434

Грозната истина

преди 1 година

Щом Пеевски си даде труда да се появи в парламента и да дамъкне 50 автобуса с диви селяни да метат маанета в София, за да свали правителството, значи това е правилното правителство.

433

+++

преди 1 година

Кабинетът падна поради грубата неграмотност на Кирил Петков, известен като Просто-то. Всекидневните му лъжи преляха чашата на търпението. То не бяха гражданство, Опра Уинфри и проВиотика, това къде е учил и какво е завършил, незнание на българския език - колона/колония, меморандум/мораториум, простотиите в Украйна и падналата ракето до него, едни хора от Априлското въстание. Кокорчо прибра няколко милиарда за една седмица - и още, и оке .....

432

Малоумник

преди 1 година

Какъв е тоя премиер така дани противопоставя срещу Русия и директно да обвинява руския посланик. Аз съм за ЕС и НАТО, но не бива да се противопоставяме и да сме на нож с Русия. толкова сме зависими от тях.... А про100 Киро ги говори едни. Лъже много, ама май си вярва. Че и предишните са ***, *** са, но кирчо и кокорчо също не ме кефят.

431

Михаил

преди 1 година

На крива ракета, космосът и пречи! На Кирчо все другите са му виновни - Борисов, Трифонов, Митрофанова, Костадинов, но според мен, ако си политик на място отстояваш каузите си, наистина работиш и вършиш работа, дори и опозицията би се отнесла с повече респект. В случая от това, което поне аз видях от управлението, нещата бяха под мотото - "Никой не може да ти даде това, което аз мога да ти обещая..." Кръгла нула с празни приказки. Ади чал...

430

111111

преди 1 година

Днес се случи нещо много хубаво. Видяхме как Слави Трифонов стоя на тъмно и една мутра от Банкя, която праща есемеси на хората в Народното събрание, един човек, който стои в сараите вече толкова години и определя политиката в парламента и днес се опита да определи това с един човек г-н Пеевски, който гласува срещу това правителство. Г-жа Митрофанова, която още не може да повярва, че казахме не на Газпром като оръжие срещу България. Тези четририма човека наредиха на зависимите си депутати кое бутонче да натиснат. Всички вие нямате бутони, които те да натиснат. Вярвам, че днес няма избира

429

Анонимен

преди 1 година

На кривия кон чуждата каруца му пречи--------------

428

Анонимен

преди 1 година

На кривия кон чуждата каруца му пречи.............

427

Анонимен

преди 1 година

на кривата ракета космоса й виновен

426

Джакото

преди 1 година

За него било чест!?! А за цяла България беше срам!

425

Анонимен

преди 1 година

Щом един бивш бос от престъпния свят - Борисов, един пра3ноглав чалгаджия, един азиатски примитив - Мутрофонова и един медиен, тютюнев и пр. айдук - Пеевски се обединиха за да свалят правителството значи че Петков е бил точният човек. Ако този човек се яви отново на избори ще го подкрепя с двете ръце. Крайно време е България да излезе от средновековието и да започне да става част от цивилизования свят.

424

Грозната истина

преди 1 година

Копейкин е развързал кесията, в опит да минимизира щетите от общите действия с Пеевски

423

Анонимен

преди 1 година

До 469Как кой чекме..джан бей е готов за всякакви пируети, с любезната подкрепа на дебел..ян

422

Реалист

преди 1 година

Мнооого завеян народ.Държавата от ръцете Ви вземаха а Вие с Кирчо ,Кокорчо и Бойко се дървите. Земята Ви изкупиха ,къщите Ви изкупиха,народа Ви натириха,чужди байраци под път и над път се развяват а Вие спите Ами хак да Ви е!!!

421

Случаен минувач

преди 1 година

Много ми е кеф, че правителството падна. Най безпринципното правителство от началото на прехода. И най-лъжливото. Киро няма вече да е премиер, да си гледа двете жени (не знам законната как го търпи още) и да не се прави, че спасява България! Ще ми е кеф Дай България да паднат под 4% и също да изчезнат. Ицо не става за политик, да стане лодкар, това той го умее. Корнелия няма какво да я коментирам. Във всички случаи, който и да поеме властта, не трябва да продължава с лъжите като Киро.

420

Анонимен

преди 1 година

КАБИНЕТЪТ ПАДНА ЗАРАДИ КИРО, АСЕН, ЛОРЕР И ДОБЕРМАНА РАШКОВ-КОМБИНАЦИЯ ОТ МОШЕННИЦИ И БИВША ДС

419

Анонимен

преди 1 година

Кирчо без малко щеше да се разплачи, че така безславно го свалиха от власт. Ами сега как ще вдига самолета с Лена до Солун и др дестинации. Кой ще прави пируети и ще дърдори врели некипели пред световните лидери. Ех, сладко нещо е властта. Затова са и тези напъни до последно.

418

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

КИРЕ,ТИ НЯМАШ НИТО ЧЕСТ НИТО ДОСТОИНСТВО.ТИ СИ ПРЕЗРЯН СЛУГА НА С.А.Щ..САМИ СЕ СВАЛИХТЕ ОТ ВЛАСТ ЗАЩОТО НЕ СЛУЖИТЕ НА НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ.

417

Анонимен

преди 1 година

Свалиха ви вашата арогантност, разюзданост и липса на управленски опит. И след вота продължавате да правите циркове и екшъни.

416

Анонимен

преди 1 година

ШЕБЕК

415

Анонимен

преди 1 година

Кире- ние вярваме в идеите на партията...МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА КАЖЕ КАКВИ СА ИДЕИТЕ НА ПП?