426

Анонимен

преди 1 година

До Точен - Да, така е

425

Възмутен

преди 1 година

Свободата и демокрацията са само празни, манипулативни лозунги, настойчиво повтаряни от пропагандата за да се държи под контрол стадото. Да си мисли, че живее в свобода и в демокрация, та да не пречи на елита а краде. Реално няма нито едното, нито другото, нито у нас, нито на Запад. Свободата и демокрацията в тези общества няма, това са лъжи и излюзии за наивници.

424

Анонимен

преди 1 година

робско мислене, руски роби

423

Анонимен

преди 1 година

Слава за Русия,Китай,Иран и Северна Корея !

422

Точен

преди 1 година

Демокрацията не съществува никъде по света има само бизнес интереси и много пари и власт кажете ми дали европейският съюз е демократичен като налага своето мнение и то от богатите държави от Европейския съюз или съединените щати или са демократични като налагат своето мнение дори и с вой на това демокрация ли еВ съединените щати има много повече забрани отколкото в БългарияОще веднъж демокрация няма никъде по света това е фалшива дума за нов начин на тоталитаризма

421

До Сата НАТО

преди 1 година

Това с "избиването" го правят нагло-саксите и то в момента. Иначе - да, след като 30 години затривахме всичко свързано с Русия, няма начин накой да ни повярва, че сме приятели! Ще мръзнем, както ще мръзнем сега, ще гладуваме, както ще гладуваме сега... Ние си го избрахеме, заедно с недуразумението Про100Киро!

420

Анонимен

преди 1 година

Тия са открили топлата вода от крана - естествено, че за да си демократ трябва и да си сит и по възможност на топло! Когато прадедите са пътували по 4 дни до другия край на България, не са били демократи. Мислили са за конете с които пътуват. А сега и коне няма, но има "демокрация"!

419

Анонимен

преди 1 година

"65% от евпрогейците смятат че в ЕС е мноо убаво" стигнах до там и си съжалих останалите мозъчни клетки...

418

а

преди 1 година

Логично да е така в най-бедната държава в ЕС. Много тъпо изследване.

417

Анонимен

преди 1 година

Заглавието недвусмислено говори за нивото и интелекта на нацията... (no comment).

416

Анонимен

преди 1 година

Проблема е, че демократите най-яко днес посягат на свободата и демокрацията, защото са едни отявлени тоталитаристи, надянали демократичната реторика. Не може да се оправдаваш с някаква война, каквата и да е тя, и да искаш да налагаш дива цензура... Щяла някаква си СЕМ-ка да оценява чрез медийни експерти компетенциите на военни експерти. ЖАЛКА ИСТОРИЯ КАТО НАЙ-НИЗЪК ЕЛЕМЕНТ ОТ ПРОПАГАНДНАТА ИСТЕРИЯ. АЙДЕ ЦЕНЗУРИРАХА И КИСИНДЖЪР И ПАПАТА ЖАЛКАРСКИТЕ ПРОПАГАНДИСТИ...

415

Анонимен

преди 1 година

Като видях проучването, българите май сме най здравомислещи в ЕС.

414

dds

преди 1 година

Що за манипулативно зададен въпрос! Как така трябва да избираме между хляб и свободата!?! И двете са важни и необходими, и не може наличието на едното да компенсира липсата на другото!!!

413

Анонимен

преди 1 година

да,искам покрив хляб,да ми е топло и за децата ми,а ти лъжи жена си и 3-те си дъщери.как се прибираш в къщи бе,с лигите на Лена по врата ти.

412

Те така

преди 1 година

Свободата Кире е най-важна, каза бай Сорос, и отвори акаунта си в банката да провери последните транзакции.

411

Анонимен

преди 1 година

За това ще си тънем в калта и никой, абсолютно никой не ни е виновен. Роби.

410

Анонимен

преди 1 година

За населението на целия ЕС и САЩ цените са по-важни от "демокрацията", защото те са реално понятие, а демокрацията е виртуално. Нея я има само на хартия, защото пропагандата и подтискането на мнението на инакомислещите е масивно явление в "демократичните общества".

409

ЛДНР

преди 1 година

Т.е. демокрацията и свободата означават бедност, нищета, глад, война, робство. Това е днес: милиарди за война и оръжия, галопираща инфлация пряко следствие на политическо робство и антибългарски мерки и санкции срещу Русия, "липса" на средства за високи доходи, здравеопазване и образование. Това е низост и война , срещу нас и децата ни. Мафиоти, антибългари, престъпници, които са преки виновници за катастрофата на България. Бивша Окраина позволи тази и з.мет да дойде на власт, ние ще търпим ли ?

408

Анонимен

преди 1 година

Ква свобода, ква демокрация бе калъфи? Някакви изтърбушени идеали несъществуващи в 21ви век - всичко е изчислено и големите си действат по план. Много ясно, че ще ми пука, че бенза е 4лв а хляба 3лв. Вие нормални ли сте? 20% инфлация за 6 месеца, до края на годината хората няма да могат да си плащат отоплението и храната. Какво правим тогава? Ядем "демокрация"?

407

Ейбрахам Маслоу

преди 1 година

Свобода и демокрация не се ядат. И българите не се различават по нищо от което и да е човешко същество по планетата.