108

K

преди 1 година

Радвам се за Пеевски.и за Бойко.Само мие малко мъчно за БЪЛГАРИЯ.

107

11

преди 1 година

Докога ще ни го натрапвате този квазимодо,който се прави на **велик политик**.

106

1

преди 1 година

тошко,депутатите не са, но ти си ***,кога стана политик,че правиш извод, за Петков

105

Анонимен

преди 1 година

Нагъл, ама ***. Радвам се, че падна тая абсурдна коалиция. И пак питам: Защо Слави не излезе при хората?

104

Дядо поп

преди 1 година

Той ме разби. Май той трябва да се учи на всичко в живота наново. Направо да записва 1ви клас.

103

Анонимен

преди 1 година

АМА ВЕРНО ЛИ ЧАЛГАРИТЕ ОТВАРЯЛИ 7/8 ЧАЛГА СЕКС ШОПОВЕ С ДДС 0% ЗА НЕИСТОВ СЕКС С ДПС И ВЪЗРАЖДАНЕ?!...

102

Найко

преди 1 година

Това си е лебедовата песен на цялото шоу и Слави и Тошко и всички около него ,Вярвах на Иво Сир. ама явно и той е в кюпа.Пуполярностс ще падне няма да ги гледат. Парите от Реклами също Хората по улицата вместо да ги поздравяват ще ги подритват като продали се на чужди Заддунайска интереси никакъв шанс да влезат в следв.Парламент.Е Чалга Будители на народа ни .бива продажност ама прекалихте.Та това което описах е само малко от бъдещето им на бивши продажни муцуни.Но ще се помни,

101

Тошко Африкански

преди 1 година

То бива бива недостойна шарлатания ама много нагла.Поръчки се изпълняват: да се въведе чалга ,*** култура ,да се иронизират политици без ДПС ,да се пополяризират определени послушни личности ,да се направи партия която да саботира Евросъюза и България,Да се задейства тази партия и махне демократично интелигентно правителство явно срещу Пари ,Е на Путин ли на кого служите кажете чалгаджий.Кажете открито като Възраждане .Служим на .......... е срещу България за пари.

100

Огледало

преди 1 година

Тошко, освен с Пацо Шнорхела и твоят среден пръст има ли нещо с което ИТН да сте запомнени?

99

ЧЕШЕК ПАЙКЕР

преди 1 година

ДНЕС СТАНАХМЕ СВИДЕТЕЛИ НА ОГРОМНО ПРЕДАТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКИЯ ИЗБИРАТЕЛ-ИТН,ВЪЗРАЖДАНЕ.ГЕРБ.ДПС-ЗАЕДНО.СТАВА ВЪПРОС ЗА ПАРИ -ЯВНО!!! УВАЖАЕМИ СЪНАРОДНИЦИ,МОЛЯ ВИ,ДА МИСЛИТЕ ЗА КОГО ДА ГЛСУВАТЕ,ОТГОВОРНО,МОЛЯ ,ВИ.

98

Асан

преди 1 година

Ямболски ц ървул :)))

97

Анонимен

преди 1 година

Тошко Африкански се прави на политик. Къде си тръгнал бе бате. Женати е npocmumymka. Жалкото е, че всички го знаят освен тебе.

96

Обективен

преди 1 година

В края на 2021 Тошко декларира почти милион лева, VW Arteon и май-май оная фирма на границата е работела за него,иначе от едно шоу толкова пари едва ли падат.

95

Бай Шиле

преди 1 година

Стига с това РМС !!!!

94

Анонимен

преди 1 година

Тошко каква премия е получил от милярдера Доган?

93

Анонимен

преди 1 година

Пеевски днес сияеше.Неговите подчинени от Възраждане и ИТН направиха всичко,което беше подготвено по сценарий.Хайде сега радвайте се приятели(ИТН и Възраждане) на Доган.

92

Анонимен

преди 1 година

Ако бяхте политици в Македония щеше да се наложи да си правите харакири.Там предатели не понасят.Само в България може да се подигравате на гласоподавателите така подло.ДПС сте.Следващия път,който е за ВМРО,ГЕРБ,ИТН,Възраждане да гласува за ДПС направо и за Пеевски.Няма смисъл от всичкия театър.Незнам дали видяхте Пеевски, колко беше доволен и усмихнат днес.Това е победа за Ердоган,Пеевски и Доган .Гласувайте си за ДПС,няма смисъл да гласувате за тяхните подчинени.

91

Анонимен

преди 1 година

Кой е свикнал с обрязан в задния джоб,там си го мушка до гроб.Поздрав за Тошето Османлиев.

90

Анонимен

преди 1 година

Тошкоо. Ти Петков не го мисли, той безработен няма да остане, напротив. Ще си намери по високоплатена работа от сегашната си. Ама ти? Ти ще станеш безработен и ще свършиш в мизерия.

89

Анонимен

преди 1 година

На чалгарите от итн като им дадоха малко пари 💸 взеха да играят кючек с ДПС, Възраждане и ГЕРБ парите наистина правят чудеса:)))