298

Анонимен

преди 1 година

Заглаивето нещо да не се опитва да внушава, че ще има и втори вот на недоверие за ТОВА правителство? Или просто не сме си доучили по български език? А, мисирчета?

297

Ех

преди 1 година

Чета коментарите и не мога да проумея как за 6 месеца на власт ,си обигран да крадеш.защо не пишете за тия дето 12 години крадяха нашите родители,крадяха нас , крадяха нашите деца а сега и нашите внуци.

296

Анонимен

преди 1 година

Каква Канада? Първо на Киро трябва да му бъде осигурен справедлив съд, където да отговаря за безчинствата и престъпленията, които той и шайката му сътвориха. И след като си излежи присъдата, а това няма да е скоро- чак тогава да пътува за Канада!

295

анонимен

преди 1 година

Какво облекчение --скоро ще им забравим физиономиите.

294

Анонимен

преди 1 година

Покопиев не ставаш.

293

Анонимен

преди 1 година

тая къдравата,освен да позира друго направи ли..,а да бе блокира пощите за 2 месеца от некадърност и инерция.

292

Страхил войвода

преди 1 година

Айдее, поредните еничари отидоха на бунището на историята. Ама страшни поразии направиха тези келеменца. Сега трябва да им се търси отговорност за всички щети - политически, финансови, икономически.

291

Юнаков

преди 1 година

И после, казват, демокрацията се провали. Че то никога не е имало истинска демокрация у нас, само метаморфози на КГБ. Защо не се проваля демокрацията в страни като Германия, Холандия, Словения, ако щете?

290

Линда галопа

преди 1 година

Ученото само писалки вдигат

289

Анонимен

преди 1 година

пп в канала хахахаха

288

Зевзека

преди 1 година

Де е Киро на кирия?

287

Анонимен

преди 1 година

Ако българите си мислят че със свалянето на ПП са им опростени греховете пред ГЕРБ/ДПС дълбоко се лъжат.

286

Анонимен

преди 1 година

Пет пъти за един ден падна кабинета.Направо го разфасоваха от сутринта. Много се самонадцениха и прекалено много арогантно се държава в коалицията КИЧ - комунисти, измамници, ЧАЛГАРИ. А Ниновица директно закопа БСП, като заби последния пирон в ковчега на партията. Толкова омраза и некомпетентност не е имало в НС до момента.

285

Анонимен

преди 1 година

Хората вече ще спят спокойно.

284

Мъченик

преди 1 година

Петков бе брутално неподготвен за този пост- правеше гаф след гаф за краткото време начело на държавата и събуждаше само недоумение и съжаление.Въпросът е- откъде се появиха двамата с Василев и какво толкова направиха за краткото време като служебни министри, та събраха такава подкрепа на предишните избори?!? Кой ги промотира?Каква промяна точно донесоха и кой от предишните управници изобличиха? Един поне,има ли?!?Политически крачетала и лъжци на едро,които няма да липсват на никого.

283

191 дни

преди 1 година

Най-кратко управлявалото редовно правителство за последните 33 години. Пътят, чантата и Канада, некадърници!

282

Случаен минувач

преди 1 година

Много ми е кеф, че правителството падна. Най безпринципното правителство от началото на прехода. И най-лъжливото. Киро няма вече да е премиер, да си гледа двете жени (не знам законната как го търпи още) и да не се прави, че спасява България! Ще ми е кеф Дай България да паднат под 4% и също да изчезнат. Ицо не става за политик, да стане лодкар, това той го умее. Във всички случаи, който и да поеме властта, не трябва да продължава с лъжите като Киро.

281

Анонимен

преди 1 година

Правителството падна заради едно Ферари с цвят червен и вътре Ива Митева с бронзов тен.

280

Истукан

преди 1 година

16% увеличение на заплати и 150% увеличение на цени. Затова падна това правителство.

279

Анонимен

преди 1 година

ПППП = Петковото Правителство Просто Падна!!! 👍😜