146

джо

преди 1 година

Ей, Чекисти. Омръзна ми да чета глупости.Финландия са един файтон хора, разпръснати,из горите. Русия си е взела това,което и е трябвало, след ВСВ. Винаги моге да ги навре в кучия ***, но по напред ще са Пановете.

145

Анонимен

преди 1 година

леле да знаят къв *** ги чака

144

Анонимен

преди 1 година

А ако ви метнат 5-6 авиобомби с обеднен уран какво ще правите: на Айшето (Урсула Л.) от ЕК ли ще се оплаквате, на Бай Дън или на комшията Столтенберг? Сняг сега няма, лятото е сухо, а блатата не пречат на крилатите ракети и авиобомбите. Руснаците хич няма да влизат в страната ви: който умрял - умрял, живите ще светят като фенери с LED диоди.

143

За предишния

преди 1 година

Този паметник е в Докторската градина

142

Анонимен

преди 1 година

Къде ни е паметника на освободители на Финландия? В центъра пред парламента да се издигне паметник на българската армия освободител.

141

Анонимен

преди 1 година

Финландия е най-красноречивия пример за некадърността и мързела на руснаците.Финландия се отдели от Русия и за 100 год.стана водеща държава по икономически показатели и стандарт на живот.Русия,при всичките ресурси,с които разполага,има жалка икономика и хората живеят в бедност и мизерия/войниците крадат тоалетни чинии/.

140

до 146

преди 1 година

Ами тогава да върнат Карелия на Финландия.!!!

139

Анонимен

преди 1 година

По-скоро Финландия ще нападне Русия.

138

Анонимен

преди 1 година

Никой не е тръгнал да напада Финландия. Русия няма проблеми с нея.

137

Роза

преди 1 година

Финландците имат отдавнашни сметки с Русия.Те са малка, но горда нация.Винаги са се стремели да са неутрални,но който ги е нападал,добро не е видял!

136

Анонимен

преди 1 година

ВЗЕМЕТЕ МАПС И ПОСЕТЕТЕ ИНДУСТРИАЛНИЯ ГРАД ТОМСК- ИМА КВАРТАЛИ ОТ 18 ВЕК- СЕГА ПОСЕТЕТЕ ФИНЛАНДИЯ- ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА А НАСРЕЩА СРУТИЩЕ КОЕТО Е ТРЪГНАЛО ДА РУШИ ЖИВОТА НА ХОРАТА. НЕ ИСКАМ В БУНИЩЕТО ЕВРАЗИЯ. ПОСЕТЕТЕ С МАПС АРХАНГЕЛСК И МУРМАНСК- ЗАЩО ЛИ РУСКИТЕ МИЛИОНЕРИ СА В ТАЯ ЛОША ЕВРОПА А НЕ В РУИНАТА РАШИСТАН.

135

Анонимен

преди 1 година

Копейкин, Сидеров, Марешки и още куп тарикати са руски подлог, абе я марш в Русия предатели долни.!

134

Анонимен

преди 1 година

Ей, червени бабички отивайте в Масква там да се кланяте на джуджето-лудото...

133

ПЕШЕВ

преди 1 година

До днесюесейВсички видяхме че "великата" неофашистъка армия не струва :))

132

Анонимен

преди 1 година

Русия: Готови сме да се бием, ако Финландия ни нападне. Руснаците ще бъдат мотивирани да се бият.

131

Щом като

преди 1 година

сте готови почвайте ги не ги бавете!

130

Дядя Путин

преди 1 година

Първото, което е важно, е, че при каквито и да са обстоятелства и гръмки приказки, руснаците ще се правят пас, защото, който и да име насреща няма да ги бави въобще/както украинците/, веднага ще има бомбандировки на стратегически обекти и в Росия... А МММ е прав, при нас решение на проблем не се казва Русия/това е още по-голям проблем даже/.

129

днесюесей

преди 1 година

това ли казаха днес американците?ха ха ха ха ха,вие просто се излагате!финландия ще се бие с Русия!Планирала да закупи 2000 дрона ха ха хаСамо за информация,финландия -брой танкове 124,Руската Федерация-брой танкове 12 000

128

анализатор

преди 1 година

Финландците са корави пичове, и както правилно спомена някой тук преди мен, руснаците не смеят да ги нападат! Освен двете войни със Съветския Съюз които бяха неуспешни за Сталин, има още един фактор. Когато Адолф Хитлер се среща с генерал Манерхайм във Финландия, той го пита: "Как смятате да се справите с еврейския въпрос във Финландия?". На което Манерхайм му отговаря гледайки го в очите: "У нас еврейски въпрос няма!".И действително, Финландия също спасява своите евреи, не сме само ние!

127

МММ

преди 1 година

До Анонимен - има доста резон в казаното от вас. Но пък, решението не е в прокси като Костадинов, който очевидно продава българските интереси на Русия. Българина трябва да си почисти градината. И като начало - да направи една лустрация - всички които са били над 10 години в политиката - извън нея завинаги. НАТО и ЕС са силни лостове когато има отговорни политици. България може да бъде градина, но при дисциплина и политици каквито нямаме. Русия обаче не е решенито за нас.