12

ДаКастрирамеСулюПаси

преди 1 година

От СДС-крълежите няма спасение!Впият ли се един път в кожата на българина ,няма пускане.

11

Пепе

преди 1 година

Оня ден лекар ми махна кърлеж. Напръска го с нещо, каза че го замразява и после просто го дръпна.

10

.

преди 1 година

в града с ъглошлайфа, на село с ракетата

9

Анонимен

преди 1 година

Най-тъпята статия. Хубаво заглавие, но в статията нямаше нищо общо със заглавието. Ужас.

8

До до Пич

преди 1 година

Ами правели го с някакъв специален уред. Не било с пинсети. И с този уред хем го задушават, хем му пречат да се изповръща. И накрая го измъкват безопасно, без да го разкъсат. Ама било трудно за обяснение. Трябвало човек да го види с очите си, за да разбере технологията. Ще трябва да изчакаме да се появи видео по въпроса в някой хубав ден.

7

Анонимен

преди 1 година

4, вие поврьщащ кърлеж виждал ли сте?

6

Анонимен

преди 1 година

Да отидеш на лекар, че да му дадеш 30 кинта за това, че е извадил кърлежа с пинсетата за вежди на сестрата... Не, мерси.

5

Анонимен

преди 1 година

До Пич А какъв бил начинът?

4

Пич

преди 1 година

Един приятел ми каза наскоро, че бил изненадан да види, че лекарите имали някакъв нов начин за вадене на кърлежи. Той с интерес наблюдавал как вадят такъв от кожата на сина му. Идеята била пак да накараш кърлежа да се задуши и да си излезе сам. Обаче било особено важно да го накарат да не повърне преди това. Защото ако един кърлеж се изповръща - тогава е голяма опасността да ти вкара тия бактерии и ***.

3

Анонимен

преди 1 година

Котките като имат по 20-30 кърлежа и нищо им няма. Те като се наядат да се надуят с кръв и сами се пускат. У дома по плочките редовно ги размазвам.

2

Добре ли сте?

преди 1 година

За един кърлеж ще одите по доХтори? Пинсети, минсети....нема такива работи бе. Вадя ки с ръце, с нокти ако са по големи. Или със зъби. А най добре става и с острие на нож ама трябва внимателно. Всяко лято ми се набиват такива гадини. Един пък бях за риба на палатка и сутринта към 10 кърлежа бях събрал. Няма голям праз.

1

Анонимен

преди 1 година

'Според Центровете за контрол и превенция на заболяванията на САЩ, трябва да използвате пинсети' ---- няма пък! в русия ползват клещи!