66

Бе

преди 1 година

тука някакви същества с ценностна система формирана от холивудски пропагандни филми нещо се надъхват. Какъв член 5-и и какви членове и атомни оръжия са ви в главата? Аз не знам с РФ и САЩ какво ще се случи при ядрена война. Знам само, че от Европа ще остане радиоактивна пепел. Това ли искате бе, циментови глави?

65

Анонимен

преди 1 година

До 66 и през ВСВ пияницата сталинн така е мислил, като тебе.. ама и той като тебе е 2каджия по история и военна тактика. Първо ако нападнат Финландия ще им помогнат всички около тях 100% сигурноне. Второ там региона е труден за придвижване и ще ядат пак много бой русите.

64

МММ

преди 1 година

До Веселинъ 7112136860 - по голяма от твоята. И ета, че можеш да пошеш нормално т/роле! Но пък обикновенно се правиш на леко луд! Да сме наясно - ти си поредния русофилски т/рол! Викаш, Финландия нападнала любимата ти Рассия?! Луд!

63

Анонимен

преди 1 година

Тях пък кой ще ги напада?

62

Анонимен

преди 1 година

Това не са ли калашници на снимката?

61

МММ

преди 1 година

До социално напрежение 48 - тогава ти защо пълзиш към софрата на Сударя Путин, робе? А, за огризки. И не бъркай сиромасите с аутсайдерите като теб. Отново ти казвам - потърси си работа преди ефтината бира и денонощната злоба да са те затрили. И за бунтовете - няма да почнат, не се напъвай. Рабите на Русия чакате да дойде Дядо Иван - а ако не дойде, така и ще си пропилеете дните в сладки мечти за новото сЪвецко блато.

60

Йилл

преди 1 година

Представям си финландска пехота на щик срещу руска. Основно финландци ще нахранят лешоядите.

59

Анонимен

преди 1 година

Хаха русия си мислеше,че всички са умрели от страх от нея и никой няма да реагира за нищо. Уви ... всяка държава, ще се бие с нея и НЕ е уважава. Трябва да внимава, какво прави и говори, защото никой неможе да се бие със всичките си съседи.

58

Анонимен

преди 1 година

АЛО, РУБЛЯК, ТИ В РАША ХОДИЛ ЛИ СИ БЕ? ЩОТО АЗ В ЕС СЪМ ХОДИЛ!

57

Анонимен

преди 1 година

САЩ ТОВА ЧАКАТ- ДА НАПАДНЕТЕ ЧЛЕН НА НАТО, А И ДА ОТВОРИТЕ 2-РИ ФРОНТ, КАТО ХИТЛЕР... ***!

56

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

54, какъв ти е проблемът? Нали бачкаш в еврейският кол-център. Пий си кафето ,кликай и пиши коментарчета по калъп и като видиш някой мой коментар просто не го чети. Колко ти е заплатата?

55

Анонимен

преди 1 година

Русия яде як бой в Украйна и вместо да се загрижи за себе си руснаците все още се напъват да завземат градчето Северодонецк а щяха за 3 дни да завземат Лондон. Руските главоци оня ден се изрепчиха на Литва че ще ги нападне заради забраната да прекарват оръжие за Калининград, но вечерта Байдън заяви че при руско нападение веднага ще задейства член 5 от договора на НАТО с цялата си мощ ще разбие руския агресор. След това изказване на Байдън Русия млъкна със заплахите а Литва спря и автотранпорта

54

Анонимен

преди 1 година

НАТО ТРЯБВА ДА ПРЕДОСТАВИ НА ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ И ТАКА ЩЕ ОТПАДНЕ ЗАПЛАХАТА НА РУСИЯ КЪМ ВСИЧКИ НАС - ЩЕ ИМАМЕ РЕЦИПРОЧЕН ОТГОВОР!

53

Анонимен

преди 1 година

АЛО РУБЛЯКА, КАКВИ ЯДРЕНИ БОМБИ КЪМ ДЪРЖАВА, ГРАНИЧЕЩА С ВАС??? НАИСТИНА СА ТИ ОПЕРИРАЛИ МОЗЪКА! АЙ СТИГА С ТИЯ ОЛИИГОФРЕНИИ...

52

Анонимен

преди 1 година

А ще предадете ли кюрдите на Ердоган, за да влезете в НАТО?

51

МММ

преди 1 година

До Веселинъ 7112136860 - не мога да разбера ти какво си по точно - човек с ментални проблеми или строшен бот? И в двата случая ти трябва квалифицирана помощ - за твое добро е!

50

Анонимен

преди 1 година

Финландците пропускат един тънак момент 1939-40 г е нямало ядроно оръжие, а сега Русия е натъпкана до спукване с такова. Та кактонсе казва не разчитайте на старите лаври. По-скоро Финландия да влиза в НАТО, щот за няколко паса ще я направят руска губерния или пустиня, осибвно от както жужето не го слуша главата.

49

МММ

преди 1 година

До aZ-ът - и малко за профила на българския русофил - 1.индивид който по същността си е неграмотен, през живота си не е прочел и една руска книга, но люби Русия, защото така е набито в малката му главичка. 2.предател на българщината, погазващ заветите на Левски, Ботев, Г.С.Раковски, Захари Стоянов, Стамболов и други велики българи. 3. индивид, чиито комплекси и падение стигат дотам, да моли руснаците да бомбандират България. 4.човек без чест и достойнство. 5.роб, с верига в сърцето.!

48

Анонимен

преди 1 година

До анализатор 26 Не предполагай, а виж фактите

47

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Еврейска кръчмарска простотия! Седи некакъв евреин пред бутилка газирано мляко...пиян. Седи и не види руснаци ,ама ги види . А да го нападнат,ама не го нападат,щото никой го не напада. Да,ама евреинът вика"нападат ме". Нема нема изшушумиши некое хапче из джобо па и танкове земе да види,и ...така.Фкнландци,Русия не ви напада,а вие я нападате. Инате сериозна параноя и ако некой ден Русия вземе мерки,то ще да е за да ви помогне да се избавите от генетичното си болнаво теглило. Нали сме наясно ?