414

хахахаааааа.........

преди 1 година

чао пипетков.................

413

Анонимен

преди 1 година

Под звуците на аплодисменти кабинетът "Петков" напусна Народното събрание!!!!!

412

Анонимен

преди 1 година

НАЙ ПОСЛЕ СВОБОДА.ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ.

411

H2

преди 1 година

каква Митрофанова???? Много слаб дипломат .

410

Анонимен

преди 1 година

До 446....Носят се слухове, че главата ти е слабоумна. Виновни са колорадските бръмбари. ВЯРНО ЛИ Е ЧИТАТЕЛЮ-ПИСАТЕЛЮ?

409

пена

преди 1 година

Тоя до вчера беше в коалиция с БСП и ДПС (той самия твърди, че ИТН са клон на ДПС) а днес се опитва да дискредитира Бойко като го поставня към същите ДПС и БСП(Митрофанова).

408

Анонимен

преди 1 година

Докато дългата ръка на Москва сваля и слага министър председатели никаква промяна няма да има в България.

407

Смях на корем

преди 1 година

Горделивият,сеебичен господар на телевия7/8 който беше недосегаем за простолюдиято което не беше достойно дори да го вижда наживо,се оказа една евтина и немита шлюхарка от околовръстното обслужваща турските и арабски камионаджии направо във кабините.

406

АНОНИМЕН

преди 1 година

Славчо, Бойко, Доган и Костя да се готвят за народната любов!!!!Да им е честито !ЗИМАТА ИДВА, ***!

405

Кире

преди 1 година

Митрофонова как гласува за или вьздьржал се

404

Шоп

преди 1 година

Лъже и сплетничи наивно, уж се бори с корупцията а назначава "калинки" да са му под ръка полите им, после някой друг му виновен? 'Баси гьон сурата!

403

Ха ха

преди 1 година

Ама и те ли гласуваха митрофонова нали е извьн парламента

402

Star

преди 1 година

Заради тая Македония само мъка и нещастия търпи народа.За една бройка руснаците да я изпуснат,но задействаха ,,спящите клетки'' Слави,ДПС и Сие.

401

До436

преди 1 година

По скоро провалът на тоя младеж се дължи на арогантното му поведение съчетано със голяма доза наглост и непознаване на същността на българина,чак после може да търсим външна намеса в лицето на Русия и нейните производни тук!

400

Работещ

преди 1 година

Аман с вашата зима и студ, скъсани гаражни политици, дърпайте към рушистан, писна ни от вашите шкембета и миризливи телеса. Все някой ви е виновен, все някой не ви е дал, все някой ви е длъжен. Глад за вас и толкова, не учихте, все бяхте по кръчмите, все бяхте *** на някой вожд. Времето изтече, каквото и правителство да дойде, вие сте последна дупка вече, марш на гурбет в тайгата.

399

Елементарно

преди 1 година

Първото правителство което се опита да спре кражбите,бе свалено от Кремъл и поддържниците му в България в лицето на известни политически лица представящи се за стожери на правата и свободите на демократичните западно-европейски законови устои,всред измъченият и онеправдан български народ.

398

Анонимен

преди 1 година

Ех Кирее,Кирее и каква стана тя,вместо ти да изгониш Митрофанова,изгоненият си ти!Ами така е братче,тая игра не е за тъъпанари като теб,поради което сега вземаш куфарчетата и поемаш за Канада!

397

Анонимен

преди 1 година

Не знам ама ако Европейските държави и по конкретно техните поданици вземат светлият пример за това което се случи вчера в България,със сигурност до пет години ЕС ще стане едно доста по добро място за живот!

396

Бензинджия без ракет

преди 1 година

С другарите от нашата бензиностанция, сред които един *** пожарникар, един доста увехнал шоумен и прасето "Наполеон" от "Фермата на животните" успяхме да свалим умните и красивите. Не ползвахме ракети, а собствената им олигофрения. Доста по-ефективно оръжие.

395

Щирлиц

преди 1 година

Много ви се иска да спретнете още един майдан,както при Жан Виденов.Може да изглежда по-лесно,при липсата на всякаква държавност и армия,но ефектът може да бъде като от бумеранг.