50

ББ

преди 1 година

рашите и китай искат да са номер 1...като убиват и рушат...за раша смъртта на жени и деца в Украйна било"жизнено важно",за китай...островче незабележимо като Тайван,то като китайско селце...ама "жизнено важно"за оцеляването на КНР...тотална лудост е обзела политиците хора...водят ни към трета СВ,Китай има ли решение как ще спаси живота на Планетата ни...а путин?...искат си селцата!...лудост е,хора събудете се!!!

49

ББ

преди 1 година

До Анонименномер 1 в кое?нелепо и безбожво е да заплашваш Света ни с унищожение защото...Тайван иска да живее като Свободна Държава...островче някакво..."богатите"китайци,това е нелепо,уважение към Китайският Народ,управляват ги ид.о.и,ок номер 1...ама по какво...китайските граждани бягат в САЩ!и твойте деца мечтаят,ако не си ги пратил вече с платеното ти от путин и китай,хора ...побъркваме се сите,обричаме децата си на...деца без бъдеще...за... номера...успех!

48

Анонимен

преди 1 година

До до 52 от славянин Ало славянина, китайските комунисти начело с председателя Си трябва да издигнат паметник на Ричард Никсън и Хенри Кисинджър на площад Тянанмън и китайците в редичка по двама да минават и да им целуват заддниците, щото ако не бяха те китайците още щяха да ходят със сини дочени дрехи и да живеят в землянки.

47

до 52 от славянин

преди 1 година

Днес съотношението на глобалните сили и интереси е съвсем различно от това по времето на студената война - тогава Китай не беше днешния Китай тогавашна Индия не беше днешна Индия, тогавашна Бразилия не беше днешна Бразилия, тогава нямаш и БРИКС като днес, а и тогавашните САЩ не бяха като днешните сащ!

46

Анонимен

преди 1 година

До 50 АнонименНещо си изостанал в времето и пространството ! Китай е номер едно отдавна бе

45

Анонимен

преди 1 година

До 52 АнонименБрей, че анализатор ! Китай е номер едно икономика в света , скоро и космическа а и военна. Компът на който пишеш също е направен в Китай а не в САЩ. В момента Европа и САЩ са в криза но Китай е в възход

44

Анонимен

преди 1 година

Китай уверено тръгна по пътя на СССР да се репчи на САЩ и уверено мога да ви кажа че ще завърши зле както СССР. Що се отнася до демократичен Тайван, може да има обединение но след като Китай скъса окончателно с комунизма и поеме по пътя на демокрацията. Комунизма проповядван от главока Мао Цзе Дун и разпалената от него гражданска война беше причината Тайван под управлението на Чан Кай Ши да се отдели от Китай.

43

Анонимен

преди 1 година

Китай има още много хляб да изядат, за да предизвикат САЩ, но е факт, че те са втората сила в света.

42

До 40

преди 1 година

Хахаха, казваш САЩ нищо не произвеждат.

41

Анонимен

преди 1 година

Дръпнатите знаят ли какво би последвало ако свалят само един сателит? Чак сега разбраха, какво представляват сателитите. Китайци, сър!

40

Анонимен

преди 1 година

Китай наистина има уникална демография - след 40 години ще са наполовина.

39

Китай е империя

преди 1 година

на 5000 години с уникална култура и демография. А САЩ какво са? Въобще от позицията на ккви точно западните посраняци си позволяват да обясняват на кого как да живее. И то не само на Китай. В Тайланд се мъчат краля да свалят. В Пакистан свалиха президента им. И тн. Месят се навсякъде.

38

Мааачкай бай Си

преди 1 година

Мачкай джендърите!! Мира не им давай!!

37

За 300$ на месец

преди 1 година

в Китай получавате такова жилище. атолкова за човешките права. https://youtu.be/yKawBcZuep8

36

Анонимен

преди 1 година

АБЕ КИТАЙ СИ Е КИТАЙ.КАКВОТО СИ ПОИСКА ТОВА МОЖЕ ДА НАПРАВИ.А СКОРО ЩЕ ПОИСКА МНОГО НЕЩА. ТАКА ЧЕ *** ЗА ВАС СЕ ОЧЕРТАВА ТЪМНА КАРТИНКА.

35

Анонимен

преди 1 година

90% от стоките в сащ са произведени в китай и реално сащ не произвеждат нищо, освен филми и виртуални услуги от рода на фейсбук. Между другото, повечето ай ти специалисти също са китайци или от други страни, различни от сащ.

34

чичо Кърле

преди 1 година

СВАЛЯЙТЕ ДЖЕНДЪРМАНСКИТЕ КОТЛИ НА ЗЕМЯТА. ВТОРИЧНИТЕ СУРОВИНИ НЯМАТ МЯСТО ПРИ ТЕХНИКАТА ОТ КИТАЙ.

33

31 въпросния

преди 1 година

недоразумението дончУ белината е история НЕ запомнена, освен от главоболи като теб.

32

Абе каскет какво

преди 1 година

ти е "ясно"...продължавай да вегетираш около рушкияПародиен център.

31

Анонимен

преди 1 година

Значи Китай искат да се конкурират,а Мъск им пречи,та затова вряскат.Ами който изпревари той ще натовари.И какво ги интересува,че Мъск помогнал на Украйна която продължава да я нападана,а рашките унищожиха връзките й с интернет?Уж неутрални,ама друг път!