14

Стефания

преди 1 година

Далеч не е вярно това! :д

13

Анонимен

преди 1 година

АМИ МНОГО ПР-ОС-ТО - ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА ТАКИВА...

12

неприпаднала

преди 1 година

До Анонимен 14 Единственото, в което съм сигурна за Вас е, че сте скромен :)

11

Анонимен

преди 1 година

Не крия, че съм нарцис. Харесвам се. Имам отлична кариера, доказан в няколко сфери специалист с много международни клиенти и приятели, имам огромни за България доходи, с жените много ми върви още от 9ти клас, когато нямах пари за нищо, изглеждам добре, имам спортни постижения, прекрасно семейство, прекрасни приятели. Логично един успял човек е много повече от другите в някои си свои качества. Почти всеки от приятелите ми е преуспял и уникален в нещо. Всички сме нарциси и жените припадат по нас.

10

Picha

преди 1 година

Не останаха други

9

Анонимен

преди 1 година

Нарциса е една голяма ЛЪЖА! Вижте азиатското джудже. Опитва пред света да изглежда голям, а всъщност е 1.50 и с големи КОМПЛЕКСИ!!! Е така са всички нарциси!!!

8

A

преди 1 година

Ми щот са прости като Михаела, човек се изгражда, не се променя.

7

XuTbP5bP

преди 1 година

До Анонимен 10, Ако помогна на поне една "токсична връзка" да не просъществува ще бъде прекрасно. Поне ще си заслужава парите и времето прекарано в разучаване на човешката психология. И най-вече по-малко деца, върху които емоционално се "излива" крайният "токсичен" резултат от подобни връзки.

6

XuTbP5bP

преди 1 година

Добре, да го кажем по-опростено. Ако е в психично "стабилно" състояние по-малко вероятно е да "се хване" с нарцис/егоист(ка)/гадняр(ка), както искате го наричайте, класифицирано е като нарцистична черта. Съответно психично разстроените се намират един друг, после се оплакат един от друг, като проектират качествата си, какъвто е и текущият пример.

5

Асан

преди 1 година

Голем му е нарциса :)))

4

XuTbP5bP

преди 1 година

Също пропуснах да подчертая, че очевидно нямаш идея какво е "нарцис", след като си го сложила в дизюнкция с "егоист".

3

XuTbP5bP

преди 1 година

Без да го чета цялото, от поредното ти "гръмко" заглавие ще ти кажа. Защото категория Б по ДСПР-5 (DSM-5) психични разстройства се привличат, т.е. и ти най-вероятно си в същата категория, в която повечето класифицирани разстройства имат нарцистични черти. Но и двамата знаем, че няма как да си признаеш, че при теб има проблем.

2

Анонимен

преди 1 година

Епа има

1

Пена парчето

преди 1 година

Оти нема други бе!