278

Венелин

преди 1 година

Както казваше един одавна забравен политик - ДНЕС Е ХУБАВ ДЕН ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ.

277

Yasen

преди 1 година

В тоя парламент всяка чужда сила с някакви интереси в България си има партия. Турция - ДПС; Русия - Възраждане, (щото Атака се изхаби); Америка - ПП, ДБ и т.н. Останалите пък са собственост на разни вътрешните сили останали от времето на прехода и преди прехода. Само народа си няма партия в парламента, но нищо. Той пък ходи да гласува, избира си ги доволно и после ги маха, после ги вкарва отново същите с някоя друга незначителна промяна в конфигурацията. Радва се, че има демокрация с други думи!

276

Истукан

преди 1 година

Тези не стават, онези не стават. От ГЕРБ не сте доволни. Ами то няма други. Все такива са в политиката.

275

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен313-"Простият гань О" иска да живее нормално и спокойно!-Цената на олиото да не е 5-6 лв,хляба(най-обикновения) да не е 2.50 лв,газа за отопление да не е с 500%по-скъп,и то още от лятото на 2021 г,Искаме спокоен живот,БЕЗ ЛЪЖИ! Е това искаме,нищо друго не искаме! ИСКАМЕ НОРМАЛЕН ЖИВОТ,НО ЖАЛКОТО И СТРАШНОТО Е,ЧЕ ПЕТКОВ И ВАСИЛЕВ ДО СЕГА НЕ СА ГОРАЗБРАЛИ,И ДНЕС НЕ ГО РАЗБРАХА,ЯСНО: НЕ ИСКАТ ДА РАЗБЕРАТ,ПЪК СА УЧУДЕНИ,ЧЕ НЯМА КОМУНИКАЦИЯ! ХА ЧЕСТИТО КИРИЛЕ,НАГЪЛ БЕЗСРАМНИКО!

274

Анонимен

преди 1 година

Не виждам как ИТН и Възраждане ще се вмъкнат в следващия кабинет. Буквално си гласуваха собствената политическа смърт. Едните - шутове (каквото имаше свястно се махна от там), а другите дори не знам от къде са появиха.

273

До 314

преди 1 година

Копейката с ДПС ли ще възраждат? Две небългарски партии

272

рибока

преди 1 година

Виновна е датата.Преди 210 години Наполеон влезе в Русия и пролетта го заточиха на Елба.

271

Анонимен

преди 1 година

Че колко вота трябваше да има? Да си ходят. Просто не стават. А чичо Фестър от дивана пък за нищо не става, освен за цирей на собствения си гз.

270

УРА!

преди 1 година

Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ на България!

269

Анонимен

преди 1 година

Простият гань О пак избра мафията,тоз който плющи той винаги печели

268

До морски

преди 1 година

Със сушени водорасли ли си предрусал?

267

Mopcku_

преди 1 година

Това бе прекрасен ход на опозицията, защото ясно се очерта мафията, която без значение от политическия си цвят и заявки направи организирана престъпна коалиция гласувайки против младите и образовани хора застанали начело на страната ни. Най-логичното, а и най-хубавото сега са нови избори, в които мафията да вземе по-малко места в парламента.

266

Ами, туй-то!

преди 1 година

ПП, ИТН, БСП и ДБ са "бита карта". За съжаление политическата криза в Бг ще продължи да се задълбочава, дори и след нови и предсрочни избори. Никой не би могъл да предскаже колко дълго ще продължи този политически хаос в Бг.

265

Any

преди 1 година

Айде, Кире довиждане! Да си идва тикво*а, на не то поне сме му свикнали! Пък и парици имаше сякаш повече. От вас ни хубаво, ни лошо.

264

анонимен келеш

преди 1 година

Кака Корни гледаше като натровена:):):)Бойкикев и Гнома я успокояваха:):):)

263

сен симон

преди 1 година

Няма политик, който реално да мисли за народа. Защо? Защото няма идеология, която да изповядват, а всичко е само демагогия и празни приказки. Колкото и да не ни харесва, това е реалността силата на парите! Богатите се обогатяват и мислят само как да си пълнят джобовете, чекмеджетата, будоарите, авоарите, а за бедните - трохи.

262

еди кой си

преди 1 година

До Анкетапо какво определяш "бедни" и "богати"? по външния дълг ли?

261

Анонимен

преди 1 година

Уволниха Мария Овсянников от Die Welt. Сега е безработна в Германия, а там е скъпо. В Русия я считат за предател, а в Украйна за агент на Русия. А нейния работодател Улфщайн Шпрингер, редактора на Die Welt я привикал и и казал, ви можете от време на врема да работите при нас, но е нежелателно, защото и едните сте лоша, и за другите.

260

Анонимен

преди 1 година

Мафия, мафия, мафия, мафия, мафия, кълвете ли плиткоумници лъжите на крадеца киро!

259

Анонимен

преди 1 година

Падна неадекватното лъжливо и крадливо правителство на престъпниците. Сиамските продажни близнаци корнелия и бойкиев няма да ги коментирам. Светъл ден за България!