30

Ясно е!

преди 1 година

САЩ, ЕС, Канада, Австралия....вече не са символ на свобода и демокрация. Както бяха до не отдавна. Нито могат вече да поучават сатрапиите Русия или Китай на демокрация и свобода на личността, медиите и словото. Защото и те нямат вече такива! Само могат да ги учат на трансджендър номера, перверзии в детските градини и как да унищожат семействата и традициите.

29

Въпрос

преди 1 година

До 29- За кой САЩ говориш? САЩ с Тръмп? Или САЩ с Байдън. Защото въпреки че съм за САЩ ,- със сигурност САЩ с Байдън са пълна трагедия. И то в исторически план.

28

Тенденционзна статия

преди 1 година

и още по тенденциозно заглавие. Китай никога не е изразявал подобни намерения или искания, обаче някой си е внушил че искали нещо. А за коментиращите по-долу колко САЩ били велики и как не дължали на никого нищо. Практически огромен процент от растежа на икономиката на САЩ последните 20 години се дължи на това че изнасят пеоизводство в Китай. А Китай е този който ги бейлаутна 2008 година. САЩ съществуват взимайки дългове от Азиатските икономики. Това са фактите.

27

Анонимен

преди 1 година

И Китай почна да се напъва като СССР да се мери със САЩ. Освен да се нассерат както СССР нищо друго няма да постигнат. Що се отнася до Тайван това всъщност е демократичен Китай и ако трябва някой с някого да се слива разумното е Китай да се слее с Тайван и да тръгне по пътя на демокрацията скъсвайки завинаги с комунизма, така както ГДР тръгна по пътя на ГФР през 1989.

26

До 27

преди 1 година

САЩ нищо не дължат на китай, но т&пичките като теб много лесно могат да бъдат манипулирани от рашистка пропаганда. Китай купува държавни ценни книжа на САЩ, защото вярва в силата на икономиката им. Ти като купуваш акции, купуваш на компании, които растат и правят пари, а не на такива, които чакат на финансиране и нямат 1 долар доход. Капиш или да ти го обясня като на м.а.л.0.у.мен представител на ***?,

25

Анонимен

преди 1 година

САЩ дължат почти 100 трилиона и то предимно на Китай, така че кой е по-силен и кой-кого може да купи, оставяме на "компетентните" да преценят.

24

Бояршников

преди 1 година

Руска фейк новина, китайците се отказаха да помагат технологично на русия Хуевей се оттегли от руския пазар, условието на китаеца да почне отново бизнес с русия е спирането на военните действия в украйна.

23

Анонимен

преди 1 година

Работата е там, че старлинк не можаха руснаците да го хакнат, а интернет в тая война е много полезен за разузнаване, прецизно насочване и атаки с дрон и артилерия, комуникации и кой знае още какво.

22

Анонимен

преди 1 година

Почти целият свят е срещу сащ, с изключение на английските им съюзници, не знам къде са тръгнали да се репчат на китайския тигър.

21

g.venov

преди 1 година

До Хахаха ами ти сериозно ли си верваш,смени си дрогата.то щото е най-богатия и най-умния то затова му събраха пари за Туитъра,ха,ха.куклата на Пентагона,даже великата му Тесла изтегли от пазара 100-200 000 заради дефект и това не първият път,няма да е и последния на американските ***.да не говорим и за "качествения" му Старлинк затова направи сума ти смучения

20

Мъск=2ри клас

преди 1 година

Геомагнитните бури водят и до много нежелани последствия, понеже индуцират токове в електропроводите и смущават разпространението на радиовълни, като сигналите на радиотелевизионни кули, тези на мобилните комуникации, на системите за сигурност и отбрана, както и на различни навигационни уреди.[2] Но най-значими ефекти върху техника геомагнитните бури предизвикват върху спътниците в надземна орбита, с които взаимодействат частици с типични енергии от 5 50 keV.

19

Striker

преди 1 година

Жълтустан да си трае и да събира 1 трилион долара, за да си плати за щетите от китайската чума Ковид 19! Че чичо Мъск да не ги запука, хахха!

18

Анонимен

преди 1 година

Две наум, китайците имат изкуствена луна, кацнаха на обратната страна на луната и направиха квантово предаване на информация чрез квантова телепортация. Даже не сачми , а вълни и всичките тия джаджи са долу като при мощно слънчево изригване.

17

едно на ум

преди 1 година

нато разполагат с над 30 000 схпионски секретни сателити на всиакакви орбити, наблюдава се всеки мм от китаиската и руска земя и не само..... това се знае от всички но неможе да се докаже понеже никой не знае къде са тези сътелити точно

16

Е той

преди 1 година

Китай може да си иска много работи !

15

Анонимен

преди 1 година

Напротив, всички са в играта, всички ще ги използват срещу нищо неподозиращото стадо.

14

1 вагон сачми по 2мм

преди 1 година

със скорост 30 000 км/ч - се справят със всяко спътниково съзвездие! Та не могат ли да изкарат един вагон на орбита?

13

Анонимен

преди 1 година

13 мъск няма пари а акции на нещо което той дори не притежава. За теб специално да го разбереш - шиткоини.

12

Хахаха

преди 1 година

Ще свалят на *** си м***ЙКатА. Мъск има пари, колкото целокупният китайски народ няма, а освен това е визионер и гениален физик. Моля хора, които не са запознати с биографията на Мъск да не опонират. Не само, че нищо няма да свалят, но да внимават, утре китайчетата да не станат на въгленчета. Мъск ще им управлява и мозъчетата на тези питеци и ще ги *** както намери за добре.

11

Анонимен

преди 1 година

Глупости! Никой не сваля американски сателити! Китай да си гледа кинкалерията и текстила!