386

Йосарян

преди 1 година

Смехотворна долнопробна елементарна манипулация. Междувременно Русия продава на ПОВИШИЛИТЕ СЕ ЗАРАДИ САНКЦИИТЕ ЦЕНИ и печели повече, отколкото преди "санкциите" Европа си отрязва краката за да накаже обущаря, и който не иска да е от сектата, му се размахва пръст и се порицава егоизма му. Не ви е срам да мрънкате че всичко поскъпва и ще става по-зле, нали УЖКИМПОМАГАМЕ на Украйна? Що не слушате какво ви манипулират и не вярвате на пропагандата?

385

Анонимен

преди 1 година

До ПеПеОт изток, от векове лъха на посредственост, мизерия и простотия, но интересното е защо запада възприе този модел? Защо се отнесохме в розов либерстко-комунистически сън и загубихме връзка със здравия разум? Сега е модерно да се правим, че нищо не е станало, за да не обидим случайно някой, но балона се издува и в един момент ще катастрофираме тежко.

384

ПеПе

преди 1 година

Надявам се голямата част от пишещите да са трлове, защото иначе 80% е малък процент (казаното от един професор). Изтокът е зло - западът е добро. Няма нюанси. Който не може да го зацепи е обречен!

383

шопендар

преди 1 година

каква демокрация,каква свобода БЕ.....РАЗРУХА,ХАОС,ОГРОМНА ИНФЛАЦИЯ,СТОМАХА МИ МИНА НА РЕЖИМ ОЦЕЛЯВАНЕ.....КОМУНИСТИ И МАФИОТИ ВЪВ ВЛАСТТА,БАРОН МЮЛХАУЗЕН СИПЕ ОБЕЩАНИЯ ЗА СВЕТЛО БЪДЕЩЕ,А НАРОДА ,,СЕ РАДВА,,НА ДЕМОКРАЦИЯТА

382

Анонимен

преди 1 година

Въпроса е какво се влага под демокрация и свобода? В последните години в ЕС се насаждат силово определени идеологии, които практически отричат всичко освен техните крайни нямащи нищо общо със здравия разум виждания. Свидетели сме брутална цензура, почти заличен плурализъм и най-лошото зловеща сталинска пропаганда. Общо взето ЕС върви към една розова диктатура и всеки който не е съгласен с нея се сатанизира, преследва и заличава, като враг на народа.

381

Кирчо

преди 1 година

Ви....на свободата утепана ! Хамерикански диктуват кво да става тука, медиите са на некой сите, имаш правото да мълчиш те тава ви е демокрацията-не мерси ! Много ясно, че ми е важно хляба, а не ой има право да празнослови по телевизията.

380

Ачо Беатс

преди 1 година

До Анонимен 437 Абсолютно не си прав ! Точно обратното е !

379

ФАКТ

преди 1 година

Ако някой си мисли, че има ''свобода'' значи е много наивен :) Това, че мое дрънкаш празни приказки и да си абиш кецовете по европа не е свобода пичове. Когато има капитализъм и медиите са на някой-частно лице нема как да има свобода. Тия дето проповядвате свобода сте гола вода.

378

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 434: Имаш базовата ценностна система на един роб, не знам дали го осъзнаваш. Щом хлябът ти е по-важен от свободата, значи си с разбирането на домашно животно.

377

Анонимен

преди 1 година

Последните години особено ясно "блеснаха" свободата и демокрацията в т.нар. свободно-демократични държави - геноцидни серфикати, даващи право на живот; насилствено заставяне за участие в медицински фексперименти; затваряне на хората като *** в обор; постоянни войни и конфликти, подклаждани и водени от именно тези държави - какви свободи и демокрация видяхте във Великобритания, САЩ, Германия, Австралия, Канада? Къде ги? Те там са пълна илюзия!

376

Анонимен

преди 1 година

Що за глупаво заглавие? Свобода и демокрация в мизерия не може да съществува. Скалата на ценностите следва да е позната дори на децата. В основата й стоят храна, топло, вода - базови потребности. Когато тях ги няма, за каква свобода и демокрация блеете, *** елементарни? В коя свободна и демократична държава 2/3 от населението живее в мизерия?

375

Моше

преди 1 година

Българския ГруЮ много обича да се прехласва по "западната демокрация" за която има представа единствено от холивудски романтични сапунки и категорично отрича казаното от хора които са живели на запад и са опитали от "западните демокрации и свободи" със същото упорство с каквото преди се прехласваше по съветЦкия комунизъм и отричаше загнилия капитализъм..... Реално, отказването от комунизма в България и въвеждането на Западна Демокрация може да се опише съвсем накратко... ОТ ТРЪН ТА НА ГЛОГ ....

374

Анонимен

преди 1 година

На роба всичко му е безплатно!

373

him

преди 1 година

"Там където тези права са гарантирани ........, Великобритания..." А какво ще кажете за приетото като правило в secondary school среща разговор с *** и лесбийки/ колко прекрасно било!!!/ веднъж месечно? и това за 12-13 год. деца! И ако за учителска позиция кандидатстват нормален и различен / разбирай както искаш/ назначават с предимство различния! Права гарантирани!!!- за кого?

372

Анонимен

преди 1 година

Ако демокрацията значи да умра от глад, не, благодаря. Ако свободата е да ме контролирате и да ми казвате какво да мисля и какво не, задръжте си тези свободи за себе си.

371

Анонимен

преди 1 година

Да видим... Цените са реални, а понятията свобода, демокрация и Евро ценности - абстрактни и разтегливи като локум.

370

Татул

преди 1 година

Българина има една поговорка. Гладна мечка, хоро не играе. Западното общество е в пълно разложение. А псевдо демокрацията, може да си я заврете, знаете къде.

369

Анонимен

преди 1 година

*** от глад, но бъди демократ... Народа не иска да умира, следователно г-да демократите първо да дадат пример...

368

д

преди 1 година

Истината е проста - Имаш пари - имаш свобода, нямаш пари - нямаш свобода.

367

Началото на Края

преди 1 година

До Така е.. защото НЯМА обществен строй.Човечеството все още си стои в един непрекъснат Робовладелски строй. Само названията се сменят когато бачкащото простолюдие се усети че е експлоатирано брутално за да може един Елит който е около 5% от човешката популация заедно със слугинажа си 15% да си живеят живота на гърба на останалите 80% които имат основно задължение ДА БАЧКАТ до смърта си за да осигуряват комфорта на тоя Елит.Създадена е "демокрация" за да ги заблуждава и "враг" за да ги обединява