394

Анонимен

преди 1 година

Да ама , идва зима и когато няма работещ парламент, няма , нито по - високи заплати , нито помощи за бедните! А 22 та закона на плана за въстановяване, които трябва да приемем за да получим 12те милярда в помощ на хората!Ооооо, как само ще духате супата ! Сега се радвате , ама почакайте ще видите , как всяко действие си има последици! Да ви е честито българи ! А Славчо, Бойко, Доган и Костя да се готвят за народната любов!!!!

393

Анонимен

преди 1 година

Изключително лош избор на Метрополията и Херо Мустафа в лицето на Кирил Петков,болезнено *** индивид,прекалено нагъл и на всичкото отгоре и развратен!Лошо сащианци,да ви имам и мозъчните тръстове и качественият подбор на фаворитите ви!Пълен провал!

392

наблюдател

преди 1 година

Кирчо се провали защото направи държавата шуробаджанашка република. Кирчо използва думата корупция като дъвка когато няма аргументи за да се измъкне от положение.

391

Анонимен

преди 1 година

Абе не знам дали е на добре това което стана тая вечер,ама от друга страна изпитвам едно вътрешно задоволство,България като окупирана държава успя демократично да каже НЕЕЕ на инсталираните *** марионетки!

390

Анонимен

преди 1 година

До464 коментар:Съжалявам че съществуват толкова посредствени и слепи същества , като тебе! Има само една истина и колкото да се опитвате да я изопачавате, не става!Путин е виновен за войната, заради неговите действия, страдаме всички ние, защото настъпи инфлация , която ни бърка в джоба!Явно Копейкин си е свършил работата, така ви е промил мозъците че не виждате по- далеч от носът си!

389

Обява

преди 1 година

Само каква реклама направи на Възраждане.

388

Слави Номер1

преди 1 година

Дано има нови избори и Слави да ги разбие отново! Ще го подкрепим със 100 ръце. Пълна подкрепа за Слави Трифонов!Силата е в истината!

387

Анонимен

преди 1 година

Жалко за малкото останали тук мислещи и интелигентни българи! Мафията днес победи!

386

Анонимен

преди 1 година

Няма нищо ,той българина от години го крадът и е свикнал толкова много , пък ти искаш да му спреш кражбите! Ако спрат да го лъжат и крадът, той ще помисли че нещо не е наред!За това се радва на пировата си победа!! Мафията ги употреби за нейна полза пък те се радват! Заслужавате си крадците от статуквото пак да ви управляват!

385

Анонимен

преди 1 година

Наглеца киро да си взима зеления сертификат да си ги навре в газа и да се маха

384

Joe

преди 1 година

За съжаление не сме имали по-голям лъжец за премиер! Аз държа България да е в ЕС и НАТО, но с подобни карикатури само ще доведем до възход популистите и псевдо националистите. Не си обяснявам също как най- долната клика БСП би могла да е символ на промяна! Просто не мога да ги асоциирам с нещо. положително.

383

Краят на феодалите!

преди 1 година

Нямат никакво значение действията на пето-колонниците при сваляне на про-европейското правителство, както е без значение и кои ще бъдат новите послушници на Кремъл в поредното служебно правителство на Радев.На някои хора в политиката у нас не им е ясно, че крахът на феодална русия в Украйна, ще бъде крах и на комунизма в България.

382

Дякона

преди 1 година

Имам приятели с бизнес, не като мен бачкатори. Щом те се разочароваха от избранниците си ПП, то вината си е на ПП !Некадърни,високомерни и тотално заблудени .

381

Мишев

преди 1 година

Най-сетне една блага новина ! Отколе я чакахме и я дочакахме !Кирооооу,не други са ви виновни,а вие сами се потопихте,барабар с цялото котило разноверци - ама хак ви е ! Тъй ли нито един от вашето псевдо-правителство не разбра ,че не става не да ръководи в пра вителство,а и за началмик-отдел ?! И сега търсите " под вола теле " ?!Айде,освобождавай те терена за можещи и знаещи хора,а вие кой откъдето го довя вятъра ,изчезвайте!!!

380

Анонимен

преди 1 година

А тебе кой те избута напред, Кире? Плевнелиев се похвали, че ти и Ленчето сте негови "открития", ама после те избута напред Херо Мустафа, нали? Който те е качил, той те и свалил - Херото си тръгна, идва нов американски посланик и ти падна. А Митрофанова някак все си е тук, нали? Днес за всичко ви е виновна Русия - и за вашата некадърност, и за глобалното затопляне

379

До eve1

преди 1 година

Умните, ентелегентните и красивите заслужават точно това, защото те ни ги натресоха тези умни и ентелегентни красавци.

378

Владимир

преди 1 година

Няма русофоб който да не е мошеник !Това се доказва вече 30 години !!!

377

Татул

преди 1 година

Кирчо сам се свали. По некъдърно управление не съм виждал досега.

376

Владимир

преди 1 година

Отива си и пак лъже ! В последния си миг пак лъже ! Защо не митрофанова? Веднъж щеше да каже истината ако беше казал Хасан ! Ето затова не мога да му вярвам на този човек , мошенник.

375

Анонимен

преди 1 година

451, дано повече хора прочетат коментара ти. Бог да пази България! Страна с пресрасна природа, плодородна земя и изключително некадърни политици. Дай боже да тръгнат нещата скоро нагоре!