени. През 2005-а по времето на тройната коалиция докараха външния дълг до 102.5% от БВП. Бойко го обвиняват, че водил политика на "ДГД бедните" ама външния дълг го свали до 37%. Сега е 55% от БВП. Никой не седна да каже аджеба как тъй за 7 месеца го увеличиха с 18% от БВП, никой не знае къде отидоха и сме и по-бедни а пари взеха!

14

С БСП НАЧЕЛО!?!?!

преди 1 година

И КОГА БСП ПАК ЩЕ УПРАВЛЯВА? УМЪКНА СЕ С ДПС ПРИ ОРЕШАРСКИ ЗА ГОДИНА И ПОЛОВИНА И СЕГА ЗА 5 МЕСЕЦА? КОЛКОТО ДА НИ НАБУТАТ С КТБ ЗА 4 МИЛИАРДА - ПРЕДИ И С 30% ИНФЛАЦИЯ - СЕГА?

13

Анонимен

преди 1 година

Гуд бай,Кирчо,Лена,Кокорчо,Дамаджана, Техноимпексова, Бойкикев и сие.Няма да липсвате въобще.

12

Анонимен

преди 1 година

хора.чухте ли, импексова се притеснила за народа!

11

Анонимен

преди 1 година

Корнелио, то на вашия сбор не знам къде му скрихте принципите, хептен безпринципен го сбрахте, споразумения подписахте, че и коалиция му викате. Тия, дето ги плюеш, коалиции не са правили, просто съвпадение на вижданията им, което е далече от коалиция. Ей, не се чувате какви ги дръстите!

10

Анонимен

преди 1 година

Ти пък щото си безпринципна. Прегърна се с американска партия само за власт. Предаде хората си. Нинова е позор за БСП. БСП е срутище. Румен Гечев навремето фалира 2 пъти България. Няма повече да се доберете до министерски постове. Лъжци и крадци!

9

Анонимен

преди 1 година

*** на суха слама сега... хрупай здраво!

8

Анонимен

преди 1 година

Най-бързо сриналото се правителство в историята на българската държава е правителството, което панически се опитваха да спасят с подкупи. Честито Българи

7

Анонимен

преди 1 година

Днес е радостен ден. Толкова ме е гнус от такива "принципни", като до днес управлявалите и толкова се радвам, че отиваме на избори, на които ще бъдете изметени окончателно, че не мога да не се усмихна. Кухи клишета като *** ви глави. Мислите ли, че някой ви вярва?! Вие сте МАФИЯТА! Всички не само го видяхме, но го почуствахме с кожата си!

6

БЪЛГАРКА

преди 1 година

КОРНИ, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТИ СЕ ПРОВАЛИ, ЗАЩО СПАХТЕ ТОЛКОВА ВРЕМЕ И РЕШИХТЕ В ПОСЛЕДНИЯ ДЕН ДА ВКАРАТЕ БЮДЖЕТА, СЪЖАЛЯВАМ-НО ТИ СЕ ИЗПЛЮ В ЛИЦЕТО НА СВОИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ И СИМПАТИЗАНТИ !!! И ПРЕСТАНИ ДА ЛЪЖЕШ, ЧЕ НЕ ПРОДАВАТЕ ОРЪЖИЕ ЗА УКРАЙНА !!!

5

Анонимен

преди 1 година

При Станишев да отиваш . Виж колко е хубаво като не му виждаме лицето

4

СЪЖАЛИХ Я!!

преди 1 година

КАКОО, ОТ КЪДЕ ЩЕ ГЕПИШ ВЕЧЕ?

3

Вашият е принципен!?

преди 1 година

Уж лявата БСП, уж дясната Да България и внуците на партизаните, управляващи ПП!Пак се опитват да излъжат честните хора, историята от 1990 г. се повтаря!

2

Гумичка за триене

преди 1 година

Повече никога ама никога хората няма да ти повярват бре, до тук беше да ревеш и да се дереш това е колко си краднала толкова да си омиташ гадната продажна мазна и противна физиономия от България!!!!!!!!

1

Зозо

преди 1 година

Корни гледаше като бай Тошо в залата :))))))))))) Кво стана с евтините дърва???