106

Анонимен

преди 1 година

до 110 Ти ли си правил руските ракети та знаеш?

105

Брад Пит

преди 1 година

Шорошлята, никой няма да ви обръща такова внимание както в Укропия- къща по къща, стая по стая. За 10 минути ще заравнят една цяла държава за назидание, а останалите ще напълните памперсите и повече няма да посмеете и 1 русофобски коментар да напишете. Тая държава ще е скандинавска. За тия събития, които се случват в момента съм чел преди 10 години, всичко върви точно по сценарий.

104

Анонимен

преди 1 година

Финландците сигурно си мислят , че руснаците ше правят военна операция с тях както в украйна ! Малеееее! Изобщо руски войски няма да влизат там а цялата държава ще се превърне в лунен пейзаж от ракетни обстрели след минута е много

103

Булгар Фин

преди 1 година

Ха ха, ще се бием, но ще има ли смисъл? Финландия винаги се е отличавала с примерената, интелигентна насочена към мир политика! Това че група празноглави политици и техните западни приятелчета от Новата Реалност си фантазират и се перчат не означава нищо, все още има достатъчно умни хора с власт тука, който си знаят работата и съм убеден, че нещата са уредени тихомълком с Русия. Който не познава финланския манталитет-съчетание север-изток, може да се самозалъгва колкото си иска;)

102

Анонимен

преди 1 година

Единственото,което виждам е , че има сили,чиито манипулации могат да доведат до пълномащабна война на Европейския континент.Започна в Украина.Не е сигурно дали ще свърши там.

101

Анонимен

преди 1 година

Мисля ще около 400 000 руски оркиии са загинали във войната с Финландия. Сега няма да ги чака нещо друго от бялата смърт там. Малко се надскачат гащницитее в кремелинн

100

Анонимен

преди 1 година

Славната руска армия ,още прегазва донбас след 4 месеца :)))) Чакайте да свърши там и тогава, ще видят финките. Хахахаххахах

99

Анонимен

преди 1 година

Най-хубавото е, че покрай тези световни бъркотии, много сороспиешки кратуни падат на гилотината. Супер е.

98

До Въпрос

преди 1 година

Техните оръжия, за разлика от нашите са напълно съвместими с натовските стандарти. Като пишеш опорки, поне провери за какво пишеш. Тяхното въоражение не е съветско, нямат МИГ, Т-72, С 300 и клашници. Не е нужно да си ги унищожават като нас!

97

В

преди 1 година

момента има десетки хиляди руски войници във Финландия. Само че са 2 метра под земята.

96

рибока

преди 1 година

С тези модификации на автомат "Калашников" въобще не ми изглеждат готови

95

Анонимен

преди 1 година

Предстои препрограмиране на света.

94

Анонимен

преди 1 година

Чухонците казват, че са готови, но всички предвидливо са премахнали мушките на оръжията си /виж снимката/. Знаят, че като ги хванат руснаците, ще им набият цевите в отворите и ще ги завъртят около осите им. Мушките създават супер неудобства.

93

Наска Байконурова

преди 1 година

До Сайга 12 А скоростта на въртене на Земята измерва ли се?

92

МММ

преди 1 година

До Анонимен 91 - само до края на годината Сарматите да получат китайските чипове, че умната Руска нация е доста импотентна в електрониката. И може и да литнат.

91

126

преди 1 година

Финландия ще прегази русия за 9 дена.

90

Въпрос

преди 1 година

Ако влезе в НАТО ще унищожи ли ракетите си бе като нас, и тем подобни оръжия :)

89

МММ

преди 1 година

До Анонимен 84 - нищо спорно няма. Хаюха има доста повече попадения. Самите руснаци са го наричали "Бялата смърт". До толкова ти е било страх от него, че са правели специално за него артилерийски удари. Два пъти повече постижения от Зайцев. Ако щеш, дори сънародничката на Зайцев - Людмила Павличенко има повече попадения през ВСВ. Разбира се, отчитам това, че 1943 Зайцев е ранен от мина и частично губи зрение. Но това са фактите.

88

Сайга 12

преди 1 година

Когато се говори за снайперисти, лично за мен като човек който доста стреля, Симо Хаюха е ненадминат. До ден днешен. Това че някой бил поразил цел на 2 км плюс, не означава че е най-добрия. Сега се стреля с оръжия с други възможности. С партньор, който изчислява разстояние, скорост на вятъра, плътност, температура, влажност, пропадане и още две три ,,дребни неща,,. Плюс феноменални оптики. А Симо е работил САМ, при температури много под нулата и основно на механичен мерник!

87

Симо срещу Василий

преди 1 година

Симо Хаюха е финландски снайперист, воювал по време на Зимната война (1939 1940 г.). Заради нанесените от него поражения, руснаците му дават прякора Бялата смърт. Съществуват 542 непотвърдени точни изстрела срещу руски войници на неговата сметка. Василий Григориевич Зайцев е съветски офицер, снайперист от времето на Втората световна война, герой на Съветския съюз. По време на битката при Сталинград, Зайцев елиминира 225 военни от Вермахта и неговите съюзници, включително 11 снайперисти