126

Анонимен

преди 1 година

Това финландските цветове на войната ли са?

125

Теди

преди 1 година

Война или мир винаги ще има- просто живеем в такъв сложен свят

124

Анонимен

преди 1 година

131 е до ,119 МММ

123

Анонимен

преди 1 година

Да,и Русия манипулира общественото мнение чрез прокси партии и ***.Това обаче се случва заради политики,които не доведоха до очаквания просперитет на България след влизането и в ЕС.Според мен у нас няма ,,русофили", а хора,които се разочароваха от безкрайния преход .Те сега са срещу това,в което се превърна България за 32 г.Затова пишат срещу НАТО и ЕС.

122

Кирил и Методий

преди 1 година

До Анонимен 126 - а нас ни е срам от теб! Защо ти дадохме това Уръжие - българската писменост? За какво те въорАжихме с нея въобще?

121

Анонимен

преди 1 година

Не се притестяскайте рашистите няма да по смеят, още помнят как затънаха през 1939г.

120

Алекс

преди 1 година

Народ,който веднъж се е измъкнал от лапите на омразната Мечка,никога повече няма да се остави да бъде поробен отново.

119

МММ

преди 1 година

До Брад Пит - твоята мечта е Решетников и Митрофанова да те галят по главата. Мира ти е последната грижа, както и на ГоZподарите ти, които обичат да заличават цели градове - мирно. Ясно е кой си и за какво се "бориш".

118

МММ

преди 1 година

До анализатор 115 - финландците не случайно имат един от най високите стандарти в Европа. Бил съм там за малко - цените за нас са потресаващи. А стандарта им - космически. Купуват и произвеждат много собствено оръжие - обяснимо при този "мирен" съсед. От 155 мм артилерия, през електронизирани минохвъргачки, бронирани машини - Патриа, и автоматично оръжие. Твърди са, и да не забравяме - доста близки с шведите - другите скандинавци "обичащи" Русия. Много съвместни оръжия имат.

117

...

преди 1 година

пу.тлер, тук наденицата ще е дебела, ще видиш голям зор , терорист и убиец си, това не е Украйна, които нямат воена техника.

116

Тия па

преди 1 година

откачиха от истерия. Само войни сънуват. Кой ги бръсне за нещо? Ама кой каквото си търси, си го намира!!!

115

Анонимен

преди 1 година

Финландия не може да бъде нападната от руснаците с жива сила. Може само с бомби. И отговора на финландците ще бъде също с бомби. От страх руснаците няма да смеят да нападат. Основното е Украйна да влезе бързо в НАТО и ЕС.

114

Брад Пит

преди 1 година

До МММ Моята мечта е да има мир и разбирателство по света, стабилно бъдеще. Ясно е, че докато твоите господари "мътят водата" по цялото земно кълбо няма как да стане.

113

МММ

преди 1 година

До Да МММ - 117 - защо да нямат? Ако практиките на Решетников и КГБ имат почва, то защо пък тези на Едуард Бърнейз да нямат? Манипулирането на "общественото мнение" не е патент само на Запада - основното бойно поле на Русия е! Според вас, манипулира ли Русия общественото мнение в България чрез прокси партии и т/ролове?

112

popa ot razgrad

преди 1 година

ако Русия ви нападне няма да се наложи да се биете...

111

Да МММ

преди 1 година

Според вас практиките на Едуард Бърнейз и ,,Института Тависток" имат или нямат почва в България?

110

анализатор

преди 1 година

До: номер 113 Аз вече обясних но да, Калашници са. А зеленият цвят е на маскировъчната униформа. Няма нищо общо с украинския президент Зеленски, ако това си мислиш.

109

анализатор

преди 1 година

Обърнете внимание на снимката - Финландската армия също е въоръжена с Калашници като руснаците. Те са обаче собствено, финландско производство, една от фирмите производителки е "Валмет". Така ще им е по-лесно като набарат руски патрони да ги използват за техните Калашници. Финландците произвеждат всичко по-добре от руснаците - от телефони "Нокиа" до корабни двигатели "Вартсила" - най-мощните корабни дизелови двигатели!

108

МММ

преди 1 година

До Брад Пит - сладки русофилски мечти! А теб лично Митрофановна ще те повиши в "най вярно българско гонче".

107

Анонимен

преди 1 година

до 110 А за какво им е на руснаците лунен пейзаж? Може би защото не са ходили на Луната?